ápr 16 2012

Betfair tippelő: Az Arsenal kapott gól nélkül verheti a Wigant!

 Premier League 34. forduló

Arsenal - Wigan (Digisport, 21:00)

Az Ágyúsok győzelme hétfő este mindössze 1.29-et fizet, ilyen alacsony szorzóval pedig nem sokan szeretnek fogadni – a mostani egy remek lehetőség azonban arra, hogy megtegyük, az Arsenal kapott gól nélkül nyer (1.9). Az utóbbi hónapok kiváló eredményei elsősorban a védelemnek, nem pedig a támadósornak voltak köszönhetőek – tény persze, hogy Robin van Persie továbbra is az egyik legjobb formában lévő Premier League-támadó, valamint hogy Theo Walcott, Mikel Arteta és Tomas Rosicky is hozzá tudja tenn a magáét, azonban újabban az Arsenal sorra kapott gól nélkül nyeri a meccseit. További sportfogadás tippek itt! Folytatás...

Sok Arsenal-szurkoló bizonygatta korábban, hogy ha Tomas Vermaelen fitt és egészséges, a többiek játéka is javul – ez tökéletesen látható volt az utóbbi hetekben, az Arsenal ugyanis a legutóbbi öt meccséből négyet is kapott gól nélkül hozott le (közte a Manchester City és Everton elleni bajnokikat).

Ha valakit a fentiekkel nem győztünk meg, annak itt egy statisztika is: az Arsenal mind a kilenc eddigi Wigan elleni hazai meccsét megnyerte, ezek közül pedig hat alkalommal nem kapott gólt.

Gólszerzők

Theo Walcott tehetsége sohasem volt kérdéses. Ilyen sebességgel és ilyen technikai tudással bármely védőt meg lehet bolondítani, a probléma általában Walcott döntéseivel van: amikor passzolni kéne, lő, ha viszont a kaput kéne megcéloznia, céltalanul bead.

Amikor elkapja a fonalat, Walcott a Premier League egyik legjobb támadója tud lenni, és mostanában bizony ez a helyzet. Szerdán a Wolverhampton ellen büntetőt, kiállítást harcolt ki, néhány perccel később pedig gólt is szerzett.

Walcott háromszor talált be a legutóbbi négy meccsén, újabb gólját pedig 2.7-s szorzóval mindenképpen megtesszük.

 

Szögletek

A Wigan játékosai valószínűleg nem sokat találkoznak majd a labdával, amikor viszont igen, azt igyekeznek majd a pálya szélei felé megjátszani. Részben az Arsenal játékrendszere is hasonló, még akkor is, ha nincs ennyire kihegyezve a szélsők játékára. Akárhogyan alakuljon a találkozó, sok szögletre számítunk, 2.8-s szorzóval pedig érdemes megfogadni, hogy legalább 13 sarokrúgás lesz.

 

Tippek:

Kapott gól nélkül nyer az Arsenal (1.9)

Theo Walcott gólt szerez (2.7)

Legalább 13 szöglet lesz (2.8)

 

Fogadj most a Betfair oldalán és szerezd meg az akár 20€ ingyenes fogadásod!

Még több sportfogadás előzetest itt találsz!


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr24454734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TeGGer (törölt) 2012.04.16. 22:14:16

Hát ez nagyon nem jött be...xD

Blindfish 2012.04.16. 22:31:45

@TeGGer: kapott gól nélkül nyer! Ha nyer annak is örülne sok mindenki! :D

GoDisanAstronauT 2012.04.16. 22:59:32

12 szöglett lett és nemhogy gól nélkül, de kikapott az Arsenal szóval ennél rosszabb tippet nem láttam még :D mindenkivel megesik

TeGGer (törölt) 2012.04.16. 23:04:22

@bricsi8: Azt se hagyd ki hogy Walcott nem lőtt gólt..xD...:D Ez 3ból 0 találat..:S hát tényleg eléggé mellé nyúltak..:S

TeGGer (törölt) 2012.04.16. 23:04:56

@Blindfish: Hát emiatt már nem fog senki sem örülni...:S

Sebig 2012.04.20. 10:56:29

Köszönjük a jó tippeket Emese:-)
süti beállítások módosítása