júl 26 2021

2021. július 27. kedd

oli2.png


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr1716639186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walter Sobchek 2021.07.27. 10:57:32

Üdv!
@overhunter: @kulashaker: @andros:
Rosszul látjátok xar az utánpótláképzésünk meg a magyar mentalitás sem kedvez a csapatsportolóinknak.
Egy fazonnak vitatkoztam:

Én

Ott a pont amíg a norvég, francia, orosz, svéd, holland, stb felnőttkorra neveli ki a női kézilabdásait addig mi u16-u21-ben parádézunk ahol könnyebb nyerni, mert a többiek lexarják csak egy állomásnak tekintik a cél felé nálunk parádézás, melldöntöbetés és az emberek hü.lyítése hogy MJAD jók leszünk aztán amikor elkezdődnek a felnőtt versenyek agyon vernek minket.
Jót röhögnek rajtunk rengeteg pénből au utánpótlást urajuk felnőttként nímandok vagyunk.

Ő

Nagy szakértő vagy te is :)
Gondolom az fel sem tűnt ,hogy
nálunk a korszerü kézilabda utánpótlás képzést a NEKA indította el (2013) és csak mostanában nyerünk ifjúsági ,junior tornákat.20-22 éves játékosoktól vársz olimpiai érmet?? Norvégok,oroszok.franciák,stb 15-20éve folyamat képzik a megfelelő utánpótlást nálunk meg generációk maradtak ki nöi-férfi vonalon.

Én

Hagyjuk.A magyar utánpótlásképzés nem jó.
NEKÁ-znak itt erőből, de az is azt fogja kihozni, hogy a játékosok megtorpannak felnőttként és jók lesznek a 7-15 helyekre pedig verték a világot u3-tól u98-ig.
Vicc az egész láthatóan a magyar utánpótlásedzők nem tudják letenni azokat az alapokat amivel majdan a női játékosaink felnőttként érmekért küzdjenek.
Az meg hogy nyerik az utánpótlást olyan, mintha egy 100 méteres síkfutásban 60 méterig mindig nyerők vagyunk csak kár, hogy az annyit számít, mint púposnak a haspuffadás.
Örüljél a NEKÁ-dnak 2537-ben talán lesz egy felnőtt érem addig a Macsai"horizontális, vertikális" Lujóbá vitrinje tele lesz U-s érmekkel.Ahoz értrenek meg a TAO lenyúlásához!!!

Ő

Közhelyes puffogtatásokon kívül tudnál mást is? Ha ennyi tudsz akkor csak nézd a kézilabdát...
A norvégok 2010-es junior VB-t nyert (Oftedal,Solberg,Mörk,Kristiansen..)csapatukból élnek,azóta(11éve) 1db Reistadot tudtak kinevelni.Ott megvan a szurkoloi türelem,itt meg csak a fröcsögés...

ÉN

És kikkel próbálják helyrerázni az elavult kézilabdánkat ????
Elavult uram-bátyámos mutyista haverokkal akik jól megálnek abból hogy az utápótlás eredényeikkel parádéznak.
A norvégoknál van megélhetés a kezilabdán túl nálunk összeszorított fogakkal kell csinálni ha nem akarsz tescos pénztáros lenni és kiégetik őket 20 évesen.
A norvégoknál felépítik magukat:
pl:egy példa egy norge felépített ffi kézisre Kolstad-->Elverum-->Aalborg-->Löwen-->Barcelona
nőiben ugyanez:
Sola-->Byasen-->Silkeborg-->Odense-->Győr
Nálunk meg a kis Tamarácska ha tehetséges a családdal 17 évesen már milliókér leszerződik valahová nem kell megszakadni akkor jön a lé ha nincsen felépítmény nincsen teljesítmény.A lé a zsebben.
Harmadik egy norge önszorgalomból is edz Löke furva megy edzésre Kristiansen éjjel-nappal edz ugrálgat helyből a 80 centis zsámilyokra a Herrem meg 60 kilókkal guggol edzés után nálunk a lányok a kötelező edzésen tul pláza, rityi meg rötyi.
VAN KÜLÖNBSÉG!!!!!!
Csak mondom, hogy a Sallai Roland nevű igen tehetséges gyerek csak azért nem játszik sztárként a Dortmundban vagy a Bayernben, mert Magyarországon nevelkedett.
A Bayern München utánpótlás specialistája azt mondta ez a gyerek egy kincs volt ha megkapta volna ma rég nem a Freiburgban játszanak.
Erről ennyit a magyar kézilabda utápótlásba is német, francia, skandináv szakemberek kellenének a magyarok 70-80% -ban alkalmatlanok!!!

Ő

Walter Sobchek 2021.07.27. 10:58:22

Ő

“Harmadik egy norge önszorgalomból is edz Löke furva megy edzésre Kristiansen éjjel-nappal edz ugrálgat helyből a 80 centis zsámilyokra a Herrem meg 60 kilókkal guggol edzés után nálunk a lányok a kötelező edzésen tul pláza, rityi meg rötyi.
VAN KÜLÖNBSÉG!!!!!!”
Van különbség, de ez nem a norvég kézisek és magyar kézisek közti különbség, hanem a norvégok és magyarok közti különbség. Úgy értem, hogy egy átlag norvég egészségesebben táplálkozik, többet mozog egy átlag magyarnál és a norvég társadalomban kevesebb a mutyis uram-bátyám megoldás mint a magyarban.
Az a baj, hogy azok többsége, akik itt teli szájjal szidják a kéziseket, azok pont ugyanebből a közegből valók és semmivel se “jobbak” ilyen téren náluk.
Szóval itt a teli szájjal szidás helyett jobb lenne, ha mindenki a saját portáját hozná rendbe, saját maga egészségesebben élne (táplálkozna, mozogna, stb), a saját életében kevesebbet mutyizna és így nevelné a gyerekét is, stb, és akkor sok mindenben, pl kézilabdában is előrébb tudnánk lépni.

kulashaker 2021.07.27. 10:58:53

@overhunter: A közeljövő, sőt a "ma" pont arra lesz bizonyíték, hogy nincs már mire építkezni. És néhány sikert felmutatni tudó műhelyen kívül kár belé a pénz, kár az energiáért a sportéletünkben. Az "élsportunk" a világ amatőr sportja alá csúszik éppen, csak így meg kicsit sokba kerül. És erre rossz reakció az, hogy már válságstáb van és már üzengetnek Japánba, hogy jó lenne felkötni, meg beindulni. Hova induljon be egy megtévesztett és a valódi sportélettel pofán csapott fiatal? Pláne, amikor sorba kullognak haza nyeretlenül a nagy öregek is, akiknek a pályafutása ezt-azt időnként felmutatott, de most már csak a székelésük javítására szolgál a sportolgatás.

Nav tanácsadó 2021.07.27. 11:04:05

Vizi
Több, mint 12,5
(1. félidő - Gólszám 12,5)
Japán - Magyarország
2,03

Walter Sobchek 2021.07.27. 11:05:57

ÉN

Igazad szólsz +100
DE egy átlag melós egy átlag xar fizetéssel egy átlag monoton élettel ne legyen már összehasonlítási alap milliókat kereső élsportolóval.
Ha egy átlagember egészségesen él mozog, táplálkozikaz az Ő döntése ha akar ehet xar kajákat vagy dögölhet a meló után a tv előtt, DE ha élsportló vagy akkor legyél az ÉLEN ha nem negy ad le a dresszt a ruhatárba és legyél átlag proli átlag xar pénzért.
Az nem megy, hogy nagy fizetésért vagy átlag csak nálunk külföldön az ilyeneket az első nap kib@sszák a pics@ba!!!!

Ő

“DE egy átlag melós egy átlag xar fizetéssel egy átlag monoton élettel ne legyen már összehasonlítási alap milliókat kereső élsportolóval.”
Rossz a gondolatmeneted, mert az átlag melós meg a milliókat kereső sportoló is ugyanabból a közegből való és a fizetésükben csak felnőtt korban van különbség, amikor már kialakult a jellemük, gyerek meg ifjú korban, amikor alakul a jellemük nincs különbség a fizetésben (hiszen még nincs is fizetésük), plusz az átlag melós gyereke lesz később az élsportoló, egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan neveli, stb.
Ez így mind ugyanaz a közeg, ráadásul ez az átlag melóst “felmentő” szöveg pont ezt a mutyis hozzáállást, közeget mutatja, hogy mindenki talál kifogást, hogy ő miért nem, stb.

ÉN

Akkor mi a megoldás kedves Lújdzsi úr ?
Talán ha kint nevelkednek van esély egyébként nem sok.

Ő

“Akkor mi a megoldás kedves Lújdzsi úr ?”
Leírtam már, olvasd el.

ÉN

Az nem megoldás hanem utopia.Nem fig soha semmi változni túl közel vagyunk a Balkánhoz!

kulashaker 2021.07.27. 11:25:59

@Walter Sobchek: Az utópia az lesz, ha éhenhal mindenki itthon, aki nem termeli meg a betevőt (de azt meg megfogják ölni). A tengeri konténerszállítás 3 ezer dollárról felment 20 ezer fölé, "mi" meg minden értékünket eladjuk, hogy vehessünk sz.rt, lejárt árut nyugatról. Jövő tavaszra, ha így folytatjuk, Magyarországon éhínség lesz. Lehet, hogy a lejárt szart se hozzák majd aranyért, vagy esetleg...

Nav tanácsadó 2021.07.27. 11:44:21

Nav tanácsadó
37 perce
Vizi
Több, mint 12,5
(1. félidő - Gólszám 12,5)
Japán - Magyarország
2,03

Sima volt

Empoli Football Club 2021.07.27. 12:04:27

Zambia 5.5 gól felett és 6.5 gól felett❗

Juventínó1981 2021.07.27. 12:08:06

@Empoli Football Club: Pont az ellenkezőjét gondolom, minek szakadnának meg a Brazilok egy Namíbia ellen, lehet lehozzák 2-3 góllal... Mindenki (Te is 5-6-7 gólt vár, pont ezért lehet kevés gól is. Azért sok mérkőzés van még hátra, ha döntőt szeretnének játszani. :D
Járj szerencsével, ha megteszed! :D Hajrá!

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 12:26:23

A vízilabda meccs utáni szösszenet.
Ebből a mérkőzésből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni, mert ha 8 góllal kellett volna nyerni, az is meg lett volna.
Az olaszok elleni meccs egész más lesz, ott nem így fogunk játszani.....

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 12:29:16

08796 V
Brazília - Zambia
Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5)
1,33
08800 V
Brazília - Zambia
Több, mint 6,5 (Gólszám 6,5)
1,66

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 12:36:48

@Empoli Football Club: Mivel egyben nem lehet megjátszani, csak külön, már vesztességes a prodzsekt, de ha csak a zambiai gólokra értetted, na abban már van érték, csak az meg egy másik dimenzióban lehetséges.

kulashaker 2021.07.27. 12:37:43

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: Két félidei döntetlen komoly érték! És ma már csak a vízilabdázók tudják ezt biztosan szállítani, ezért nekik kell megcsinálni. A nők meg három előnyből iksz.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 12:45:52

@kulashaker: Ezt nem én mondtam, hanem a mi Pístánk a meccs után.

kulashaker 2021.07.27. 12:49:55

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: Tudom. Sportértéke nem volt a meccsnek, máshol kell ilyenkor értéket találni.

kulashaker 2021.07.27. 12:53:08

@Walter Sobchek: Nem az lesz, ha begyűrűznek az árak. Márpedig itt a kígyók kígyóznak, az árdrágítók árdrágítanak, a húst áztatók húst áztatnak, a penészt lekefélők penészt lekefélnek. Sok izgalmas munka van itt.

Walter Sobchek 2021.07.27. 12:59:59

@kulashaker:
Értem én a gondolatod, de kicsit ez fekete vagy fehér a közte lévő 18 milló szürke árnyalatot is számításba kell venni.

kulashaker 2021.07.27. 13:04:13

@Walter Sobchek: Lengyelektől esetleg számíthatunk majd élelmiszersegélyre, vagy legalább korrekt árakra.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 13:10:16

Az első negyed alapján meglesz az auszi vízilabda meccsen a 23.5 over 1.85-ért.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 13:49:55

4. negyed
Ausztrália-Horvátország 10-6 11.00 12.00 1.07

kulashaker 2021.07.27. 13:54:17

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: Idén a második meccsük, még jó, hogy kipihentek.

giggs82 2021.07.27. 14:36:07

@Walter Sobchek: Szia Walter! lesz szelvényed?

2021.07.27. 14:41:44

42646 16:00-og adható tuti

Walter Sobchek 2021.07.27. 14:45:09

@giggs82:
Szia!
Szerintem ma kihagyom.

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 14:56:16

@Walter Sobchek: Szelvény azonosító:
49011
16:54ig adható!!Add fel!!100%-os ugyan az mint amit fentebb bevéstem csak friss kóddal

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 15:02:09

Holland puncik kemények minden meccsükön 100 gól van

TaLpNyAli a TéNy3zŐ 2021.07.27. 15:05:38

Holland sunák lőnek 8 gólt 15odds pipa

2021.07.27. 15:08:15

Sziasztok,

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: és 70 perc játék, valamint 57 perc emberelőny után 1-0...

2021.07.27. 15:11:16

Mára néztem a női focikat sok gólra, eddig usa meccs 0 gól, svéd meccs 2 gól, brazil meccs eddig 1 gól(!!!!!), egyedül a hollandok hozzák, eddig 10 gól.
Ezek után már nincs a legkisebb halvány ötletem sem arra, hogy mi a bánatra lehetne rakni. Kár volt 2 hét szünet után mixet raknom...

Juventínó1981 2021.07.27. 15:16:51

@Empoli Football Club: Látod, bejött a megérzesem, hogy lehozzák a brazil sunák, 1-2 góllal. Minek strapálják magukat, kell az energie a többi mérkőzésre is. :D

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 15:18:21

Hollandok meccsein 10 gól az eddigi átlag :))

kulashaker 2021.07.27. 15:35:22

Látszott ellenünk, hogy gyenge a francia Afreeca válogatott. Csak azt nem lehetett tudni, hogy éppen direkt rosszak-é. De nem direkt, simán kieshetnek ők is.

andros 2021.07.27. 15:41:59

jól belenyúltam a bundameccsbe,ilyet női fociszinten nem láttam még,nem túlzás,kb összesen 12 percen át azzal ment a meccs,a nagy semmi,h a kenguruk hátul passzolgattak,a jenki lányok meg a középpályáról nézték őket,hogy lehet ennyire látványosan 0-0-ra játszani,amely mind2 csapatnak jó?..már női fociszinten sincs sportszerűség?
ez még vagy 3,4 órával ezelőtti írásom,nem ment át eddig

kulashaker 2021.07.27. 15:45:06

A játékvezetők sorozatos kamu hetesekkel tartják a franciákat, egyébként tíz percenként tudnának gólt dobni. Közben ők védekeznek durvább megmozdulásokkal. Már be is rágott a spanyol edző. De az üresbefutással szétverik a franciákat mégis. Reálisan mát tíz felett kellene vezetniük a spanyoloknak.

Walter Sobchek 2021.07.27. 15:51:28

@kulashaker:
Logikusan a torna végére kell el élezni a formát, de amíg a holland, norvég csapatnak ez csoportjuk gyengesége miatt nem gond a franciák és az oroszok bajban lehetnek.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 15:53:45

1.99-et adtak a sponyol23.5 overre.
Megfogtam.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 15:56:30

Na, ezt nem gondoltam volna, hogy a csigazabálók női csapata kikap a spanyoloktól.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 15:58:26

Ez nekünk jó, mert eltörjük a spanyolok kasztanyettáját.

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 16:04:49

Mekk elek gábor nagyon jó edző!Minden este melák menüt eszik itthon,biztos ez hiányzik neki kinn japén főőődön ezért nem tud 100%-osan koncentrálni.

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 16:07:20

Utolsó frissités:
Szelvény azonosító:
59068

Szóljatok a köpcösnek és adjátok fel 18:08ig

Nav tanácsadó 2021.07.27. 16:50:57

1,95x
Kenya +7,5
(3. játszma - Hendikep -7,5 (pontszám))
Dél-Korea - Kenya

kulashaker 2021.07.27. 17:16:16

@Walter Sobchek: Az oroszok, brazilok ellen még megkaphatják a bírói segítségeket, de ha így játszanak, akkor mire fel? Azért valami színvonalat is kell felmutatnia egy világversenynek. Súlyos hiba lenne, ha továbbcsalnák őket érdemtelenül.

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 17:21:24

@kulashaker: Top3 legerősebb csapat biztos csalással fognak csak TJ-zni
Ne igyál gyógyszerre!!

kulashaker 2021.07.27. 17:26:24

@A Szerencsejáték Zrt embere: Franciák top 3? Ezzel az egész múlt évben leeresztett, kipukkant lufi Nze Minko-val, aki még így is a jobbak között van? Furcsállnám. Nem az előző vb-t, olimpiát nézem, hanem azt amit látok. A bírók nekik csaltak, de amikor közel kerülhettek volna, labdavesztésekből könnyű gólokat kaptak. Persze, ha könnyű egy szerzett labdából ziccert belőni. Nekünk nehéz lenne, ha volna szerzett labdánk...

kulashaker 2021.07.27. 17:31:23

@A Szerencsejáték Zrt embere: Azonnali kiállítást érő nyaknál visszarántást, meg ilyen állas fejkitámasztást nem fújtak be a spanyoloknak. Azon húzta fel végül magát az edzőjük 22-20 táján. Az ilyen niggert faládában kell visszaküldeni Togoba.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 17:48:05

476053 V
Inter Club d'Escaldes - Teuta Durres
Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5)
2,60

Nav tanácsadó 2021.07.27. 17:53:29

1,7x
Több, mint 0,5
(1. félidő - Gólszám 0,5)
Inter Club d'Escaldes - Teuta Durres

Sanyi91 2021.07.27. 17:53:56

Hali!

2 napos atom "tuti"

-Helsinki-Malmö GG/over 2,20
-Fradi nyer és több mint 1,5 over 2,05
-Olympiakosz nyer 2,00
-Cluj Hendi Hazai 1,44
-Midjyland-Celtic GG/over 2,20
-Ludogorec nyer és több mint 1,5 over 1,66
-Young Boys nyer 1,40
-Zvezda továbbjut 1,61
.Beijing Guoan-Shanghai GG/over 2,20

1000 Magyar Ft
237 000 Jönne,meg az apró.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 17:58:00

Most 1.45 a vendég gól, megvárom a 2-es szorzót, ha addig nem lesz vendég, akkor megrakom.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 17:59:02

@Sanyi91: Az aprót majd hagyd ott a mixes kisasszonynak:D

Takitomi941211 2021.07.27. 18:01:59

Sziasztok, holnapi BL selejtezőkre mik a meglatasaitok?

Sanyi91 2021.07.27. 18:03:14

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
Ha valamilyen csodafolytán bejön akkor mindenképp:D

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 18:08:04

http://livetv.sx/enx/eventinfo/1089844_inter_club_escaldes_teuta/#webplayer_youtub|rf6vKQG7fyY|1089844|1644524|3752|1|en

Gyönyörű környezetben van ez az Andorrai pálya, lessetek rá.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 18:10:13

Megrúgta az első gólját az albán csapat.

Sanyi91 2021.07.27. 18:18:56

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
Meglepően jól alakult az első pár perc...nem gondoltam volna.

kulashaker 2021.07.27. 18:28:51

Omonia Nicosia - Dinamo Zagreb 1. félidő 0,5 over 2,45

Valenciafan 2021.07.27. 19:09:17

Üdv!
Mai játék:

57672 03 Tampa Bay - NY Yankees Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 7,5) 3,15
04138 04 Kansas City - Chicago WS Vendég és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 9,5) 2,88
57923 03 LA Angels - Colorado Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 8,5) 3,05

27,66

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 19:23:41

@A Szerencsejáték Zrt embere: zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 17:48:05
476053 V
Inter Club d'Escaldes - Teuta Durres
Több, mint 1,5 (Vendégcsapat - Gólszám 1,5)
2,60

csak a tuti

kulashaker 2021.07.27. 19:28:47

@Valenciafan: A tegnapi szép volt. 4/3, de nagyon szép a Kansas ellenére is.

kulashaker 2021.07.27. 19:40:54

Vezess.hu Remi Gaillard. Ez teljesen hülye!

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 20:03:59

Világtalan csapat ez a Vilniusz, gólt sem fog lőni.

Valenciafan 2021.07.27. 20:04:37

@kulashaker: Pedig a pontszám is bőven határ alatt volt. A LAA meg a legvégén vitte be a 6. pontját, hogy még fájóbb legyen :D

Sanyi91 2021.07.27. 20:18:41

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
Fradika még lőhetne egyet...valahogy:D de szerintem ennyi lesz.

Sanyi91 2021.07.27. 20:30:30

@Sanyi91: Csak meg lett ez is! :D

Sanyi91 2021.07.27. 20:31:18

@bakker.:
Mostmár "csak" meg kellene nyerni.

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 20:34:17

@Sanyi91: Ezek a derék litvánok, ha reggelig játszanak sem lőnek gólt.

TaLpNyAli a TéNy3zŐ 2021.07.27. 20:52:04

vilnius ggover és 9+ corner 3.5odds
pipa

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 20:54:21

Visszatérve az olimpiára.
Ha valaki kiharcolja az olimpiai részvételt, és megsérül részlegesen, akkor is csak ő mehet ki, vagy mehet helyette más?

Sanyi91 2021.07.27. 20:54:45

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.:
A statot nézve az tuti meglesz! Úgyhogy Hajrá! :D

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 20:57:43

@Sanyi91: Csak nyugtával dicsérjük a napot.
Mondotta az egyszeri adóellenőr.
Bankrátor után szabadon.

F1ckeisen 2021.07.27. 20:59:42

Bahrein kézi +9.5 és magyar +6.5 vizilabda jó lehet holnapra vagy esélytelen?

zsetonos Emlékezz Csúrog, Zsablya, Mozsor. 2021.07.27. 21:02:40

@F1ckeisen: Amíg le nem fúják a meccset, addig tökéletes.

2021.07.27. 21:47:38

@Sanyi91: @zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: kár, hogy nem stat alapján adják a gólokat a meccseken...
nekem a podgorica meccsre "csak" 2.5 over kellene a tippjátékos soromhoz, de ugye az lenne a meglepetés, ha nem 1 góllal menne a sor...

2021.07.27. 21:51:25

@Sanyamaci79: ezért kár volt megszakítani a másfél hetes tippmix szünetem, inkább folytatom a szüneteltetését ennek a ki és eltalálhatatlan vminek.

Csaló SZRT Pénzlopó Szar 28 vs27 2021.07.27. 21:58:00

MEG VAN A 2. OLIMPIAI BAJNOKUNK!!GRATULÁLOK KRISZTIÁN!!SZÉÉÉP MUNKA!!!

www.youtube.com/watch?v=zk4_Gsdz_NI

MÁR CSAK 6 KELL ÉS MEG IS VAN A 8 GOLD MEDAL

TaLpNyAli a TéNy3zŐ 2021.07.27. 22:18:56

@A Szerencsejáték Zrt embere:

ugorjon még 6 szaltót a tokaszalonka és meglesz reggelre

Tippmixfun 2021.07.28. 00:07:36

Ma este lesz a karbantartás?
süti beállítások módosítása