aug 13 2019

2019. augusztus 14. szerda

Szerencsejáték, türelemjáték

(Afterforever)


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr1715008356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.08.14. 16:44:43

@Zoltan Jauch: halihoooooooooo

rebeka peterson 2_0 win nem vitás

Mertensék meg over

ez az induló teniszes

E. Svitolina - E. Mertens
Több, mint 20,5 (Játékszám 20,5)
1,65

V. Kudermetova - R. Peterson
R. Peterson 2:0 (Pontos végeredmény)
2,35

3,88

oh jeeeeeeeeee

Pól Poloska 2019.08.14. 16:50:06

üdv,

látom, érdekes vita bontakozik ki.

1. az államnak helye van a sport finanszírozásában. leginkább természetesen leginkább infrastrukturálisan és az utánpótlást illetően. a Gyurcsány-időszakban rengeteg pénzt vontak ki a sportból, ami meglátszódott számtalan aspektusban. a 2008-as pekingi, gyengén sikerült olimpián leszerepeltünk. most, 9 év elképesztő pénzszórása után maga a MOB sportigazgatója vár inkább ahhoz hasonló eredményeket 2020-ban. felmerül akkor a kérdés, mennyire éri meg. a másik nagy probléma, hogy 2-3 sportágra korlátozódik az aranyesély, Hosszú és Kozák nélkül igen nagy bajban lennénk.

2. a TAO bevezetése már önmagában azt determinálta, hogy csalások, visszaosztások sorozata fog beindulni. miért a klubnak kell megkeresni a vállalatokat, hogy vegyék rá azt, támogassák őket? miért nem szedi be az állam a bevételeket és osztja ki azt? erre egyetlen egy értelmes, érdemi magyarázatot nem hallottam sem fidesz-szimpatizánsoktól, de ami nagyobb baj: döntéshozóktól sem.
TAO-val magas szinten foglalkozó embertől hallottam, hogy mekkora problémák vannak vele, igaz, "fent" az a nemhivatalos álláspont, hogy jó-jó, vannak aránytalanságok, Felcsút stb.,de összességében nagyon hasznos, rengeteg településre (inkluzíve a lemaradt kistérségek) jut TAO-pénz, összességében jó a dolog. az ad-hoc, koncepció nélküli történetet jól mutatja, hogy idén januárban úgy döntöttek, legyen kb. 50 mrd a TAO-keret (eddig ugye politikai alkuk határozták meg, mennyi, nem volt plafon). aztán miután ebből óriási gond lenne (leállnak építkezések, nem tudják finanszírozni magukat a sportegyesületek), végül rácsaptak Varga Mihályék kezére és megállapítottak egy olyan felső határt, ami magasabb, mint a bármikor lehívott TAO.

3. ezt folytatva, 2022-ig van engedélye a magyar kormánynak TAO-ra, kérdés, mi lesz utána. eddig több mint 600 mrd forint ment el erre, de természetesen mivel az építkezések nem tartanak örökké, egyszer elfogynak azok a helyek, ahol érdemes csarnokot, sportpályát, stadiont építeni, le fog csökkenni mindenképpen. ráadásul nem lesz mindig pénzbőség sem. na most..évi 55-70 mrd forint így kellene fog a sportegyesületnek..ha megvonják egyik napról a másikra a TAO-t, akkor rosszabbat tesznek Orbánék, mintha soha nem is csináltak volna ilyen rendszert. csak a látványsportszövetségek lehívnak évi 15-20 mrd TAO-t, a klubok nélkül..

4. mi a facért lehet az, hogy képzésre pl. a teljes összegnek szerintem 2%-a sem megy, sőt, 0,5% alatt van. mert ugye van ilyen TAO-jogcím is, amiből lehetne finanszírozni belföldi-külföldi képzéseket. jó magyar módra inkább építsünk ilyen pályát, vegyünk olyan buszt, edzőmezeket, töménytelen mennyiségben. természetesen mára kialakult egy viszonylag szigorú ellenőrzés, ezzel együtt nyilvánvalóak a visszaélések. az, hogy Felcsútra 25 ezer millió forint ment 8 év alatt..döbbenetes.

5. csak igazolásként, hogy Orbán mennyire nyomja a mantrákat, mennyire rögtönöz, amit persze a hívek úgy vesznek, hogy a Viktornak csodálatos víziói vannak, szemben a szánalmas ellenzékkel..
"2013-ban Orbán úgy gondolta, évente két-három olyan játékost ad majd a felcsúti akadémia, akik a nemzetközi futballban is megállják a helyüket. Idén már a módosított verziót hallhattuk a miniszterelnöktől: tízévente egy akadémiáról kikerül két nemzetközi szintű futballista – és ha van 7-8 akadémiánk, az 14-16 ember. Hat év alatt tehát nagyot fordult a világ Orbánnál – jóindulattal is tizedakkora elvárásai vannak a sportot gyerekkora óta imádó politikusnak, noha az akadémiák költségvetése egyre csak növekszik."

6. előzővel összefüggésben: végtelenül gyenge az utánpótlásképzés labdarúgásban. rengeteg pénz áll rendelkezésre, 2010-hez képest több mint 20x több állami pénz megy sportra. amennyiben az lett volna az elsődleges cél, hogy jó utánpótlásképzés legyen, akkor idehoztak volna számos utánpótlásedzőt. tele kellene vágni az akadémiákat német, holland, akármilyen edzővel, akik bizonyítottak már. de erre - minimális kivételtől eltekintve - nem került sor. miért nem? személyi összefonódások, kötődések és visszaosztás. utóbbi kevésbé lehetséges Herr Schmidtnél, mint a Kovács Bélánál, aki itt focizott 12 évet, jól látott a pályán, hát, el is végezte a B licenszes képzést, kapja meg az utánpótlást. ezek az emberek jórészt keveset értenek a modern focihoz, pedagógiailag is gyengék. emellett az is nagy gond, hogy egyfajta átmenet vagyunk. a magyar fiatalok annyi pénzt akarnak, mint Dzsudzsák. a horvát fiatalok meg olyan jó focisták akarnak lenni, mint Modric.
nem vagyunk olyan csórók, mint a délszlávok, de nincs meg az a kialakult jó szemlélet, profizmus, mint Nyugaton.

Fogado100 2019.08.14. 16:51:37

Szia Sas! Mit szólsz a mai kuznetsova - yastremska meccshez szerintem simán kikap kuznetsova az ellenfele elég jól megy mosotanában? Köszi!

Fogado100 2019.08.14. 16:52:47

@Heisenberg SAS: Szia Sas! Mit szólsz a mai kuznetsova - yastremska meccshez szerintem simán kikap kuznetsova az ellenfele elég jól megy mosotanában? Köszi!

Pól Poloska 2019.08.14. 17:00:46

7. a TAO megölte az addig sem túl magas szinten levő szponzorációt. bár elvileg erre lenne egy olyan válasz, hogy reklámozni nem lehet céget a TAO-ért, hisz ellenszolgáltatás azért nem kérhető, de tudjuk, hogy a valóságban ennek szerepe minimális. alig támogatják a magyar focit piaci alapon és erre való elmozdulásra semmilyen szándék sincs.

8. a magyar női kézilabda up. óriási nyarat hozott most, úgy néz ki, rendben vagyunk. amilyen jók a lányok, annyira rosszak a srácok..fociban totális csőd az up..vízilabdában is látok problémát. a TAO és az egyéb ömlő államii pénz leegyszerűsítve azt is hozta, hogy inkább megfizetjük csapatsportokban a klasszisokat, de az up-nevelésre alig fordítunk hangsúlyt, de ha mégis, akkor sem adunk sok lehetőséget a fiatalokban a felnőtteknél, mert azonnal kell az eredmény.

9. térjünk rá a Fradira..akinek van egy kis köze a labdarúgáshoz, láthatta már az első meccs 15-20. percében, hogy csapatként is, de egyénileg pláne egészen elképesztő a különbség. tegnap semmi különös nem történt, bár hozzá kell tenni, hogy a zöldek 0-1-nél egész jól nyomták a félidő végén 10-15 percig. aztán a 47. perces gól megpecsételte a sorsukat.

10. az viszont jól látszott, hogy pl. Sigér nem tud helyezkedni, össze-vissza szaladgál, volt szerepe az első két gólban egyaránt. Lovrencsics mögé akkor nem kerülnek, amikor nem akarnak, ezt nem kompenzálja meccsenként 2-3 jó előretörés, beadás. Skvarka nagy spíler, technikás - a Fortunában vagy az NB1-ben, ide k.va kevés, amit ő tud, főleg gondolkodásban lassú. talán Kharatin ill. a leginkább Tokmac tudta felvenni a versenyt a vendégekkel. Lanza beférne amúgy a szlovák Skvarka helyére, de az is igaz, hogy nemzetközihez lassú.

11. érdekes szerintem nagyon, hogy ugye a Zagreb kerete 4x annyit ér, mint a Fradié. ehhez képest a költségvetése kb. 10 milliárd forint, a Fradié nagyjából a 65-70%-a. vagyis nagyon leegyszerűsítve: több mint 2x jobban dolgoznak Zágrábban. visszamehetünk a feltétel nélkül ömlő állami pénzekhez..az eredmény "most kell" - más kérdés, hogy a BL-csoportkör esélytelen, az EL-re lehet esélye az aktuális magyar bajnoknak és 5-8 évente az EL-indulónak egy El-csoportkörre. nem fordítanak érdemi figyelmet az utánpótlásra. szerintem nagyjából Felcsúton és Kispesten van jó utánpótlás, igaz, nagyon sokan nem jöttek ki ezekből sem nemzetközi szinten megfelelő játékosok.
de a Fradinál és a Vidinél rendkívül gyenge az utánpótlás. bár előfordul, hogy eladnak egy-egy játékost, lásd Nagy Ádám, Ramirez, Somalia, Besic, de ezek jó igazolások csupán, Nagy sem FTC-nevelés. a Zagreb hozzá tudja tenni azt a pluszt a költségvetéséhez és így a keretértékéhez, hogy folyamatosan elad embereket a bundesligaba és egyéb helyekre. a régióban a Dinamo Zagreb a 4. legértékesebb klub TM alapján, Sahtar, Salzburg, Kijev a sorrend. a Fradi amúgy a 19., a Vidi a 21., kb. egy szinten vannak a Cluj-zsal, A. Wiennel, LASK-kal, Rijekával, Hajdukkal, Sturmmal.

11. azért az elég durva, amit Világi Oszkár mondott Tusványoson. miszerint a magyar nb1-es klubok költségvetése kb 20%-kal több a román első osztályáénál, és több mint duplája a szlovákénál. pl. az Újpest a 4. legértéktelenebb csapat itthon,a Fortuna Ligában a 4. legértékesebb lenne. 6-7 szlovák első osztályú csapat költségvetése az 1 millió eurót sem éri el. nem nagy túlzás, sőt: itthon NB3-as élcsapatokban annyit keresnek, mint a szlovák kiscsapatokban

12. jelenleg 9-ből 9.-ek vagyunk a régióban az UEFA-koefficiens pontok alapján. egy Zetát sem tud a Vidi megverni oda-vissza, a Kispest és a Loki sem tudott kettős győzelemmel továbbmenni már az EL 1. körben, a Vaduz elleni pedig döbbenetes..eredmény tehát igen kevés van.

Ethan Alexander 2019.08.14. 17:02:28

@Zoltan Jauch:

Az atromitus továbbjut oddsában van egy kis átverés.. Te raktad a szelódba 2.50 ért ugye.

Az atromitos CSAK hazai győzelemmel juthat tovább, minden döntetlennel a Legia Warsaw jut tovább. Tehát 3.40 ért rakhattad volna a Hazait aminek a kiértékelése egyenlő a te fogadásoddal csak nagyobb oddsért. Kivételt képez a 0 - 0 ás döntetlen mert ott hosszabításban vagy büntetőkkel kiharcolhatja a görög gárda a továbbot. Benne van ez is a pakliban de azért csalókák ezek az oddsok :D

Csak egy apró észrevétel!

Pól Poloska 2019.08.14. 17:04:29

kiegészítés:

a v4-eknél utolsóak vagyunk minimálbérben, átlagbérben, a közszféra kiemelt területein már a románok is megelőznek minket. fontos kérdés, mondom ezt sportimádóként, hogy egy kormánynak mik a prioritásai. nem biztos, hogy Orosz Palinál, Kubatov Gábornál hasznosulnak a legjobban az adóforintok. ebben semmi demagógia nincs, 9 éve van OV, hasít a gazdaság 6-7 éve, ehhez képest 9 év alatt a Baltikum és a régiós országok is elmentek mellettünk. ehhez képest eszméletlen pénzek kerülnek a felszín szebbé tételéért. és persze ne feledjük a nagyon fontos valós indítékot: nem véletlen a sok stadionépítés és az,hogy a NER kedvence az építőipar. ezek kéz a kézben járnak, a jó foci is cél, de közel sem első számú. a prioritások mások

2019.08.14. 17:08:01

@Fogado100: yamstremka megnyeri nem kérdés.

Zoltan Jauch 2019.08.14. 17:10:00

@Ethan Alexander: Csaó! Köszy! Bedobjuk azt is...hajvágás, és már megy is. Igazából nem matekoztam, megérzés...Varsónak minek ez a konc, persze az Atromitosz is úgy van vele, hogy inkább hátra mint előre!

+ látjuk, egy biztos, a Varsó tuti jobb!

szücsi007 2019.08.14. 17:10:05

magyar fiatalok az első félidőben 13-9-es vezetésnél támadhattak az 5 gólos különbségért.2. félidő 3.percében már meg volt az első időkérés.Kicsit szétestek.

Fogado100 2019.08.14. 17:18:53

@Heisenberg SAS: Köszi! Ha lesz ma még tipped ne fojtsd magadba!

Zoltan Jauch 2019.08.14. 17:23:47

Új lehetőség a pro-n - Atromitosz Periszteri - Legia Varsó (1X2) 2019.08.14. 18:00 Atromitosz Periszteri 3,35
!!!V. Kudermetova - R. Peterson (Mérkőzés alakulása (1.játszma/mérkőzés)) 2019.08.14. 17:00 V. Kudermetova/R. Peterson 9,75 8,50!!!
S. Kuznetsova - D. Yastremska (A mérkőzés győztese) 2019.08.14. 21:00 D. Yastremska 1,40
D. Vekic - V. Azarenka (A mérkőzés győztese) 2019.08.14. 18:30 V. Azarenka 1,70
I. Swiatek - A. Kontaveit (A mérkőzés győztese) 2019.08.14. 18:30 A. Kontaveit 1,70

ONEunited 2019.08.14. 17:28:20

@Fogado100: Hali! Szerinted Tsitsipas behúzza?

szücsi007 2019.08.14. 17:32:09

Kapusunk mindent fog meg is nyerhetjük most már

Fogado100 2019.08.14. 17:34:25

@ONEunited: Szerintem igen és élőben Delbonis megveri Gasquet ha tudod rakd meg!

andros 2019.08.14. 17:37:57

nem nagyon foglalkoztat sajnos a 3 db 6-tól kezdődő El-meccs,
a 3-0 és 2-1-es előny birtokában a portugáloknak és grúzoknak nem lesz sietős..egy halovány lett és örmény csapat ellen,
a legia jobban játszott már az első 0-0-ás meccsen is,ám nem megy ki a fejemből az oly-plzen 5-0-ás visszavágója,holott igaz,h az atromitoszt ne hasonlítsuk az olyhoz,de azért ez a mostani legia sem egy rémisztő csapat,@bakker.: annyira nem vagyok meggyőzve egy biztos legia győzelemben,de 0-0 az nem lesz még 1 szer,ez majdnem biztos
az esti meccsen jó irányba megy az elmélkedés,a chelsea gólja vagy góljai borítékolhatóak(a pool védelme még sebezhető,lampard a 0-4-es égés után kap egy kis,,segítséget"valahonnan-valakitől ma.-))

Isoo 2019.08.14. 17:39:37

Hali

Mai tömegtipp ellen rakok:

Chelsea nyeri a kupát 3,8

10k -> 38j

szücsi007 2019.08.14. 17:45:03

nyertek az u19es kézisek a magyar kapus lett a mezőny legjobbja

2019.08.14. 18:07:47

Valaki mutatott ilyet már. Én ma kaptam meg. kepkuldes.com/image/WovPtY

Bankrator 2019.08.14. 18:08:12

@bakker.: Gratulálok én is csak bejött ! Az oroszoknál is is megvan a 1.5 over bár nem 0-2 re gondoltam. De írtam hogy nincs motiváció a hazai csapatnak !

Zoltan Jauch 2019.08.14. 18:12:24

@Fatusi Babatunde Fatusi: Csákó!

Tolna megye fősportolója, ésszel nem értem...Pécsett mindenféle jót lehetett venni kábé 5-7 éve hiteles bélyegzővel. Még a nyilvántartásból sem bukott volna ki. Vett vón diplomát, kisebb rizikó!

bakker. 2019.08.14. 18:12:36

@Bankrator: Köszi, bejött a végére :)

És a halovány örmény csapat is betalált már a meccs elején, jól indul a második szelvény is.

2019.08.14. 18:16:06

Egy portugal kosár gyözelem jol esne

Zoltan Jauch 2019.08.14. 18:18:02

@Heisenberg SAS: Na, ezt mondtam, Szent Antal...de ez fényesebb attól. Gratulálok. Már nekem is illene adakoznom...az adóm egy százalékát elég különös helyekre küldtem: borbarátok, hinduk, izraeliták, katolikusok, wikipédia...etc.

bakker. 2019.08.14. 18:18:29

@Heisenberg SAS: Na, ez dicséretes, elismerésem!

Bankrator 2019.08.14. 18:24:40

@bakker.: Azt még nem néztem , jöjjön! De a Szpartak Moszkva megtette a szívességet ,úgyhogy a végeredmény 1-2 ,azaz ami nekem/nekünk számít ,megvan a 1.5 illetve a 2.5 over !

Zoltan Jauch 2019.08.14. 18:29:26

@Heisenberg SAS: Okok...zsetonos utalt ha jól tudom. Talán a Heim Pál kórháznak!
Siófokon új módi járja, egy kislány, feltehetően siket, a takaró szélére helyez egy teknőst, és egy elefántot, majd visszatér, és...vettem egy ormányost 600-ért! Végül is talán jó helyre ment, és nem húzzák le a kislányt!

2019.08.14. 18:39:33

@Zoltan Jauch: bizzunk benne hogy jó helyre ment.

Én tavaly fizettem be csekken és jól érzés volt.

Valenciafan 2019.08.14. 18:43:20

Üdv!
Mai játék, ezúttal elmegyek feladni, nem leszek olyan hülye mint tegnap :D

02476 H
Colorado - Arizona (21:10)
Kevesebb, mint 14,5 (Pontszám 14,5)
1,50
03359 03
NY Yankees - Baltimore (19:05)
Hazai és több (A mérkőzés győztese + Pontszám 10,5)
2,20
65058 V
Cleveland - Boston (19:10)
Több, mint 3,5 (Vendégcsapat - Pontszám 3,5)
1,75
65239 V
San Diego - Tampa Bay (21:40)
Több, mint 4,5 (Vendégcsapat - Pontszám 4,5)
2,00

Eredő: 11 fölött.
Sok sikert mindenkinek!

2019.08.14. 18:46:08

A portugál kosarat mindenki rakja meg! Együttesen kebelezzük be a nyereményt , kökemény ki ki meccs lesz!

Mr. Talpnyali 2019.08.14. 18:57:34

@Pól Poloska: hali. Zágráb idén - tehát a mostani átigazolási szezonban - kb 20 millió eurót zsebelt már be. Valahogy szívesen vásárolnak onnan játékosokat nyugati klubok. Mi meg felsz0pjuk nagyádit címlapon, hogy padozik csampionshipben..

Zoltan Jauch 2019.08.14. 19:02:59

@Heisenberg SAS: Meghiszem, a volt feleségem több mint 20 éven át utalt az SOS Gyermekfalunak, minden évben küldték a karácsonyi üdvözlő lapot. Tényleg valami jó érzés. Helyben a 90-es évek elején jelentek meg a koldusok, nem felejtem a kislányom mindig adott nekik. Elfogadott tény, jobb adni mint kapni...más, etwa 220 ezer kintlévőségem van, barát, haver, ismerős. De nem tanulok.

vécés jóska 2019.08.14. 19:25:15

Hali! tegnap jött szerencsére a Dinamo, ma a Chelsea X2-őt raktam. sok sikert, halii

2019.08.14. 19:49:44

@vécés jóska: látod jozsó milyen jó hogy lebeszéltelek a gg v-röl. Igy jött a kasza ill kassza. xdxd

2019.08.14. 19:51:57

@Zoltan Jauch: kölcsönöztél és csesznek visszaadni. Hát az kömény.

2019.08.14. 19:53:30

NAGYON KELL A PORTUGÁL KOSÁR !!!!!!!!

vécés jóska 2019.08.14. 20:00:22

@Heisenberg SAS: igen köszi, a te egyik sugallatod is közrejátszott + nem csípem a Fradit, 3.50-ért ment az 1-0 VVV, a 2-0-hoz V-hez viszont gyáva voltam, pedig szemeztem vele, 7.25-ért. és sztem a Suduva is kiveri őket

holnap van egy tuti ebédidőben, kínai foci, Guangzhou - Chongqing 0-2 HHH, 1.75. követem a kínai focit Paulinho miatt, öröm nézni őket, Cannavaro a góré, Talisca, Elkeson, Wei és Paulinho fickándozik, Chong viszont nagyont gyengusz, kiütést várok, 5-1 kb

2019.08.14. 20:06:02

@vécés jóska: ma néztem a Hebei játszott valakivel. Kemény sztárok tolják ott. Nem semmi pénzek forognak.

Zoltan Jauch 2019.08.14. 20:06:33

@Heisenberg SAS: Általában akkor találtak be, amikor cefréztem! Kicsit fáj, de a kolléganőm is hasonló cipőben jár. Akkor nem csak én vagyok balfasz!

Szülinap a családban--->kepkuldes.com/image/WoMtAt

Lampard54 2019.08.14. 20:08:41

Sziasztok!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a mai végkimenetel a Szuperkupa döntőn.Sajnos a Chelsea védelme nem áll a helyzet magaslatán.Ez lehet főképp a vesztük a mai mérkőzésen.Azonban a vasárnapi rengeteg kimaradt helyzet remélem ma Liverpool-i kapuban landol.Bízom a kékekben,hogy odateszik magukat.
Lampard napokban nyilatkozott(hivatalos honlap),hogy Kanté nem lesz bevethető.Viszont ott van a kezdő 11-ben.

2019.08.14. 20:08:47

Lavezzi , Fernandinho , Mascerano

vécés jóska 2019.08.14. 20:11:18

@Lampard54: hali! hajrá nektek, kell az X2! Angliában tolod még a szekeret?

@Heisenberg SAS: ha nem fogy el a lóvé Kínában, de miért fogyna, akkor az első számú bajnokság lesz 5 év múlva

2019.08.14. 20:13:11

@zsetonos Emlékezzünk! Csurog, Zsablya, Mozsor.: xdxd Már el is felejtettem. Valamikor tavaly nyertem egy komolyabbat és megfogsdtam ha bejön akkor adok belöle. Nem felejtettek el.

2019.08.14. 20:15:50

Remélem a Portugál nem lesz körömrágós. Utána sosem alszok jól ha este nagy izgalom ér. Lehetne sima igazán.

Mr. Talpnyali 2019.08.14. 20:20:06

esti supercupra mindkét csapat mindkét félidőben lő gólt
12es odds

HANNIBAL179 2019.08.14. 20:22:53

A Tippjáték dobogósainak gratulálok!

Most olvasom reggel óta az oldalt vissza.
Bankrátor, Bakker, Zoltán!
Köszönöm.
Kicsit fiatalodom, amikor a csepplány velünk van.
15 éve, a saját lányom volt kb.ekkora.
Őt is vittem mindenhova.
Emlékezet!
A lényeg ott van, mi marad fontos valójában.
Óvodás, kisiskolás korunkból, alig marad valami töredék.

Zoltán!
Sejtettem, hogy jár az ecset.
Pont megértem nemrég hasonlót az új falszínnel.
Nem az én házamnál.
Szép-szép, de mégsem az igazi.

A lányom nemrég hívott!
Jégkorongmeccsre invitált.
Van jegye is már péntekre (18.00-kor tán).
Mennék, de nem tudok.
Valami felkészüléses.

fabio5 2019.08.14. 20:23:10

@Heisenberg SAS: szurkolok!! Kell nekem is! Kár azért a mertens meccsért nagyon sima lett Oedig a masikat csak simaba raktam igy ez vitte...:(

2019.08.14. 20:28:04

Felültettem a waterlóf@szra a bukikat :)))

J-L. Struff - S. Tsitsipas, Játékszám 20,5 Több, mint 20,5 3.00 Nyitott

Juventínó1981 2019.08.14. 20:37:00

@Astérixxxx: Szemfüles voltás és gyorsan kihasználtad a bukik figyelmetlenségét :-) Gratulálok, rakhattad volna 100.000. rugóval is :-)

overhunter 2019.08.14. 20:38:00

@bakker.: Szia!
Nem tettem tegnap az Olympiakoszt,ma a Moszkva overt,sem aJapán kézi overt!
Pedig mindet nagyon éreztem.

2019.08.14. 20:39:15

@Astérixxxx: 20.5 overre adtak 3.00 at ugy hogy cici elbukta az elsö szettet? Na ezt megérdemelték!

Lampard54 2019.08.14. 20:43:51

@vécés jóska:
Mármint munka? Nem voltam kint :)

2019.08.14. 20:44:39

Hát ilyenkor nem is akarom titkolni az elégedettségemet. Idióták, egy ilyen egyszerű kérdés összezavarja őket: Struff hibátlanul végigadogatja a meccset? Szerintük IGEN. Naná, hogy NEM! Ez két egységnyi tétbe fáj nekik :)

Bokinho 2019.08.14. 20:47:18

Sziasztok! Tudna falaki infót adni? Trinec cseh kupával mi van 14 ezret nyernék,de nem akarnak kifizetni tippmixpron...

2019.08.14. 20:47:59

@Heisenberg SAS: Második szettben break hátrányban volt, de még 4 adogatást kellett volna hibátlanul megcsinálni Struffnak cicipas ellen. 20,5 over 3,00 most meg kinéz vagy 33 játéknak :)))

Juventínó1981 2019.08.14. 20:54:46

@Bokinho: Tudtommal a Prón az esemény vége előtt(ameddig nincs vége) nem lehet kifizetni!!!

Bokinho 2019.08.14. 20:59:57

@Juventínó1981: 5-kor kezdődött,rég vége van

Mr. Talpnyali 2019.08.14. 21:00:19

@Mr. Talpnyali: matip gól megy mellé 10es odds

Juventínó1981 2019.08.14. 21:01:05

@Bokinho: Akkor, csak a pró xarakszik veled, sajnos van ilyen :-(

bakker. 2019.08.14. 21:05:29

@overhunter: Elég sima volt pedig mind, jól érezted

Mr. Talpnyali 2019.08.14. 21:07:15

A héten, max a jövő hét elején leigazoljuk Varga Rolandot is.

HANNIBAL179 2019.08.14. 21:08:44

Most néztem meg a reggeli szelvényemet.
Egy ugyan elmaradt.Wyvers-Samsung
Vegelta-Kataller (1:0).fociban.
A többi, úgy látom bejött.
Holnap saját tárcából fizethetek a sok anyagért.
Vegeta Vegelta!

Juventínó1981 2019.08.14. 21:12:10

@Bokinho: Nincs, mit max. próbálj meg kijelentkezni a próból és vissza, hátha segít :-)

2019.08.14. 21:14:50

Mindig van menekülö út. Ha nem jön a tenisz akkpr jön a kosár. xdxd

Juventínó1981 2019.08.14. 21:15:47

Köszönöm a Portugália - Svájc kosárlabda tippedet :-)
Gratula a nyereményedhez :-)

Juventínó1981 2019.08.14. 21:16:28

Heisenberg SAS Köszönöm a Portugália - Svájc kosárlabda tippedet :-)
Gratula a nyereményedhez :-)

2019.08.14. 21:17:53

@Juventínó1981: kösz.

két egység tétre jött négy.
Nem rossz ez

overhunter 2019.08.14. 21:23:44

@bakker.:

Melyek esélyesek szerinted?

19703 V
BATE Boriszov - FK Sarajevo
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,30
22657 V
Zorya Luganszk - CSZKA Szófia
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,35
22955 V
Hapoel Beer Sheva - Norrköping
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,40
23094 V
AEK Athén - Univ. Craiova 1948
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5)
1,30

Juventínó1981 2019.08.14. 21:28:21

@Heisenberg SAS: Akkor ez egy szerencsés nap a számodra :-)
Bánom, hogy lemaradtam a 4.20-as odds-ról :-)

bakker. 2019.08.14. 21:31:30

@overhunter: Szerintem az a két meccs, ahol 1-1 lett az első meccs. A Zorya és a Hapoel. A kettő közül pedig a Hapoel.

2019.08.14. 21:32:27

@Juventínó1981: amikor a tenisz elment otthagytam. Nem szabad eröltetni mindenáron
Biztam a Portugálokban

Fogado100 2019.08.14. 21:35:09

@Heisenberg SAS: Köszi a tippet Sas koma! Estére van valami jó meglátásod vagy ennyi volt mára?

Juventínó1981 2019.08.14. 21:35:36

@Heisenberg SAS: Hihetetlen, hog ymilyen megérzéseid vannak, pl. ott volt a mai két kosárlabda tipped is :-)

Fogado100 2019.08.14. 21:38:39

@Heisenberg SAS: Yastremska Dayana mellé kellene valami egy dupla erejéig!

EgyGól 2019.08.14. 21:38:43

Chelsea gól,kész is vagyok.

Lampard54 2019.08.14. 21:39:29

Nagyon megérdemeltük! Vasárnap minden kimaradt !

2019.08.14. 21:42:01

@Fogado100: már nem szeretnék ma . Holnap is lesz nap xd

Screen90 2019.08.14. 21:44:16

Jobb a chelsea majdnem pulisic gól!! Kár a lesért!

2019.08.14. 21:45:43

@Fogado100: shapovalov nyerni fog meg a melinar peschke duo nöi párosban

2019.08.14. 21:46:18

@Fogado100: csak a kedvedért xd

EgyGól 2019.08.14. 21:48:00

@Lampard54:
Chelsea gólt nagyon éreztem. Miután a nép pakolta a Poolt,csak megerősített,hogy inkább Chelsea gólt raktam. Azért ez mégse az Ftc,ennyire lenézni.

vécés jóska 2019.08.14. 21:48:02

Ma látom mindenki nyert, remélem nekem is jön a Chelsea X2. jó lenne sok ilyen nap. a blog most büszke lehet magára, a világban nagyon nyomták a Poolt, Borsodban is a GGH volt a sláger, de itt a blogon, ha jól olvasom mindenki a Chelseat preferálta. hajráá

EgyGól 2019.08.14. 21:52:01

Egész blogabet nyomta a Pool,és ez átlagba nem jó előjel. Onnan inkább az olyan tippeket lopom,amikre kevesen figyelnek.

Lampard54 2019.08.14. 21:56:33

@EgyGól:
Gratula!
Ez a gól már nagyon érett!A vasárnapi 4-0-ás vereség nem tükrözte,hogy hogy játszott a Chelsea .Mondjuk most tartok a Pool-tól,hogy vért isznak majd.Bárcsak a kupa is meglenne.

Isoo 2019.08.14. 22:00:28

@EgyGól: Annyira tomegtipp volt a pool, mert hogy Mu nyert 4-0 ra. Rohadtul nem volt ekkora kulonbseg a ker csapat kozott tobb mint 10 eve chelsea szurkolo vagyok. Ha hetvegen mu ellen Abraham elso kapufaja bemegy megint mas az egesz..bar most Pedro megkezdte egy kapufaval.. de szerencsere jol alakul eddig.. remelem lezarjak 0-2vel. Nem mertem siman chelseat. Inkabb a vegso gyoztes. Jobban kell ez a trofea a chelseanak mint a poolnak mert valszeg a chelseanek iden nem igen lehet max egy Fa kupa

Javier Mascherano 2019.08.14. 22:01:51

túl sok pénz ment világszerte a poolra, nyilván hirtelen megtanult focizni ez a középszerű cselzi, hagyjuk már ezeket a kamu meccseket, sétálgatnak a pool játékosok.

badtipster 2019.08.14. 22:02:16

@Isoo: azért szerintem még várjuk meg a meccs végét. Klopp azért látott már ezt-azt, illetve a pad is igen jó a poolnál

UnderOverHunter 2019.08.14. 22:10:33

@badtipster: Ilyenkor szokott az lenni hogy rendes játékidő X, aztán a jobb csapat nyeri a kupát mikroszkópikus odszért.

EgyGól 2019.08.14. 23:18:55

Tegnap azt mondta valaki,Chelsea nél labda se lesz. DD.
süti beállítások módosítása