jún 27 2024

2024. június 27. csütörtök

A statisztika nem a végeredményt mutatja meg!

(Rumpelstilsk)


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr4718435895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltan Jauch 2024.06.27. 08:45:00

@HANNIBAL179: Szya! Köszönöm/köszönjük a kiértékelést...nem gondoltam volna, hogy elől lehetek. Persze ebből mit sem hasznosítottam, így jár, aki nem hisz saját magában. Persze hozzáteszem, hogy Masta tippjeit írtam felül, vagyis ki-kivel meccselhet számba sem vettem...

@Dekusztikus: Hali! Kapott a manyus a pro szerint...

bakker. 2024.06.27. 08:47:24

@zsetontalan: Most volt egy kis időm.

A csehek a bírót hibáztatják, de büszkék a csapatukra. Most csalódottak, de előre fognak lépni. Az edző, a szövetség és a játékosok felelőségéről egyelőre nem írnak.

Zoltan Jauch 2024.06.27. 08:53:13

...így ha nyernék, és ő 2. lesz, a díjat neki ajánlanám av. a leendő másodiknak! Utóbbi, ha Nektek megfelel, vagy a 2. és harmadik helyezettek?!

Hajrá Mink!

Bankrator 2024.06.27. 09:01:03

Jó napot!
Rossi szerintem fel fogja ajánlani a lemondását!

04606 H
U20Argentína - U20Guinea
U20Argentína -4,5 (Hendikep -4,5)
1.68 odds

Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger 2024.06.27. 09:19:26

Én 22 pontos végeredményt találtam el atippjatékba!!!

bakker. 2024.06.27. 09:48:46

Ami még bennem van:

Az angolokkal nincs bajom, ők simán impotensek, bár Szlovéniát verték volna valahogy, ha ezen múlt volna a továbbjutásuk.

De ez a szedett-vedett portugál kezdő a jó képességű Grúzia ellen, az az ellenfél maximális lenézése volt. Korábban, emlékeim szerint ez nem volt jellemző rájuk.

bakker. 2024.06.27. 10:00:33

@zsetontalan: magyarnemzet.hu/sport/2024/06/marco-rossi-magyar-valogatott-europa-bajnoksag-kieses-kiszolgaltatva

Marco Rossi ezen a rendkívül fontos területen nem készítette fel jól a keretét, olyan lagymatag hozzáállást egyetlen más válogatottól sem láthattunk a csoportkörben, mint a magyartól a Svájc elleni első félidőben.

Lehet olvasni ilyen írást is, vagy az indexen Hrutka írása, ami te is idéztél korábban. A telex olyat írt pár napja szakmai alapon, hogy nincsen csapatunk.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 10:13:50

A tigrisek "emberemlékezet óta" nem ütöttek 3 pontyot, ezért teszek rájuk egy százast.
A szelvényt egy kicsit később.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 10:27:18

@bakker.: Nem "hülye gyerek" ez a Pajor-Gyulai Laci, jól megfogalmazta az írását, és szakmailag es megálja a helyét.

Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger 2024.06.27. 10:35:42

Amúgy ez volt a válogatottól a maximum.
Sajnos ahol lang+fiola szintű játekosok válogatottak tudnak lenni attól a csapattól ez a 3 pont is bravúr

overhunter 2024.06.27. 10:42:31

A lehető legrosszabbul ezen az EB-n a ROMÁN / MAGYAR / bíró járt!!!!!
Belement egy olyan csalásba ,amivel teljesen tönkre tette a jövőjét.
Már a szeme elött látta borkaival a jachtozás, tompikával a füvezést, már szólt az asszonynak ,hogy nyissa a kiskaput, mert reggel korán jönnek lölöék kezdeni a stadion építését a kiskertben.....
Teljesen fellelkesült az ígéretektől, és nem vette észre ,hogy az ordas csalás következtében teljesen kicsúszott a kezéből az irányítás.A kiállítás után , már azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van.Mind a Törökök, mind a Csehek rászálltak a fickóra és teljesen tönkre tették lelkileg, amikor bebizonyosodott számukra, hogy a bíró meg van véve , mint krumpli a piacon!!! Aki szembe jött vele azt félelmében és szégyenében lapozta!!! Kivégezte saját magát!!!!
Ugye erre rájöttek a Portugálok is , már az első percekben és bebiztosították a mieink kiesését és egy pillanatig sem volt szándékukban egyenlíteniük sem , nem, hogy fordítani.Ha a Románnak leesett volna a tantusz már ekkor, nem erőltette volna tovább az ORDAS CSALÁST , és akár még jól is ki jöhetett volna a dologból. A Hollandok és az Osztrákok is sejtették már két napja , hogy miként fognak VEZETŐINK ügyeskedni, és ügyesen beadták a Magyaroknak a vakcinát....

Zoltan Jauch 2024.06.27. 10:51:53

Jó napot!

A 16 között, spanyol-francia elődöntő, mondjuk - alul angol-holland...

kepkuldes.com/image/TGdIsg

Bankrator 2024.06.27. 11:00:05

25581 V
Orix Buffaloes - Fukuoka S. Hawks
Több, mint 5,5 (Pontszám 5,5)
1,81

Argentin csajok 31-26ra nyertek.
-4.5 hendi volt .

Dekusztikus 2024.06.27. 11:14:21

@overhunter: Milyen csalásról beszélsz,te birka????????

overhunter 2024.06.27. 11:18:33

@Dekusztikus: Úgy látom a birka te vagy ,ha még olvasni sem tudsz és meccset sem nézel.De lehet , hogy ökör is vagy....és még sorolhatnám ,de nincs rád időm!!!!!

zsetontalan 2024.06.27. 11:22:39

@bakker.: Nekem a cseh szövetség, szövetségi kapitány és a játékosok nem ígértek semmit. Nem érdekelnek a csehek.
Szövetség: látszatintézkedés a fiatal percek, különösen annak tükrében, hogy a kormányfő a valós piaci értékéhez képest túlfinanszírozza a sportágat. A mostani két kieső csapat túlnyomó többsége légiós, nincsenek valóban rákényszerítve a magyar fiatalok kinevelésében, játszatásában a mérték nélküli TAO pénzek mellett. Ezek közül is kiemelkedik a befolyt összeg és eredményesség aránytalanságával a minielnök úr falujának csapata. Az a társaság még a nevében is akadémia.
Mennyiben a Paks, mennyei kettőben a Vasas kerete magyar.
Évtizedek óta működnek a football akadémiák(!) kimutatható eredmény nélkül. Hol vannak a kinevelt játékosok? Hol vannak az európa élmezőnyéhez tartozó klubokban focizó játékosok? Hol van az U akárhanyas nemzetközi mezőnyben legalább a tisztes helytállás? Csányi milyen alapon nyilatkozta, hogy továbbjutást vár az ő tizensokéves elnöki regnálásával? Mi lenne a nagyar focival, ha holnap csak felére apadna az állami csecsből folyó támogatás, netán el is apadna?
Olvasd el az MLSZ által közzétett jelentést, három és félszeresére nőtt az élvonalbeli csapatok tőkéje 2017-21 között. Ez hol látszik az eredményességben? Ez a játékosok tetovált bőrfelületén, barber shopban belőtt sérókban és a luxus autóin (külsőségek) látszik, sehol máshol.
Rossi: az első meccsünk előtti összeállítást látva írtam, hogy következetlen lett. Szakemberként nem látta, hogy a tavasszal sérült vagy kispados játékosok nem EB meccsekre valók? Morális kérdés, mit gondolnak azok a játékosok, akik több játékperc után jó esetben a kispadon, rosszabb esetben kereten kívül találták magukat és a kispadkirály Szalait nézték a kezdőben. Tényleg azt gondolta szakmailag, hogy Nagy Ádám a megoldás, akit Serie B kieséstől menekülő csapatok cserélgetnek és hol játszik hol nem. Kerettag Ádám Martin, aki a dél-kóreai bajnokságban sem meghatározó a klubjában. Szintén kihagyhatatlan Kleinheisler aki hat emlékezetes pályáralépést produkált a Brémában, csak hát a nem megfelő mnémet nyelvtudás miatt mehetett kölcsönbe.
Rossi ugyan óvatosabb volt, de én nem olvastam tőle olyat, hogy nem úgy és annyit játszottak a játékosok a klubjaikban amennyi az EB csoportkör meccseire elegendő lenne, ez akár sikertelenséghez is vezethet. Nem hűtötte le a kedélyeket, de még a játékosokat sem intette önmérsékletre.
A linkelt Magyar Nemzet cikk mindent elmond. Meglepte őt a svájci felállás, nem tudott reagálni rá a csapat? Mi van? Ez felkészülés?
Utána meg a porhintés, hogy mi történt az előző EB-n.
Játékosok: Szoboszlai idézetek: 'Egyet megígérek: ez csak a kezdet. Jövő nyáron csinálunk egy olyat, ami végképp felejthetetlen lesz!"
"„Sajnos nem, ezért is még jobban várom, hogy végre szombat legyen. Fel vagyunk készülve minden szempontból: mentálisan, taktikailag, testileg-lelkileg. Rajta vagyunk, hogy a legjobbat kihozzuk magunkból”
"Megérzésem nincsenek, nem gondolkozom ezen, hogy mit érhetünk el. Teljesítmény után fogunk tudni erről kommunikálni. Ha olyan a hozzáállás és olyan a teljesítmény, mint amit az elmúlt időszakban nyújtottunk, akkor szerintem nem lesz probléma.”
Hát lett probléma. Jogosan feltételezem, hogy nem volt meg a megfelelő hozzátállás és eljesítmény?felkészül
N
ekem a svájc elleni vereséget követő lelátói csapatpiknik a felejthetetlen. Sokat mondó képek, vidáman nevetgélő játékosok a barátnőik körében. Hol volt itt alázat? Szoboszlai esetében alázatról már nem beszélhetünk. Meki reklám, szereplés a Marsra magyar tévésorozatban, egyenes út a celebséghez.
Szakmai szempontból nem tudom megítélni a Liverpoolba szerződését (korainak tartottam), de az egója változását figyelve még nem érett rá.

magyarnemzet.hu/sport/2024/06/marco-rossi-felelos-svajc-magyar-vereseg-foci-eb

Buldozer99 2024.06.27. 11:33:20

@zsetontalan: szia, sziasztok, nagyon ritkan irok ide de rendszeresen kovetem meg a blogot
Tokeletesen egyet ertek minden szavaddal
Szerintem oriasi leboges volt ez az eb, de en ezt is vartam, es majdnem bejott az is , hogy meccset sem nyerunk, sajnos
A Szoboszlai fuicskahoz visszaterve , en a csavot ki nem allhatom, oriasi alibi a gyerek, elso meccs utan a padra ultettem volna..nem kell itt serulesre hagyatkozni, a liverpoolban volt 1-2 jo megmozdulasa es ennyi, nem hiaba kezdtek ki az angolok is, majd kerult szepen a padra.. ha nem kapja ossze magat akkor ebbol rovid idon belul mas csapat lesz..
Sajnos nagyon gyenge a magyar keret par jatekost leszamitva

Nem mas csapat miatt estunk ki, hanem mert szarok voltunk.. ennyi..

Dekusztikus 2024.06.27. 11:37:11

@overhunter: BIRKA!!!!
Nézd vissza a meccset, minden lap jogos volt...
Ha akkora csalás lett volna akkor nem adja meg a csehek (eléggé kérdéses) gólját!!!!!

zsetontalan 2024.06.27. 11:41:46

@bakker.: elolvastam a cikket és én ettől is borúsabbnak látom a helyzetet, ugyanis nincs utánpótlás.

andros 2024.06.27. 11:43:09

Üdv,
véleményemet már többször kifejtettem,most a földrengés utóhatásairól írok:Megsüvegelendő Rossi válogatottjának teljesítménye az utóbbi években.Ezt senki el nem veheti tőlük,ezt senki le nem tagadhatja,ez tényhelyzet.
Azonban a foci Eb elhozza a változás szelét,ami végigsöpör Európán.
Mindegy,h úgy éreztük fél éve,h ezt a magyar csapatot nem lehet megverni,ha jó napja van bárki ellen győzhet,jogosan dédelgethettünk a mutatott játék és eredményesség alapján merész reményeket is.
Azonban eljött a megmérettetés ideje..és pech által,pont egy harcos,viharedzett helvét csapat jött az útba,aki erőnlétben,rutinban felülmúlta a magyar csapatot.Majd jött a házigazda,5-1-es győzelem után.

de ez utólag nem számít,ami számít,h átalakul Európa focitérképe:pl-ul azok a románok,akik önmagukat lenézték,szurkolók-sportújságírók-szakemberek egyaránt nagy zakót jósoltak ukránok ellen és biztos kiesést a csoportban,végül csoportgyőztesek lettek,a román csapat megtalálta arculatát,van fazonja a játéknak,a csoportot megnyerték,az a csapat,akit a magyar bucira vert volna,ha találkozik vele 1,2 hónapja,ez a csapat továbbjutott és már 3 játékos iránt top-csapatok érdeklődnek.
Ennyi elég,egy továbbjutás a nyolcaddöntőbe és minden megváltozik.

ez negatív értelemben is érvényes sajnos,Rossi fontolgatja a lemondását-amiben nagymértékben közrejátszik a sok kritika megfogalmazása,az olasz nem nagyon bírja a kritikákat,egyáltalán nem látom szilárd alapokon az ő válogatott edzőbeli posztját...elég egy kis szikra,néhány kemény kritikai hang és meginog...,épp elég csapat sorakozik fel kegyeiért.
Azzal meg jön az új edző,átalakul ez a szerkezet,ez a játékfelfogás.Bár egyéni véleményem az,h szerkezetváltoztatás mindenképpen szükségeltetik,mivel mások közben nem álltak ,,egyhelyben",fejlődött más ország focija.

ha így történik,szeretném,ha Bognár lenne az új edző,de még ne temessem az olaszt,lehet,h játékosai meggyőzik,h maradjon.
(politikát csak 1 sor erejéig viszek bele..sztem a változás szele elsöpör mindent,ami idejétmúlt és ez vonatkozni fog a sportéletre is)

overhunter 2024.06.27. 11:47:57

@zsetontalan: @Buldozer99: Örülök ,hogy már hárman vagyunk,akik látnak és mögé látnak a dolgoknak.A többiek nagy része fel sem fogja , miről beszélünk....

wantsome 2024.06.27. 11:49:35

Több, mint 0,5
1,63
Prayag United Sports Club - Diamond Harbour
Gólszám 0,5 - 1. félidő

overhunter 2024.06.27. 11:52:02

@Dekusztikus: SEGG!!!
Bele bukott a csalásba....Azt sem tudta hol van.Ha száz gólt rúgat a törökökkel, a portugálok akkor sem engedték volna , hogy tovább jussunk.
A hollandok és az osztrákok is észnél voltak.....Csak a román dőlt be....

andros 2024.06.27. 12:02:59

amiről sokan nem tudnak:a politika igenis belenyúlt a foci Eb-meccseibe is!
A tegnap a belga csapat autóbusza 1 órás várakozás után jött meg,ami a szálláshelyről elvitte őket a mérkőzés helyszínére,az amúgy rövid utat is óra alatt tette meg,a leghosszabb távokon meg -megállva,panaszkodtak arra,h nem tudtak kellőképpen felkészülni a meccsre,éjszaka a meccs előtt zavarták pihenésüket hangoskodással+
+ami soha nem derül ki már,a belga csapat érthetetlen passzív hozzáállása-ők,akik mindenki ellen támadnak nagy elánnal-ők a leglassabb sebességi fokozatra kapcsoltak,szándékosan a remire mentek rá-ukáz volt kiadva fentről,h az ukránokat valahogy tovább kell juttatni,azzal,h a másik meccsen csak megnyeri az egyik.
A portugálok nyilván felmérték,h a szlovén kell a magyar helyett,kizárt,h megfelel hozzáállással a remit ne érték volna el.

De,ha teljesen objektíven-semleges nézőként igazságosan akarnánk megítélni a csapatok nyújtott teljesítményét,a grúzok fociztak,támadással voltak elfoglalva mind3 meccsen,megérdemelték a továbbjutást,a szlovénok is fociztak az első 2 meccsen,sztem még ők is jobban megérdemelték a továbbjutást,mint ez a magyar csapat.Tetszik,nem tetszik..a foci igazságot szolgáltatott,h ez a ROSSZ magyar csapat ne jusson tovább...

andros 2024.06.27. 12:08:11

kiigazítás:rosszul játszó, alapvetően nem rossz,de Eb-s teljesítmény alapján mégis rossz magyar csapat.

wantsome 2024.06.27. 12:09:41

A magyar foci olyan mint a Csernobili katasztrófa előtti órák. Nem rossz de nem is tragikus. Persze ironikusan

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 12:18:04

@overhunter: Szerénység, szerénység, ne tömjénezd magad, ha magamban valamit szeretek, az a szerénység.
Bástya elvtárs szerint, de azért leszállhatnál a magas lóról.
Persze tőled önkritikát várni olyan, mint ha megkérnénk a kutyát, hogy ne ugassa a holdat.

overhunter 2024.06.27. 12:33:13

@zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor.: Mond azt ,hogy nem úgy van, ahogy írtam. Te is nézted a meccseket, ugyan azt láttuk....
Már egy héttel az EB előtt megfogalmaztam a várható dolgokat és 100%-ig bejött.Nem utólag, nem közben, ELŐTTE!!!!
Egyedül csak az ostoba Románnal lehetett egyezkedni, de csúfosan bele bukott....aztán szarban hagyták a megbízói....mint ahogy szokták....

Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger 2024.06.27. 12:34:09

Aki szerint óriási lebőgés volt ez az EB aznem tudom hol él!!!???

Mégis mit vártatok??
Hogy otthon verjük a németeket?
Vagy svájcot???

Itt ez a 3 pont is bravúr!!!

Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger 2024.06.27. 12:36:42

Fiola,lang kezdő tud lenni a válogatottban addig ettől a válogatottól minden nemvereség bravúr

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 12:37:03

@overhunter: Természetesen sok mindennel egyetértek, de szerényebb is lehetnél bakker.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 12:48:32

@Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger: Neked is igazad van, hiszen sokan utolsó helyre vártak minket pont nélkül, ehhez képest nem sok hiányzott a továbbjutáshoz, de nem dőlt össze a világ(majd csak ezután fog, de nem azért mert nem jutottunk tovább).

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 12:49:49

Hej tigrisek, tigrisek, a varjak mondják a szemeteknek, hogy csecsebogyó:D

protippster 2024.06.27. 12:53:16

Sziasztok !

Mai megérzés: Ofner win 2.05 odds. Úgy gondolom, hogy 2 teljesen azonos képességű játékos találkozik ma délután a mallorcai fűvön, ahol szerintem egy szoros meccsen és tiebreakes meccsen a rutin fog dönteni, ami a 9 évvel idősebb Ofner mellett szól. Ráadásul, ha jönnek az osztrák első szervái breakelni nincs esélye az amerikainak. LETS GOOO hajrááá

Dekusztikus 2024.06.27. 12:54:13

@overhunter: BIRKAAA!!!!!!!!!!!!

Azt sem tudod mit beszélsz tee!!!!

TAKAA, Ostoba!!!!!

overhunter 2024.06.27. 12:56:22

@Dekusztikus: SEGG!
Dőlj le egy kicsit! Aztán olvasd el újra amit írtam....

Humbert 2024.06.27. 12:57:31

Tét: 30

06843 V
Vestri - Fram
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,50

23251 V
Sandefjord - Ham-Kam
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,55

03678 V
Grobina - BFC Daugavpils
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
1,65

3,84

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 13:02:43

@bakker.: Nehéz szülés volt.
Vagy én voltam türelmetlen?

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 13:03:39

@bakker.: Visszavonom, fasza gyerekek, járjanak sokáig az élet napos oldalán.

zsetontalan 2024.06.27. 13:19:28

zorigó már az uefára mutogat a lebonyolítási rendszer miatt utólag.
Ez mindenki számára nyilvánvaló volt a nyitómeccs előtt is.
Amúgy mit vár a zorigó európától amikor az általuk agyon ajnározott dagi de vétó folyamatosan bot a küllők között?

feketejani 2024.06.27. 13:29:00

@Bankrator: üdv mindenkinek , szia , még lét pont kéne az 5.5- z , hátha

Mennyi Ejakulaziora képes Bastian Schweinsteiger 2024.06.27. 13:36:21

Gálfi ellenfele vereséggel is főtáblád lesz de gálfi is 95% szer
Azaz kivancsi leszek ko fog bundázni én a szerbre tippelek

Bankrator 2024.06.27. 14:10:18

@feketejani:
Első inning után nem gondoltam volna ...
De legalább a többieknek jött a Tigrisek pontjai .

Vác_all_in 2024.06.27. 14:17:35

509003 H
G. Monfils - R. Bautista-Agut
G. Monfils (Ki nyeri a(z) 2. játszmát?)
1,52Összes esemény törlése
Tét:
5000
Ft
KÖTÉSEK, KOMBINÁCIÓK
Egyes kötés (1x)
ÖSSZEFOGLALÓ
Odds összesen: 1,52
Tét összesen: 5 000 Ft 1*5000
Maximum nyeremény: 7 600 Ft

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 14:22:17

A külföldiek öt év németországi tartózkodás után folyamodhatnak állampolgárságért a korábbi nyolc év helyett.

"Sokan évtizedek óta várnak erre" - mondta Reem Alabali-Radovan, Németország integrációs biztosa, a kormányzó párt (SPD) tagja.
Egy kis érdekesség a valaha volt "német"országból.

Bankrator 2024.06.27. 15:40:58

Több, mint 0,5 gól
2,05
Akzsajik Oral - Okzhetpes Kokshetau

Van hátra szűk 10 perc.

Bankrator 2024.06.27. 15:55:20

@Bankrator:
84. és 89.percben is vendéggól.
Ezek tudnak focizni ,nem úgy mint a belgák, hogy a portugálok ne is említsem.

wantsome 2024.06.27. 16:36:48

Több, mint 1,5
2,85
Comore-szigetek - Zimbabwe
Gólszám 1,5 - Rendes játékidő

R.B. Kapitány Emlékzenekar 2024.06.27. 16:41:42

@zsetontalan:

Hy, Dárdai mondta az első EB siker után, hogy fel kellene használni a válogatott eredményeit a klubfoci népszerűsítésére, felemelésére. Nem tették...

Abszurdak a nézőszámok, gyenge az érdeklődés, pedig hátország nélkül már aligha tudunk feljebb lépni.

A horvátokról nemrég volt egy cikk, - nem emlékszem a pontos számra - de 2x vagy 3x annyi gyerek focizik, mint itthon.

A csapat nagyjából a helyén van, de messze feljebb mint az "átlag" magyar foci, mert ez kellene legyen a válogatott alapja, de persze nem az....

R.B. Kapitány Emlékzenekar 2024.06.27. 16:45:37

@zsetontalan:

"zorigó már az uefára mutogat a lebonyolítási rendszer miatt utólag"

Valóban, ez a "kombinációs lehetőségeket kináló" csoportzáró forduló sok kérdést vet fel...

De ha nem mi oldjuk meg az előttünk álló feladatokat, hanem mástól várunk segítséget az sehova nem vezet...

wantsome 2024.06.27. 16:53:00

@wantsome: Több, mint 2,5
2,75
El Gouna FC - Future FC
Gólszám 2,5 - Rendes játékidő

Bankrator 2024.06.27. 16:55:46

@wantsome:
Én is néztem . De inkább erre szavaztam :
Több, mint 1,5 gól
1,69
Real Pilar 2 - Lujan 2

bakker. 2024.06.27. 17:16:37

USA baseball canadian:

San Francisco - Chicago Cubs Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 7,5) 3,40
Toronto - NY Yankees Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5) 3,25
St. Louis - Cincinnati Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5) 3,55
Kansas City - Cleveland Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5) 3,55
LA Angels - Detroit Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5) 2,98

kód: 82298 1.300 --> 74.465

tippm86 2024.06.27. 17:28:19

Gólszám több mint 0.5, 1. félidő 2,11

Neftcsi Fargona
Lokomotív Taskent

bakker. 2024.06.27. 17:31:32

@zsetontalan: Nem olvastam a cikket, de ez nem is kérdés. Utólag kár ezt behozni, én is tényként írtam, hogy a sorsolás most Szlovéniának és Grúziának kedvezett. Hasonló van a bajnoki rendszerben is, melyik csapatnak milyen a sorsolása, az sok mindent befolyásol, de ez előre tudott dolog.

overhunter 2024.06.27. 17:43:32

Egyetlen percét sem élveztem az Európa Bajnokságnak-Nyilatkozta Rossi!!!!
Miattad mi sem te K@csög!-Nyilatkozom én!!!!

overhunter 2024.06.27. 17:46:43

@overhunter: Nem élvezni kellett volna, hanem dolgozni.Hiszen neked akkor és ott a MUNKAHELYED ÉS A MUNKÁD LETT VOLNA!!!!!JA ÉS A " CSAPATODNAK" IS!!!

zsetontalan 2024.06.27. 17:49:54

@bakker.: nem látom értelmét a válogatott szereplésével többet foglalkozni
Én Harry Kane nyilatkozata alapján kíváncsian várom a szlovákok és várhatóan a svájciak elleni meccseiket. Azt ígérte az angol szurkolóknak, hogy a kieséses szakaszra élesítették a topformát.
Román, holland, osztrák, török közül bárki ellen megoldható nekik a berlini döntő.
Ha ez így lesz ők a legnagyobb stratégák.

bakker. 2024.06.27. 17:59:12

@zsetontalan: Egy biztos, írtam is, hogy nehéz őket legyőzni. A kieséses szakaszban ez nekik kedvez, plusz jó ágra kerültek.

Én a kis csapatoknak fogok szurkolni, Albánia sajnos kiesett, de maradtak a románok, osztrákok és a grúzok.

overhunter 2024.06.27. 17:59:30

@zsetontalan: Na én is egy frappáns összefoglaló után nem foglalkozom velük többet.
Remélem , hogy meg tudom állni....de lehet, hogy nem....de megpróbálom....

bakker. 2024.06.27. 18:09:01

@tippm86: A 2. félidő elején rögtön gól. Tipikus, pedig volt esély az 1. félidőben is.

overhunter 2024.06.27. 18:12:55

Mi történt az U20-as női kézi VB-n. Megszakították a játékot....

delpotro 2024.06.27. 18:22:35

Bfc Daugavpils bazdzelibeanyukàdat te Lett moslék,kell a gól 3-1

tippm86 2024.06.27. 18:35:59

Több, mint 0,5 1. félidő 2,00

Atl. Temperley 2
Defensores Unidos 2

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 18:37:35

@tippm86: Köszi a tippet, csak én 1.5 overre tettem 2-es szorzóért, mert ha nem írod, eszem ágában sem lett volna megtenni.

Bankrator 2024.06.27. 18:45:58

@tippm86:
Jöjjön!

Több, mint 1,5 gól
1,74
Atl. Temperley 2 - Defensores Unidos 2

tippm86 2024.06.27. 18:49:33

@zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor.: Nincs mit.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2024.06.27. 18:57:09

A Gyermelyi tészta lenyomja a T-homot?
fradi-Sepsiszentgyörgy 0:4

R.B. Kapitány Emlékzenekar 2024.06.27. 19:02:24

@zsetontalan:

Nyilvánvaló, ezért írtam azt, amit...

@overhunter:

Hy, nyilván a Misteré a felelőség... hogy is mondta?
"Mindenki a rendelkezésére álló szőlőből csinál bort."

Már leírtam párszor, amíg hasonló tudású csapatokat nem tudunk nyomás alá helyezni, hanem ellenük is kontrákra és 40 méterről a tizenhatosra beívelt szabadrúgásokkal operálunk, addig marad ez a szint.

Ez nem a játékosok hibája, nyilván Ők a legjobbak , ezért válogatottak.
Hanem, amiről fentebb is írtam, az a valós ok.

Svejciek ellen az egész meccset elrontottuk, nem csak az első játékrészt.

Kint voltam, láttam... csankjanival szenvedett utoljára így a csapat a jugók elleni pótselejtezőn.

R.B. Kapitány Emlékzenekar 2024.06.27. 19:06:03

Mai Úrvalsdeildbeli (de jól hangzik ez így egybeírva ) meccsek mind2 FI GG...

HANNIBAL179 2024.06.27. 19:17:42

Kód:100884
21.10-ig.
3.000==>kb.46.000 ft.

A 2. Kosárnál a "Kevesebb"!

PREMATCH SZELVÉNY
100884

27659 04
Washington - Connecticut
Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 152,5)
2,22
21912 H
Chicago - Las Vegas
Kevesebb, mint 175,5 (Pontszám 175,5)
1,60
13939 V
Arizona - Minnesota
Több, mint 7,5 (Pontszám 7,5)
1,56
02281 V
Chicago WS - Atlanta
Több, mint 6,5 (Pontszám 6,5)
1,50
02326 V
Baltimore - Texas
Több, mint 6,5 (Pontszám 6,5)
1,50
14613 V
Aragua Maracay - Dep. La Guaira
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,23

6-os kötés (1x)

Odds összesen: 15,34
Tét összesen: 3 000 Ft 1*3000
Maximum nyeremény: 46 005 Ft

wantsome 2024.06.27. 19:29:00

Több, mint 1,5
1,97
Sandefjord - Ham-Kam
Gólszám 1,5 - 1. félidő

Mai fő tipp

smaria 2024.06.27. 19:50:23

köszi sok ilyet!!!!

Bankrator 2024.06.27. 19:57:42

@wantsome:

Jó tipp volt !

Több, mint 1,5 gól
Atl. Temperley 2 - Defensores Unidos 2

3.10

Bankrator 2024.06.27. 20:24:55

Több, mint 1,5
1,72
Juventud De Las Piedras - Colon FC
Gólszám 1,5 - Rendes játékidő

wantsome 2024.06.27. 20:50:44

@wantsome: Több, mint 0,5
2,04
Galicia - AD Leonico
Gólszám 0,5 - 1. félidő

wantsome 2024.06.27. 21:11:37

@wantsome: Több, mint 2,5
2,61
U20Corinthians - U20Sao Paulo
Gólszám 2,5 - 1. félidő

10/10
süti beállítások módosítása