aug 24 2011

Bajnokok Ligája: Az Udinese "kiütheti" az Arsenalt!

Bajnokok Ligája playoff

Udinese - Arsenal

 

BL playoff kör visszavágó mérkőzést rendeznek a Friuli Communale Stadionban. Az odavágón 1-0-ás Arsenal győzelem született, ezzel az angolok egy csatát megnyertek, de a háború még nincs lefutva. Az olasz futball színvonalát mindig beárnyékolja 1-1 bundagyanú, de ha egy angol együttest sikerülne búcsúztatni újra (ha csak átmenetileg is) a figyelem középpontjába kerülne. Sportfogadás tippek! Folytatás...

Mi változott az odavágó óta?

Az Udinesenél különösebben semmi, mivel a Serie A küzdelmei továbbra sem kezdődtek el, így csak saját stadionjukban, edzőpályáikon vagy egy közeli edzőtáborban tudták gyakorolni az Arsenal elleni taktikát. A hatékonyságon javítani kell, mivel az eredményességre vezethet, mert az ágyúsok kerete nagyon széthullott, a kulcsjátékosok távoztak (Fabregas) vagy távozhatnak (Nasri), nincs kiegyensúlyozottság és könnyen zavarba hozhatóak. Di Nataleban bízhatnak ismét a Calcio szurkolói valamint az olasz futball szimpatizánsai. Vissza nem térő lehetőség előtt áll az olasz klub, a stadionban rég nem látott nézőszám fogadja majd a csapatokat.

Az ágyúsok a hétvégén a Premier Leagueben rangadót vívtak, melyet az Emiratesben vesztettek el a Liverpoollal (0-2) szemben, ahol Frimpong kiállítása miatt emberhátrányban is játszottak, melyet kegyetlenül kihasznált a rivális. A lassan elmaradhatatlan Arsenal öngól után a Pool egy sakk-matt akcióval tették fel az i-re a pontot. Chamakh ahogy várható volt nem kapott lehetőséget, amennyiben pályára lép a visszavágón hatalmas változásra lesz szükség a játékában különben könnyen a csapat vesztét okozhatja.

A párharc nyitott, előnyben a vendégek vannak, de az Udinese is továbbjuthat méghozzá nem kis eséllyel, aminek több oka is van. Ugye a londoniaktól távozott a fentebb is említett Fabregas és több kulcsjátékos, így támadó és egyéb posztokon is vannak hiányosságok. Ezen felül többen is sérültek a klubban, ezért Wengernek úgy kell összefoltoznia a gárdát, apropó Wenger: Ő eltiltását tölti, így nem ülhet a kispadon a mai meccsen! A londoni zavargásokat pedig már nem is említem!

Az ágyúsokat talán meg lehet fogni, így egy DNB Udinese (hazai győzelem, döntetlen esetén a tét visszajár) tipp és egy egy over 2,5 gól a hajtós hazaiak miatt nem lehet rossz választás. Aztán majd meglátjuk mit hoz a mérkőzés!

Tipp: Udinese győzelem DNB-vel (Draw No Bet) - Több mint 2,5 gól a meccsen

Odds: 1,61 - 2,05

Fogadóiroda: BET365 - 15.000 Ft sportfogadás bónusz új tagoknak!

Bajnokok Ligája tippek!


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr323175025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása