már 08 2015

2015.11.hét 1.forduló hétfő


Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.
Sikeres vadászatot!

 

" Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell !" (Marrone)


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr367251211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HANNIBAL179 2015.03.08. 22:04:59

Sziasztok!

Véget ért,a két hét „200”-s szelvények összeállítása.
Tennapi,elmaradt Miskolc helyett a Midtjyllangot helyettesítettem be
Még kora délután. 1.98 helyett 1.75. lett.
Rengeteget hibáztam a választásoknál.
A második hetet taktikáztam,a szorzók növelésével,ami a tétek csökkenését generálta.
Kezdtem aggódni,hogy csak max két jó sorom lesz..

Kb:28.000 ft/nap átlag jött ki.
Az össz.tét.390.800 ft, a két jó nap.400.000 ft kb.10.000 ft,,hát többet gondoltam.
3-4 jó sor kiválasztását szerettem volna a két hét alatt.
Mind a 14 nap 4-s kötés mellett tartottam ki.
5.80-tól,17.06-ig, napi összoddszok között jegyeztem.
Csalódásnak nem mondanám a helyzetet,de több jó napot reméltem.
Inkább ez zavart.
A két hét az átgondolásaim alapján ment végig.
Ha nulla lett volna,az is itt lenne.
3 jó=600.000.
4 jó=800.000
4 db egyhibás nap volt,mindgáz egy sem.
Így alakult az időszak.
Végül is szórakoztatott és az „élőadás” feszültsége sem nyomasztott különösebben.
„Infók” innen-onnan.

Példának kiemelnék egyet,ami itt a Blogon futott le pár hete:
Nem keresem idézve,de emlékeimben tisztán él:
Én írtam .Mönchengladbach-1.FC Köln„H”-ra. (1:0) lett.,de nem ez a lényeg.
Hanem amit„Meglepetés vadász és Milf hunter”írt ekkor:
Felhívta a figyelmemet,hogy nézzem meg az
Fc Köln „tabulkáját”,kikkel játszott igen jó meccseket a nagyok közül idegemben.
Én a Mönchengladbach „H”azai tabulkálára jeleztem kukucst!
Erre az „infó”-ra gondolva választottam a vásárnapira
az 1 Fc Köln-Frankfurt találkozót.
„H”-ra. 2.35-ért. (4:2) lett
Összeraktam a véleményemet,másvalaki által jelzett indok mérlegelése után.

Az ember elméjében dolgoznak az adatok,tapasztalatok.
Én választok,döntök, X-t rajzolok,fogadok,vagy éppen nem fogadok!Bizakodom,vagy várakozom!
Most éppen lépek egy időre!

Legyen jó hetetek!
Aki fogad,az nyerjen!

andros 2015.03.09. 02:09:34

űdv,
nem is emlékszem mikor tippeltem ennyire xarul egy adott nap,sőt emlékeim szt.nem is volt ilyen fogadási napom,szinte minden ötletem hibás volt,lementem a sportfogadás legmélyebb bugyraiba,

de most nem ezért jövök,hanem,hogy pontosan bemásoljam a májusban indított új mixelgetés változásait(aki nem szeretné elolvasni,az ugorja át,ne is törődjön vele):
Májustól megújul a Tippmix!!!!!

Brutálisan változik a fogadási lehetőségek tárháza. Szerintünk jó irányba! Szerintetek? Részleteket itt olvashatjátok!:

MEGÚJUL A TIPPMIX!!! AKÁR ÉLŐBEN IS FOGADHATSZ!!!
Sorra vesszük, mire számíthatnak fogadóink a megújult játékkal kapcsolatban.
TÖBB ESEMÉNY
Jelentősen bővül a fogadási ajánlat, egyidejűleg akár több ezer sporteseményből és fogadási típusból lehet választani a folyamatosan változó fogadási ajánlatból.
ÉLŐ ÉS HOSSZÚ TÁVÚ FOGADÁS
Lehetőség lesz élőben fogadni, azaz a Szerencsejáték Zrt. által meghatározott sporteseményekre a mérkőzés közben, akár a lefújás pillanatáig is elfogadunk fogadásokat.
Bevezetjük a hosszú távú fogadást, akár hónapok múlva bekövetkező eseményekre is lehet fogadni (pl. ki nyeri a bajnokságot?)
GYORSABB NYEREMÉNY-KIFIZETÉS
A nyeremények rövid időn belül, az eredmények kiértékelését követően azonnal felvehetővé válnak. Élő fogadás esetén a választott fogadási típustól függően újra is lehet fogadni ugyanarra a mérkőzésre.
TÖBB SPORTÁG ÉS BAJNOKSÁG
Bővül a folyamatosan fogadható sportágak köre. Azok a sportágak és bajnokságok, amelyek eddig csak alkalmanként szerepeltek a Tippmix tétlapon, rendszeresen elérhetők lesznek. Amerikai futball, dél-amerikai és ázsiai labdarúgó bajnokságok, 2-od és 3-ad osztályú bajnokságok (francia, olasz, magyar, stb.), darts, sakk, téli sportok, technikai sportok, snooker, futsal, baseball és még sorolhatnánk a fogadható sportágakat és bajnokságokat.
TÖBB FOGADÁSI TÍPUS
Folyamatosan szerepelnek majd a tétlapon olyan fogadási lehetőségek, amelyek eddig ritkábban voltak elérhetők. A hagyományos Hazai, Döntetlen, Vendég fogadási lehetőségen túl a teljesség igénye nélkül az alábbi fogadásokat kínáljuk:
o A mérkőzés győztese
o Félidő 1X2
o Kétesély
o Félidő kétesély
o Félidő/végeredmény típusú fogadási lehetőség
o Gólszám (több/kevesebb) típusú fogadási lehetőség
o Gólszám típusú (hat kimeneteles) fogadási lehetőség
o Gólszám típusú (négy kimeneteles) fogadási lehetőség
o Félidő gólszám típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség
o Mindkét csapat szerez gólt
o Melyik csapat szerzi az első gólt?
o Melyik csapat szerzi az utolsó gólt?
o Hazai csapat góljainak a száma
o Vendégcsapat góljainak a száma
o Melyik félidőben lesz több gól?
o Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
o Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
o Pontos eredmény
o 1. félidő - Pontos eredmény
o Nyertes különbség
o Ki nyeri? típusú fogadási lehetőség
o Összpontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség
o Játékrész - pontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség
o Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség
o 1. félidő - Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség
o Hendikep típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség
o Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény
TÖBB KÖTÉSI LEHETŐSÉG
Emelkedik a kötésszám, akár 20 eseményt is meg lehet fogadni kötésben, ebben az esetben minden esemény kimenetelét el kell találni a nyeremény eléréséhez.
Az egységnyi tét lecsökken 10 forintra, így a nagyobb kombinációkat (pl. Goliath) is ki tudják próbálni a fogadók alacsonyabb összegért. Az egy szelvényen megjátszott minimális tét 200 Ft lesz.

andros 2015.03.09. 02:10:08

TÖBB KOMBINÁCIÓ
Több kombinációs típusra nyújtunk lehetőségek, megjelennek a speciális kombinációk.
o A fogadónak lehetősége lesz arra, hogy akár 20 különböző fogadási esemény kimenetelét kombinálhassa. Például 3/5 típusú kombináció esetében 10 fogadás kerül játékba. 3/5 típusú kombináció megfogadása a kiválasztott 5 kimenetelből képezhető összes lehetséges 3 tippet tartalmazó kötés megfogadását jelenti. Ebben az esetben nyeremény eléréséhez legalább 3 kimenetel eltalálása szükséges.
o Trixie: 4 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Trixie” 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Patent: 7 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Patent” 3 db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Yankee: 11 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Yankee” 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Lucky 15: 15 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 15” 4 db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Lucky 31: 31 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 31” 5 db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Heinz: 57 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Heinz” 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Lucky 63: 63 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 63” 6 db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely
kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Super Heinz: 120 darab fogadás megtételét jelenti 7 különböző sportesemény kimenetelére. A „Super Heinz” 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.
o Goliath: 247 db fogadás megtételét jelenti 8 különböző sportesemény kimenetelére. A „Goliath” 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít.

andros 2015.03.09. 02:38:47

saját személyes élményem,kűlföldi fogadóirodákban való játékom alapján a köv.tapasztalatokat vontam le(természetesen,mindenki saját,,bőrén"és pénztárcáján tanul,a tanulópénzt megfizettem én is,a mégtöbb sporteseményre való fogadás,még több hibalehetőséget von maga után,manapság képtelenek vagyunk egy adott szelón 5,6 eseményt eltalálni,ami meg a 10-20-30-40-50 forintos alaptétet jelenti,az alaposan lecsökkenti a nyerési összeget,mivel csupán 2,3 esetleg 4 találatunk lesz,de ez nagyon ritka,
Azonban vannak itt kiváló lehetőségek:
-1élő fogadás,mondok egy példát..a magam által hangoztatott hazai pályán 4 zsinóros győzelemmel rendelkező csapat az esetek túlnyomó részében 5.hazai meccsét elveszti vagy remire hozza csupán,szombaton a derby a 93.percig 2-0-ra vezetett,a 96.percben meg megkapta a 2-2-t jelentő gólt is,el lehet képzelni 2-0-nál a 90.percben kb.1000-es oddsa lehetett a reminek,ez elő fog még fordulni és ez is milkás nyereménnyel kecsegtethet
2 maga a tény,hogy azonnal kifizetik a nyereményt,ha a nap kezdetén alig van játszópénzem,de megfogok 2 teniszt,vagy kettő korai korongmeccset,estére immár nem panaszkodhatok a pénztelenségre,ha kiváló az adott esti kínálat
3-a kétesély felbukkanása,itt adott kétesélyben akár 20 meccses kötés megjátszása,és ezt már nem tartom lehetetlen fogadásnak(példát mondok:az oddstatot veszem segítségűl,amely az esetek többségében jó,de mellé segítségűl toldhatok egy másik kimenetelt is,szintén uazt az oddstatot figyelembe véve
4-hendicappes fogadási lehetőség,remélem az Asian is idetartozik,azaz reminél visszajár az 1-es odds,ez is mehet 20 meccses kötésre a milka-reményében,potom 200 ft-ra
5-Kombináció:
TRIXIE..azaz VÉGRE 2/3-as lehetőséges kombi is megjelenik,pontosabban 2/3+3/3=3+1=4X50 ft=200 ft,
a patent-talán még átesik a rostán,ez a TRIXIE+1/3-azaz 3 eseményből,ha csupán 1-et találok el,akkoris nyerő vagyok,mivel itt 7 lehetőség vanX 30 ft=210 ft-ba kerűl,és egy 3-as odds elcsípésénél legalább 90 ft visszajön ,a befizetett fele,van,amikor ez is ér valamit,amennyiben mégis nagyobb oddsokat választunk,
Yankee..2/4+3/4+4/4=11X20 ft=220 ft,ám 4 eltaláltnál már akár szépet is hozhat,
uitt a Lucky =Yankee+1/4 márcsak akkor éri meg,ha kétszámjegyű oddsú meccseket választok ki,mert ez 15 ft-al szorzódik,225 ft-os szelónál,
Canadian=2/5+3/5+4/5+5/5=26X10 ft=260 ft os szeló,5 eltaláltnál szépen hoz,még 10 ft-os alapra is,feltéve,ha 2-es oddsú meccseim vannak minimum,
uitt a Lucky már sztemnem jó,hisz csupán 1 meccs eltalálása 10 ft-ra szinte semmit nem hoz,a játék ára minimm 310 ft itt
MINDEN Más fogadási lehetőség sztem(és JELZEM:ez saját fogadási taapsztalat,Mindenki saját maga ,saját tanulóleckéjét majd bejárja-nekem,számomra MINDEN más eleve veszteséges és azért van kitalálva,hogy mégtöbb vesztes fogadó legyen,aki elvesződik a nagy Kánoánban:-)

andros 2015.03.09. 02:45:18

hangoztattam,hogy végleg abbahagyom a sportfogadást,ez igaz,végleg abbahagyom és a hátam mögött hagyom a konzervatív,régi tipusú játékot majd májusban:-)

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 04:24:38

Annak idején én irtam először hogy megujul a tipmix tehát hiteles volt az infom!de ti okoskodtatok ez kamu igy meg ugy!szolnok mi lett?zuite?mind info jött!!a reál bukása és a salzburg is!de ide irni bármit minek?ugyis kamu igaz?!ma csak 4 info van de nincs értelme megosztani!

bakker. 2015.03.09. 04:51:59

Gratulálok a nyerteseknek és sok szerencsét mindenkinek mára!

Dőljön a lé!

Legalább ilyeneket:

79manu szelvénye

kepfeltoltes.hu/view/150308/j___www.kepfeltoltes.hu_.jpg

desike szelvénye

kepfeltoltes.hu/150308/Screenshot_NormalAppImage_19__www.kepfeltoltes.hu_.png

dani154 2015.03.09. 07:48:20

na hétvégén végre robbantottam !!! :)
ajax,feyenord,Hibernian OK
13-ból23510
aztán
Villareal OK
Sosi OK
Győr ok
Aztán este pron
Dep. Capiata - Sportivo San Lorenzo Kétesély Dep. Capiata vagy Döntetlen 1,22 Nyertes
Independiente de Mendoza - Mar del Plata Kétesély Independiente de Mendoza vagy Döntetlen 1,16 Nyertes
Orlando - New York City FC 1X2 Döntetlen 3,20 Nyertes
20500-92837 FT :)))))

1 nap alatt megkerestem 2 havi fizumat :)

@airxonix alias x.x.x.x.x: remélem kiirod mert nagyon jól tippelsz és figyelemmel kisérem tippjeidet mindig ! :)

Mára sztem Délelött egy Perm-T.Moszkva x vállalható 1-1 eredménnyel kb !

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 08:06:06

oke delutan beirom ...ha van ra igeny

thomas76 2015.03.09. 08:15:49

Sziasztok,

Munkahelyi blokkolást, hogy lehet kikerülni.?

Tudja valaki, hogy miként lehet megkerülni a munkahelyi blokkolást?

Több oldalt nem tudok most megnyitni, de egyszer valaki írta itt, hogy mi a megoldás erre a problémára.

Előre is kösz.

Tutifix 2015.03.09. 08:32:41

airxonix alias x.x.x.x.x
Ne foglalkozzál jóhet a tipp

Tutifix 2015.03.09. 08:40:45

Desike
Szepeket x eltél

senna 2015.03.09. 08:55:33

@desike (Egy szeló_egy esély!): Szia!Ajánlanál belőla,amit tutibbnak érzel és mehetne nagyobbal?

Tutifix 2015.03.09. 09:08:11

Beirok egy tippet hátha reagál valaki?
0233Petrolul Ploiesti - Municipal Studentesc Iasi h 1.50

MKrisz12 2015.03.09. 09:16:15

@thomas76: Általában sehogy, legalábbis, ha komoly cégről van szó akkor sanszos, hogy rendesen megcsinálták, így nem fogod tudni kikerülni:(

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 09:16:21

@Tutifix: roman premkiralyok. Ilyenre minek teszel? Kapasbol dv :D

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 09:31:29

Mai meglátások egyelőre ezekből válogatok valamit:

Kazan - Tula 2,5 under 1,70
Kuban - Mordovia Sz*ranszk 2,5 under 1,60
ejakuLazio - Fiorentina 2,5 under 1,80
PSV - Helmond 2,5 over 1,60
és még gondolkodom
Cordoba - Getafe 2,5 overen 2,70

desike (Egy szeló_egy esély!) 2015.03.09. 09:39:35

@senna: Szia.tutibb nincs,esèlyessebb az van:spanyol francia vendèg (Getafe,Auxerre).nagyobbbal semmikèpp vagy kètesèlyben közepes összeggel,vagy kombiba de akkor a Lazio x el.

Király György 2015.03.09. 09:52:09

@andros: Szeva !Kösz .Vajon a zöld újság a Szerencsemix is megváltozik ?Mert eböl is nagyon sokan fogadnak .

Egy Gól 2015.03.09. 09:59:53

@Tutifix: ugye csak viccelsz,hogy román bajnoki meccsen papírformát teszel?

MKrisz12 2015.03.09. 10:00:51

@Király György: Ha változik a tippmix akkor nyilván változik vele a zöld újság is, hisz azért többezer eseményt nem tudnak ugyanúgy belesűríteni a jelenlegibe (most ugye 255 eseményt tartalmaznak fordulónként)

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 10:29:26

ha erdekel valakit megkerdezem az arat meg akkor nem tudtak dde nem 200 ft az tutko/

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 10:31:17

ami biztos 30 esemeny 1 papiron engedelyezett a mostani 14 volt!!!!!

Tutifix 2015.03.09. 10:33:22

Egy gol
Pedig igenis miért mire tegyek a real madridra vagy a salzburgra.
Nem minden prém ami fénylik

Baresi 2015.03.09. 10:34:45

üdv

@desike (Egy szeló_egy esély!): gratulálok

@airxonix alias x.x.x.x.x: érdekel

induljon a hét mindenkinek nyerő szelvénnyel

NHL tippster 2015.03.09. 10:35:45

Üdv mindenkinek!
Valaki tudja hogy hivatalosan mikortól lesz az új mix?

Tutifix 2015.03.09. 10:36:11

Meg ezt is
0431*(0-1) Sporting CP - Penafiel1.51
Ma papir nap lesz a juve is nyer

Tutifix 2015.03.09. 10:39:45

UC Dublin lebukott a másodosztalyba?

Egy Gól 2015.03.09. 10:42:30

@Tutifix: Inkább Juve,Guangzhou és Sporting,mint szőrkabát románski bajnokság. Tegnap a Steaua óriási nagy favoritként volt kihzova,itt mindenki mondta,hogy 4-el nyernek,kiütés lesz,óriási pénzek mentek a hendi hazaira,mondván a Cfr szét van esve. És mi lett a vége,kínkeserves 1-0 ás Steaua győzelem,végén hajszálon múlott az egyenlítés. hendis szelvények mentek a kukába.

Tutifix 2015.03.09. 10:42:38

airxonix alias x.x.x.x.x
Mai x ek
Vestejland x
Trazbon x
Cordoba x

MKrisz12 2015.03.09. 10:46:04

@Tutifix: Igen.

@airxonix alias x.x.x.x.x: Max 20 esemény, egy papíron 10, de össze lehet valahogy kötni 2 szelvényt.

@NHL tippster: Nem tudom, de májustól tuti nem, most voltam a lottózóba a nőci azt mondta, hogy júniusba mennek ők tanfolyamra

Barack virag 2015.03.09. 10:53:09

Sziasztok!
Most regisztráltam a blogra.
Ma egyetlen tippem van:
Manchester-Arsenal mindkét lúzer/kamucsapat szerez gólt!
Mosolygós szép napot nektek!

rasztabb 2015.03.09. 11:00:25

Üdv a Decin - Prostejov cseh kosár meccs Vbe jó lehet?

szomorúvagyok (törölt) 2015.03.09. 11:17:55

sziasztok!!

Lazio-Fiorentina pár sorban ecsetelve.

Elképesztően jól jártak Firenzében Salah-al. Peremember volt csak a Chelseában, Olaszországban pedig egyértelmű sztár. Montella helyében azonnal vételi ajánlatot tennék az egyiptomi támadóra. Amíg csak kölcsönben van, nem pihentetném egy percet sem. Salah kicsattan az erőtől, simán bírja a heti két meccset, szerintem az angol padozás után extra motiváltan kiéhezve lép pályára. Ráadásul nagyon fekszik neki az olasz stílus. Robbanékonysága, erőszakossága révén megnyeri a párharcokat, és remek rúgótechnikája miatt életveszély. Csak megemlítem, hogy a Juventus ellen csütörtökön a Copa Italia elődöntőjének első mérkőzésén kettőt gurított, és győzött a Viola 2:1-re. Szerintem a hétfő esti római meccsen nem fog kezdeni, de csereként bármikor beállva kulcsfigura lesz. Nagy a tétje a találkozónak. Jelenleg még BL-selejtezős 4. helyen áll a Lazio, egy ponttal mögötte van a Fiorentina, előzésre kész állapotban. Fényeznem kell a hazai csapatot is, hiszen zsinórban háromszor tudott győzni a bajnokságban: a Sassuolo, a Palermo és az Udinese voltak az áldozatok. Fontos információ, hogy több játékos sérüléssel bajlódik. A hazaiaknál az amúgy hosszú listához Mauri csatlakozott, aki a csapatkapitányként fontos láncszem, sárgák miatt Parolo hagyja ki a találkozót. A Violában Acquilani eltiltott, Babacar és Gomez maródi. Így is csomó olyan játékos lesz mindkét oldalon, aki képes eldönteni egy ilyen rangadót. Salah bombaformája miatt mégis azt gondolom, hogy nem fog kikapni a Fiorentina.

desike (Egy szeló_egy esély!) 2015.03.09. 11:56:13

Jó ètvágyat mindenkinek az ebèdhez.Ha gólokat kerestek fa kupa,olasz seria a török tranzon szerintem ezeken lesz gólváltás,g/g be èrdemes elgondolkodni rajta.

Egy Gól 2015.03.09. 11:57:17

@Pindur3: Lúzer az egész csapat,nemcsak ez a kettő,egy sincs olyan,amelyik szezon alatt legalább 4-5 ször ne lőne ki a fogadókkal,de az a minimum. Ezér jobb gólra fogadni.

desike (Egy szeló_egy esély!) 2015.03.09. 11:57:36

@Pindur3: hello a függők táborában.már annyi pindur lesz a blogon mint ègen a csillag :)

Barack virag 2015.03.09. 12:09:40

@desike (Egy szeló_egy esély!):
Szia desike! Megjátszom a tippjeidet!
Remélem nyerünk!

Mennyi Ejakulaziora képes B Schweinsteiger hivata 2015.03.09. 12:16:42

Mersin Idman Yurdu - Trabzonspor V
Szeged-Csurgó H
Hamburg-Madgi V
Real-Schalke H
Aek-Olimpia V
Chelsea gól
Bayen- nyyer
löwen nyer
mkb nyer
real nyer

ezt rakta valaki 10*10.000ért

pindur2 2015.03.09. 12:47:51

@Pindur3: @desike (Egy szeló_egy esély!): Sziasztok! Szép és szerencsés napot nektek és mindenkinek!

Tamás Fehér 2015.03.09. 12:50:53

@airxonix alias x.x.x.x.x: és ez az ujj tippmix mikortol lesz ?mert mátol van ez a tippmester de ez nem az

Lakipeti 2015.03.09. 12:53:55

A nap tippje:Lok Zagrab 3.75!!!!!!!!!

Tutifix 2015.03.09. 12:54:40

airxonix alias x.x.x.x.x
Egy két érdekes dolog
HUNGARY: Hungarian Cup
18:00 Videoton – Pecsi MFC
Tip:2-1 [HT-FT]
odd 21.00bet365
HT:0-1 / FT:2-1
14.03.2015
Odds: 25 – 35.00
Congratulations to all buyers
Match: KSV Roeselare vs Aalst
Tip:Aalst /KSV Roeselare
Odds:29.00
HT-FT:(0:1/2:1)

Maceo◥◤ 2015.03.09. 12:57:48

A hétfői nap legalább jól indul! Amkar Döntetlen Pipa. Kérdés megéri-e rakni ma mixet!? :D

Tutifix 2015.03.09. 12:58:02

Akit nem érdekel ne nézzen ide

Israel:Division1
19:55 Beitar Jerusalem - Maccabi Tel Aviv
Tip: HT - X

Netherlands: Erste Divisie
20:00 Jong Twente - Nec
Tip:2/2
Odd:2.00
Italy: Seria A
19:00 Lazio - Fiorentina
Tip:1
Odd:2.15
Odd:2.00

Mersin Idman Yurdu - Trabzonspor
TIP:GG3 (2.50) SURE : 10001%
TIP:OVER 3.5

Maceo◥◤ 2015.03.09. 12:59:14

@Tutifix: Ezeket honnét szeded ?
@Lakipeti: Szerintem inkább x2 a meccs,de sok sikert neked ha esetleg rápróbálsz :)

Lakipeti 2015.03.09. 13:01:51

tip detail Croatia 1.HNL
09.03 Lokomotiva Zagreb HNK Rijeka 2 : 1 46 % 28 % 26 % 1 1.6 tip detail

Tutifix 2015.03.09. 13:09:09

Maceo
Ahol a vidit is beirták
Rakjad a Nijmegen csak 3 as kötés érdekes nem?

Tutifix 2015.03.09. 13:10:49

Lakipeti
Azért mert a vitibet ezt irja?

Maceo◥◤ 2015.03.09. 13:13:04

@Lakipeti: Az tény,hogy a Rijeka se fel se le nem tud lépni de viszont a hazaiak egy esetleges győzelemmel ott lehetnek a 3. helyen!!! Kérdés mivel érzed te jobbnak a Zágrábot a Rijekanal? Mert szerintem semmivel sem jobbak SŐT!!! :)

Lakipeti 2015.03.09. 13:31:25

@Maceo◥◤: jönni fog,rijeka jobb csapat tény,de nincs olyan jo formában,az istra vendégeként 0-0 játszott,a zagrab meg azert nem egy istra,na meg hétfő van és ma nem sok papir meccs jön!!!

Lakipeti 2015.03.09. 13:33:30

@Maceo◥◤: Sőt még jobbat mondok a Getafe a mai 100% os!!
cordoba-getafe V
lok zagrab-rijeka H
brynas-farjestad H
psv2-helmond H
3/4 4x700ft

Lakipeti 2015.03.09. 13:35:03

Getafe zagrab nyer ma hétfő van akkor pláne!

Maceo◥◤ 2015.03.09. 13:48:10

@Lakipeti: Getafe az tetszik,de ilyenekre inkább nem rakok. Sok sikert én egyik meccset sem rakom,de ha megteszed őket akkor kívánom,hogy nyerjél velük jó sokat! :)

Lakipeti 2015.03.09. 13:52:48

@Maceo◥◤: remélem is.5.ik napja h egy meccsem megy el 5-6 meccses szelvényemen 50-70ezerig jött volna,tegnap atletico,roma,

Tutifix 2015.03.09. 13:53:47

B79
Beirtam egy párat nézd meg
Az a baj hogy eléirja hogy info meg ha nem jön rögtön támadják persze ha jön semmi szólás de ez itt már csak ilyen

Maceo◥◤ 2015.03.09. 14:05:50

@Lakipeti: Engem szombaton a Real + tegnap meg a Pool viccelt meg de annyira,hogy az fájdalom! Ebben az a vicces,hogy a legkisebb oddsos eseményeim voltak! :D Szóval átérzem a helyzetedet. Régen nekem is volt egy ilyen szériám,de ez is előbb vagy utóbb elmúlik ám.

B79 2015.03.09. 14:06:55

Tudja valaki, ma lesz duplexxxxxxx?

Maceo◥◤ 2015.03.09. 14:08:29

@Tutifix: Amiket beírtál azok a te tippjeid vagy más tippjei!? Mert nagyon nem mind1!!! Pláne ha itt 1-2 ember más tippjeivel úgy dobálózik mint ha annak be is kell jönnie!!! :)

Mennyi Ejakulaziora képes B Schweinsteiger hivata 2015.03.09. 14:17:44

HOLLAND 2. OSZTÁLYBA JÁTSZIK 6 CURACAOI JÁTÉKOS ÉS A HOLLAND ÉLVONALBAN IS JÁTSZIK 3 VAGY 4 HA JÓL TUDOM

ezek rendszeresen játszanak is!!!vagyis több játékosuk játszik folyamat külfödön ,mnit magyarországról

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 14:23:08

Papíroson feladok egy ilyen "esélytelen" szelvényt. hátha beesne :D
5/7-ben 100-as alaptéten max nyeremény 430.000

022 1 Plataniasz - Levadiakosz D 2.85
026 1 Gornik Leczna - Cracovia Krakkó D 2.85
029 1 Vestsjaelland - OB Odense D 3.00
039 1 Entella - Cittadella D 2.80
040 3 L'Aquila - Reggiana D 2.80
046 3 Ajax 2 - Almere City D 3.05
062 1 Cordoba - Getafe D 2.95

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 14:27:50

@Meglepetés vadász és Milf hunter: @Maceo◥◤: Múlt héten úgyis nyertem neten úgyhogy most ez megér 2100-at :D
Ha bejönne 5 már 19.000 a legrosszabb esetben is. Ha elmegy, akkor elmegy. Viszont ha beakad, akkor szépet hoz :DDD

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:29:34

@Tamás Fehér: majus 1 tol de pontos infok errol holnap delelott lesznek...

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 14:30:15

csacscacsca

rossz volt a hétvégém elötte nagggyon sokat nyeretem de most 3 nap buksi volt ezert visszakell venni egy kicsit
kissebb tétekkel csinálom csak

@B79: juventudo sportnig brest

2,00000000001

5 e

10 e

DUPPLEXXX® DUPPLEXXX® DUPPLEXXX®

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:30:50

@Tutifix: hali getafe mehet..auxer mehet nec nijmeven hd!!!

pindur2 2015.03.09. 14:32:49

@kérem kapcsojja ki!: Szia! Küldtem mailt megnéznéd?

Egy Gól 2015.03.09. 14:37:00

@airxonix alias x.x.x.x.x: Igazat kell adjak neked,ahol 1.40 1.50 van,vagy e körül,azt bátran rakni kell X-re.
Fogadások több,mint 80 %-a az ilyen 1.30-1.60 közötti szorzókra megy,nyílván nem jöhetnek akkor nagy százalékba.

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:41:08

@Egy Gól: en mostmar csak akkor irok ide tippet ha latom hogy valaki erti mit miert irok.jol gondolkodsz emlekszel 1 eve a monaco meccsre 1'67 rol 1.50 22 db kaput eltalalo loves es 0-0 ....de sorolhatnam...a realmadridnal nagyon nagy a baj a csapat szetesett!!!!!!!!

Tutifix 2015.03.09. 14:42:22

Maceo
En csak olyan tippet irok amivel egyet is értek miért nem lehet
Trazbon sok gol
Lazio nyer de itt egy 1x is lejöhet

Maceo◥◤ 2015.03.09. 14:48:58

@Tutifix: Ezekkel a tippekkel te tudsz profitálni? :) Trabozn X-d az tetszik,de inkább kihagyom.
@airxonix alias x.x.x.x.x: Akkor te a hétvégi Salzburg és Real buktával biztos nyertél egy kisebb összeget! Nagyon hangoztattad,hogy te megmondtad!!!

akimod (törölt) 2015.03.09. 14:49:08

@kérem kapcsojja ki! Sziasztok! Mester! A tegnapi privire nem válaszoltál.Ha ván időd nézd meg légyszi.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 14:50:10

Na ha a Kazan - Tula meccs maradna 2,5 under, akkor mára pont ingyen lenne az 5/7-es :D
3000-ből jönne 5100, tehát 2100 profit, ami menne a kombisra :D

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:51:51

@Maceo◥◤: a cimbim 10 el en csak 3 al raktam.pontosan 1 eve ilyenkor a salzburg ugyancsak buktazott tobbszor is ...ma van ir nezzetek vissza megfogtok lepodni

Tutifix 2015.03.09. 14:52:17

Maceo
Amugy meg csak egy tipp nem kötelezö jönnie persze de egy nijemigen félidö 2 vége 2 es meg jó is lehet

desike (Egy szeló_egy esély!) 2015.03.09. 14:53:03

@airxonix alias x.x.x.x.x: szètesett a real nem baj összeszögeljük :) fèlre a tréfát irjad csak nyugodtan a tippeket xplu

Juve01 2015.03.09. 14:54:20

034 Juventus - Sassuolo H
042 Sporting CP - Penafiel H
055 Mindkét csapat szerez gólt (MU-Ars.): igen
056 Arles - Auxerre V
062 Cordoba - Getafe V

Ez menne. Szerintetek?

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:54:38

a real mar a friss hirekben is benne van.nem focival fog.

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 14:55:58

@desike (Egy szeló_egy esély!): irom de ax4 golt nem hagyom ki...es te is rakod igaz???grat

Maceo◥◤ 2015.03.09. 14:56:53

@airxonix alias x.x.x.x.x: Real buktát is megfogtad? Salzburgba benne volt a bukta aláírom azt én is néztem,de nem raktam... Bőven vezetik a tabellát 1-2 bukfenc belefér

Tutifix 2015.03.09. 15:00:02

airxonix alias x.x.x.x.x
Most te azt mondod a Nijmegen kikap?

desike (Egy szeló_egy esély!) 2015.03.09. 15:01:03

Neteseknek.17.30 Litván bajnokság vendèg odds emelkedik.vki tud vmit rola?csak azèrt mert csábit egy v dre vèdve Mert 4.33 csábitoan bejön v-re.

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 15:01:50

@Maceo◥◤: pontosan a salzburg bukttazni fog a porto sporting is ..

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 15:03:25

@Tutifix: nezelodok de nagyon ugy fest x re jok max .szorzo hogy all??

Tutifix 2015.03.09. 15:03:30

Maceo
Ne hari de te a liverpoolál reál vagy salzburg al tudtál profitálni hm. Uj modszer kell.

Egy gol
Jogos mostanában mindig x az 1.5 odds mert nekem megy mert azt rakom.

pindur2 2015.03.09. 15:04:20

@desike (Egy szeló_egy esély!): Szia! Köszönöm kérdésed, nagyon nem!! Egyszerűen fel őrlöm magam, annyira tehetetlen vagyok.............. Majd priviben írok, de nem akarlak zavarni! Ha nem baj majd este rád írok.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:04:28

@airxonix alias x.x.x.x.x: Miért lenne edzőbuktatás ? :D Eddig működött a gépezet... Van egy átmeneti hullámvölgy,de ettől függetlenül nincs semmi gond a Reallal függetlenül attól,hogy unszimpatikus egy gárda a számomra! Modric kell középpályára azt cső...

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:05:54

@Tutifix: Nem tudtam egyikkel sem. Salzburgot meg se raktam. Hiányzott a szerencse ennyi. Nem várhatom el egész szezonban hogy a pl: a Real egész szezonban hozza az összes olyan meccset amit hoznia kell. Ez van! :)

airxonix alias x.x.x.x.x 4/5 gooal 2015.03.09. 15:11:08

@Maceo◥◤: ezt en olvastam de 5 meccse kikapni ott valami van nem???

Tutifix 2015.03.09. 15:20:16

desike (Egy szeló_egy esély!)
Irni kell tippet mert kevesen irnak.

Maceo
Ezert mondom más modszer kell :)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 15:20:54

Yess Kazan 2,5 under 1,70-ért ok
3000->5100 :-)

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:24:19

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: Grat!
@Tutifix: Majd szólj ha megtaláltad a megfelelő módszert! :) Én maradok a jól bevált taktikámnál a többi engem nem izgat.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:25:03

@DryFit32: Üdv! Készülsz már az esti meccs-re? :D Remélem elverjük az Arsenal-t!! :)

Egy Gól 2015.03.09. 15:25:34

@Juve01: Cordoba 6 vereség egymás után. Mindig nem lehet kikapni még egy ilyen gyenge csapatnak se. Vagy várd meg,amíg megszakad ez a rossz széria,vagy kezdj el a Cordobára rakni. Minnden hátralevő bajnoki meccsét egymillió százalék,hogy nem veszti el.

DryFit32 2015.03.09. 15:33:56

@Maceo◥◤: Sör behűtve!
Valamiért most olyan érzésem van, hogy nem lesz egy színvonalas összecsapás, de nyerünk 1-0-ra. Bár nem rég olvastam LvG Nyilatkozatát miszerint a PL 4. hely jobban érdekli, mint az FA-kupa esetleges megnyerése. Hát nem tudom, én örülnek egy trófeának.

Peesteekee 2015.03.09. 15:35:39

Szép napot, nagy nyereményeket és sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Rég jártam erre ezért üdvözlök minden régi és új szerencsevadászt!
Mára ezekkel indultam :
025 1 Lokomotív Zagreb - Rijeka V 1.75 Töröl
027 3 Bucaspor - Kayserispor V 1.95 Töröl
028 1 Mersin Idman Yurdu - Trabzonspor V 2.38 Töröl
049 1 Manchester Utd. - Arsenal H 2.38 Töröl
057 1 Brest - Chateauroux H 1.45 egyenes 28as szorzó.
024 3 Gaz Metan Medias - Rapid Bukarest D 2.85 Töröl
026 1 Gornik Leczna - Cracovia Krakkó D 2.85 Töröl
028 1 Mersin Idman Yurdu - Trabzonspor D 3.00 Töröl
030 1 Lazio - Fiorentina D 3.25 3/4
039 1 Entella - Cittadella D 2.80 Töröl
040 3 L'Aquila - Reggiana D 2.80 Töröl
056 1 Arles - Auxerre D 2.80 Töröl
062 1 Cordoba - Getafe D 2.95 szintén 3/4
Van még egy 12 meccses szelóm 133as szorzóval, de annyira esélytelen, hogy inkább ki sem írom, bár az első meccs jött, már csak 11 kell.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:36:45

@DryFit32: Nagyon az az érzésem,hogy Döntetlen-t játszunk! Bár az Arsenal otthonában még talán nehezebb lesz megnyerni a mérkőzést pedig nagyon nagy lépést tennénk a kupa megszerzésére ha ma sikerülne megverni az ágyúsokat :)

DryFit32 2015.03.09. 15:38:48

@Maceo◥◤: Reménykedem egy győzelemben. De nem is akarok ezzel a meccsel foglalkozni majd eldől mi lesz.
Raktál mára valamit?

Lampard54 2015.03.09. 15:39:58

@Peesteekee:
Szia.
A 12 meccset hány napra osztottad?
Vagy mai az összes?:)

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:43:23

@DryFit32: Délelőtt raktam az Amkar döntetlen-t! Most meg per pill gondolkozok megéri e egyáltalán fogadni.

Peesteekee 2015.03.09. 15:47:27

Szia. Mind mai és nagyjából papír is.
A RubinKazan hozta az elvárhatót.

Peesteekee 2015.03.09. 15:49:02

009 1 B. Bystrica - Trencin H 1.47 Töröl
020 1 Kubany Krasznodar - Mordovija Szranszk H 1.51 Töröl
021 3 Hania - Apollon Szmirnisz V 2.45 Töröl
023 3 Petrolul Ploiesti - Municipal Studentesc Iasi H 1.42 Töröl
032 1 Lazio - Fiorentina: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93 Töröl
037 1 Juventus - Sassuolo: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 2.02 Töröl
043 1 *(0-1) Sporting CP - Penafiel H 1.51 Töröl
049 1 Manchester Utd. - Arsenal H 2.38 Töröl
057 1 Brest - Chateauroux H 1.45 Töröl
064 1 Cordoba - Getafe: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1.93 Töröl
067 1 UC Dublin - Cabinteely H 1.48
Nem engedte elküldeni az előbb a Mordovija miatt.

Lampard54 2015.03.09. 15:49:36

@Peesteekee:
Legnagyobb odds mekkora?:)

Lampard54 2015.03.09. 15:50:14

@Peesteekee:
nem olyan rossz ez :)
SOk sikert.

Peesteekee 2015.03.09. 15:50:54

Ja és elrontottam a 133 az a várható nyeremény, az ods 667.

DryFit32 2015.03.09. 15:52:09

@Maceo◥◤: Én azt vendégbe akartam húzni, de szerencsére nem tudtam elmenni a melóból. Így ma már nem is rakok semmit. BL kínálat nem tetszik szóval emgitn hétvégén fogadok majd.

Apropó hétvége. 8 meccses kötésemet vitte a Real. 2K-ból jött volna ~120K.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 15:53:36

@DryFit32: Akkor szerencséd is volt az Amkar meccsel. Emlékszem arra a szelvényed-re!!!! Együtt dicsértük akkor szombaton a Real-t... :D

Peesteekee 2015.03.09. 15:54:01

@Lampard54: A görög 2es Szmirnisz 2.45, 200ért bepróbáltam. Tegnap a Celtic vitte a 10 meccses szelómat, de egyszer csak bejön.

DryFit32 2015.03.09. 16:00:26

@Maceo◥◤: Igen akkro nagyon felidegesített a Real. De mára már kihevertem.

Lampard54 2015.03.09. 16:00:40

@Peesteekee:
Hát nehéz is eltalálni ennyit.
nekem már sikerült,de nem egyszerű az biztos.
Én többnapos mixet szoktam tenni,ha ennyit teszek.200 ft-ot bőven megér!

Peesteekee 2015.03.09. 16:03:19

@Lampard54: Hétvégére jobb összerakni ilyen szelvényt 3 napra össze lehet hozni egy szép szorzót, hétközbe csak próbálkozom hátha.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 16:03:45

@DryFit32: Hamar túltettem magam rajta mivel tegnap a Pool mint utolsó esemény ugyan ezt játszotta el velem,de nem adom fel ahogy nyerni úgy bukni se lehet örökké :)

DryFit32 2015.03.09. 16:08:45

@Maceo◥◤: Ezt nagyon jól mondod. Majd hétvégére összehozhatunk valamit ha gondolod addig már úgyse játszok.

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 16:12:14

@Maceo◥◤:

neis mond a poult tölem egy kilot vitt el tegnap

dzsoki.. 2015.03.09. 16:17:22

sziasztok, mára tuti? :D

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 16:21:22

@Maceo◥◤: Köszi! :-)
@Lampard54: Szia Lampi! Pont most voltunk a kórházban, küldtünk fel neki csomagot. Túl van az egészen, jól érzi magát, semmije nem fáj. Képzeld el, ma a műtét után 40 perccel hívott, igaz akkor még kómásan, de elmondta, hogy minden oké csak még fáj a hasa. Utána 2 órával később már teljesen jól elbeszélgettünk, úgyhogy jól van, hála Istennek. Annyi rossz van a dologban, hogy a katéter miatt állandó ingerei vannak, ami nagyon zavarja és nem tud tőle aludni. 6-kor jön az esti nővér, akivel már jóban vannak, majd Ő segít rajta. Ha minden jól megy, akkor holnap dél körül jöhet haza. :D
Egyébként köszi, hogy érdeklődsz, igazán jól esik! :-)
Veled minden okés?

akimod (törölt) 2015.03.09. 16:27:12

@kérem kapcsojja ki! ok akkor ma KEZDŐDIK!

Lampard54 2015.03.09. 16:30:36

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under:
Örülök neki :) AKkor jó korán kiengedik már.AZt hittem több ideig bent kell maradnia megfigyelésen.Ezután lesz még neki valami?
Velem minden okés :D
Gyors összedobtam egy mixet,de még tenni fogok.Ez igazi gyors mix volt,de akár jöhet is.
Kalpa D 3,60
Bystrica 1,47
Plataniasz D 2,85
Össz.: 15,08

Tennék egy többnaposat is és van hozzá anyag,de nincs türelmem várni.

B79 2015.03.09. 16:32:29

@Tutifix: @airxonix alias x.x.x.x.x: Helló mesterek! Mi lenne a véglegesetek? Össze akarok rakni egy 3/5-öt belőlük!

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 16:38:49

@Lampard54: Nagyon korán engedik ki. Előzetesen úgy volt, hogy szerdán jöhet haza, de arra is "csak" 80% az esély.
Tudtommal ennyi, végeztek. Maximum varratszedés meg majd visszamenni 1 hét múlva kontrollra.

Plataniasz nálam is van D-ben :D Én majd estére nézek valami lehetőleg nyerőt :DD
Egyébként az ilyen gyors mixek gyakran többet érnek mindennél. :D
Állíts össze egy olyat, ahogy csak szerdáig kell várni. Hidd el, megéri!!!

Szurkolok! :-)

Panthera 1 2015.03.09. 16:41:09

Sziasztok jó népek!:))
A mai gyengus étlap rákényszerít eme húzásra....

006.Dijon - Cholet H 1.23
034.Juventus - Sassuolo H 1.20
042.Sporting CP - Penafiel H 1.15
053.Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.23
061.Karlsruhe - RB Leipzig: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1.55

Erdő-mező: 3.236 odds

dzsoki.. 2015.03.09. 16:42:57

valaki tudna nekem linkelni várható kezdőket a MU-Arsenal mai meccsre?

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 16:44:20

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!:

csacscacsca gepardxmen

hamár ilyen kis odsot raksz akkor a gólos nem veszélyes? anélkül is duplexxx a gólok meg lutri-futri

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 16:47:26

@Mikel Rico:

MU nál nincs perszie ezt fejböl vágom
arsnál meg nincs lopom ezeket a neveket mert nem tudom leirni: Diaby, Artete, Flamini, Debuchy, Wilshere

dzsoki.. 2015.03.09. 16:49:04

@kérem kapcsojja ki!: ja, ők hiányoznak. de várható kezdő?
de gea-rooney, van persie, di maría stb?

én hazaiba érzem ha mindenki ott lesz, nincs pihentetés

Lampard54 2015.03.09. 16:52:30

Svéd hoki 2 győztes meccsig tart !

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 16:54:25

Na remélem félidei 0:0 után lejön a Kuban meccsen is az under 1,60-ért :-)

Estére gondolkodom nagyon a Lazio-Fiorentina 2,5 underen 1,70-ért!

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 16:54:36

@Mikel Rico: perszie hiányzik de irtam is a többi ok!

dzsoki.. 2015.03.09. 16:55:32

@kérem kapcsojja ki!: köszi, közben veszem észre whoscoredon is rajta van :D

Panthera 1 2015.03.09. 17:06:14

@kérem kapcsojja ki!: Szia Duplexxx! Tudom,hogy veszélyes! Kupameccseknél csapatra nem teszek és a United meccsenként azért ver 1-et. Az Arsenalban nem vagyok annyira "biztos"mivel néha csinálnak furcsaságokat mint pl a Monaco ellen. Ezt az eseményt átnyálaztam.... párszor megmérkőztek már kupatalin és nagy százalékban a MU jött le mosolyogva a pályáról. A kupát valahogy mindig jobban akarták mint az Arsenal,ezért döntöttem így.
Dijod kosár jobb idén. Juve nincs tétmeccse és ezt meg kell csinálnia,mert a szurkereket ki kell szolgálni hazai környezetben,még akkor is,ha a pontokra nincs szüksége. Sporcsi hazai pálya és kellenek a pontok a BL selejtezős hely megtartására való tekintettel. A Karls a legveszélyesebb sztem,mivel 2,5 alá teszem,viszont ezt nyálaztam a legjobban át és ez jött le a végén. Több csapatot összevetettem a Karls-al gólok és minden tekintetben + egymás ellenivel. Hasonló gólarányokat és mindent megnéztem ezzel kapcs. A Karls hazai pályán ,igaz nem nagyon kap ki,de kevés gólt lő és a Leipz elég jó védelemmel rendelkezik. Ők sem erős góllövők viszont alig kapnap,ezért húzom meg 2,5 gólon belülre. Ha jönne ez a mix,akkor holnap kicsit több léééét szánok a bulira.

A Brest jónak néz ki,lehet azt is hozzá kanyarítom!:)) Sok szerencsét a dupládhoz!:))

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 17:08:27

Estére lehetséges meccseim, amiket meg kéne játszani a kombis mellé:
PSV2 - Helmond 2,5 over 1,50
Lazio - Fio 2,5 under 1,70

soma75 2015.03.09. 17:14:36

Ma ezzel tàmadok.
Cordoba x
Karlsruhe h
Leczna h
Manu.mcs gól
Lazio 2-3gól
Sok szerencsét!

harilac 2015.03.09. 17:17:33

Sziasztok!
A 7 vége siralmas volt a részemről!!!
4 szelom volt mind bukó!!
Vasárnap tel volt x el amiket raktam csak sajnos nem x-re raktam/pool,dvsc,roma,atletico,dortm./

Mára:
RubinK.
Laz.-fior. 2.5 over
Juve hendi
MU-Arse. 2.5 over

2.szeló
Laz.-Fior. 3-3 gól
MU-Ars m2cs gól
Kar.-Leip. 2-3 gól
Cor.-Geta. 2-3 gól

79manu 2015.03.09. 17:28:51

Üdv!
A tegnapi Empoli-Genoa gg, a Köln over, valamint a Napoli X-is leesett, sajna a Roma gólt is mellétettem. Most azzal szemezgetek, hogy a Lazio még nem X-elt hazai közönség előtt. A hétvégén elég sok sorozat megszakadt, nem tudni folytatódik-e. (Mondjuk örültem volna ha a Roma döntetlen szériája is megszakad....)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 17:29:49

Na 20 perc alatt csak nem lesz már 3 gól a Kuban meccsen. Jöhetne 3000-ből 4800

Ez meg az esti szelvényem, hátha beesik ez is:
kepfeltoltes.hu/view/150309/lazio_psv2_arles_twente2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Panthera 1 2015.03.09. 17:36:49

Az Old Trafford-on NANÁ,hogy várok találatot a vörös mezesektől!:))

Panthera 1 2015.03.09. 17:47:53

Holnap
086.Alba Volán - Vienna Capitals 2.13 H

soma75 2015.03.09. 17:57:47

Amkar x
Rubin h
Kubany x
500=6600
Jól kezdődik.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 17:57:58

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Van Gaalnak fontosabb a BL, mint a kupagyőzelem.
„Megnyerhetjük az FA-kupát, de lehet nem kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába. Ez egy cím. A játékosok, és az edzőink fantasztikusak, de az első évi célunk az, hogy elérjük a Bajnokok Ligája kvalifikációt. Azt hiszem igaza van Arséne Wengernek, aki szintén ezen a véleményen van.” –mondta a holland tréner.

soma75 2015.03.09. 17:59:40

3meccs 1göl.élvezetes lehetett.

Panthera 1 2015.03.09. 17:59:45

@Maceo◥◤: Szia Mac! Ezért tettem gólra,mert a Traffordon lesz gól....

Maceo◥◤ 2015.03.09. 18:04:16

@soma75: Amilyen gyenge volt a kínálat a ZRT megajándékohatott volna bennünket egy gólos fogadási opcióval ezekre az orosz meccsekre... Szép volt! ÉN csak az Amkar ikszet tettem.
@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Szia Gepi. Jól tetted! Remélem megverjük az Arsenalt! :)

soma75 2015.03.09. 18:11:24

@Maceo◥◤: majd az új tippmixben talàn llesz.
Kőszi

25millió 2015.03.09. 18:17:29

üdv!

olvasgattam a blogot és egész jó. néha vicces. csatlakozom !

pindur2 2015.03.09. 18:19:47

@kérem kapcsojja ki!: Köszönöm a válaszod, este okosabbak leszünk. Sok szerencsét nekünk!!!

25millió 2015.03.09. 18:27:35

duplexet meg figyelem, mert eddig volt jó széria, most nézzük, hogy fogy el a lóvé.......

2015.03.09. 18:27:46

Sziasztok!

@B79: A "csicska" szót a későbbiekben légyszíves kerülni, mert csúnya és értelmetlen.

Ma még "csak" kimoderáltam a hsz-t.

Muszáj komolyan venni a feladatot, mert pár troll bedöntötte a napitutit és ők most nyilván keresnek más felületet maguknak.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 18:41:06

@25millió: na kezded mar te is. Most csatlakoztal de mar nezed hogy hogy fogy el a love. Hajra, varjuk a nyero tippjeidet amivel nem fogy el a penz

25millió 2015.03.09. 18:42:03

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: rendben.

cordoba félidő h 2.85.

ez egy tipp.....nem 3-ból összerakva...bocs, de több meccs több rontási lehetőség....

Lampard54 2015.03.09. 18:46:00

023 Petrolul Ploiesti - Municipal Studentesc Iasi
Eredeti szorzók mik voltak?
Tegnap még gondolkodtam a vendégeken,de már nem tudom miért.Lehet a szorzók miatt.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 18:46:23

@25millió: es ezt a tippet csak ugy lehetett beirni, hogy elotte beszoltal egy blogtarsunknak.
Hat gratulalok a szinvonaladhoz!

dzsoki.. 2015.03.09. 18:49:25

cordoba nyerhet amúgy sztem is, túl sokat vesztettek mostanában. ilyen szorzóért megéri bepróbálni

dzsoki.. 2015.03.09. 18:52:05

@25millió: de én kiegészítem azzal hogy nyerhet :D itt lenne az alkalom nekik, egy getafe ellen

Fradiguru 2015.03.09. 18:53:52

Hali Mindenkinek
Akármilyen sz@r passzban is van a Real sztem holnap nyer 2gólla
l@airxonix alias x.x.x.x.x: szted ma akkor nem nnyer a SportinG?

25millió 2015.03.09. 18:55:10

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: mit kell itt finomkodni? egymás izéjét sz*pjuk, vagy kislányok vagyunk vagy mi? az a lényeg h nyerjünk és kész....

Maceo◥◤ 2015.03.09. 18:58:54

@25millió: De miért nem csak a tutira fogadsz?

B79 2015.03.09. 19:07:37

@fonáktenyeres: Jól tetted! Igazad is van. Akinek meg nem inge ne vegye magára.

2015.03.09. 19:08:30

Üdvözlet! Ki vagytok halva, vagy ennyire gyenge a mai kínálat? Holnapra Trump, Omszk HD, Lugano jó lesz? vagy gyötrödjek még egy kicsit?

2015.03.09. 19:15:55

A Bradford is jól nézne ki, ha nem lebegne Damoklész kardja a Coventry felett annyira. De még kétesélyben sem rossz, mert a Coventry formája elég szutyok, plusz a Bradford 0-0-át játszott utoljára és azért bennük ott az X-Faktor időnként. Gólt fognak lőni, azt gondolom, hogy jó eséllyel.

B79 2015.03.09. 19:19:29

Hú most olvasom milyen emberek jönnek már ide is... Agyő színvonal :(

2015.03.09. 19:27:02

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Gondoltam. Ma hazafelé megmentett egy rossz szelótól a busz, mert jött... Itt Miskolcon Lyukóba több busz jár naponta, plusz a sárga buszok, mint oda ahol én lakom. Köszönet az MVK Zrt.-nek és annak, hogy utálok várni, de már nincs energiám tenni ellene. Úgyhogy nem várok, ha nem muszáj.

Panthera 1 2015.03.09. 19:32:18

@Lukács Attila Zsolt: Nehéz fix szelót összehozni,mert mindegyik esemény bebukhat valami okból kifolyólag. Hétfő + ez egy nehéz nap fogadás szempontjából. Meglepik előnyben kis manival....
Én ált. nem keresem a meglepiket és ma csak 5 eseményt találtam,ami sztem esélyes lehet,de mint mondottam bármelyik megbukhat.
006.Dijon - Cholet H 1.23
034.Juventus - Sassuolo H 1.20
042.Sporting CP - Penafiel H 1.15
053.Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.23
061.Karlsruhe - RB Leipzig: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz H 1.55

Erdő-mező: 3.236 odds

Lampard54 2015.03.09. 19:36:08

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL Kalpa !
X kell oda !

2015.03.09. 19:38:28

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Az biztos, hogy az ilyen "mustáros sólet" meccseken kis szorzót tenni elég mélabús dologgá válhat utólag. De ha még mindig a Dijon van elől, akoor annál inkább NEM tetszik.

Lampard54 2015.03.09. 19:38:59

15.nap elteltével is 100%-os vagyok hokiban.
Mai:
010 KalPa - Lukko D 3,60 1-1 OK
009 B. Bystrica - Trencin H 1,47 4-2 OK

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 19:40:47

@Lampard54: minden elismeresem!!! Grat! A kaipa xre hogy ereztel ra?

2015.03.09. 19:42:46

@Lampard54: Az 1,47 hokira tuti, hogy oddstatos tipp. A másik megérzés?

Panthera 1 2015.03.09. 19:43:00

@Lukács Attila Zsolt: Én is csak azért mertem ráhúzni a szelómra,mert most nem lesz 1 darbig Eurokupás talija és csak a bajnokságra kell koncentrálnia. A Sólet idén gyengén muzsikál,majd minden meccsét elbukja.

Panthera 1 2015.03.09. 19:44:04

@Lampard54: Szia Lampi! Állat vagy,csak így tovább...gratu!:))

2015.03.09. 19:46:10

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Megnéztem nem mintha érdekelne... "Nagy menetelésben" volt a Cholet, se hús, se bab... Ide a bökőt, hogy ez megint valami poén meccs lesz. Franciázás a fogadókkal.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 19:46:15

Lokomotiv Zágráb egész meccsen bekkel majd bemákolják a meccset egy tízivel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Rijeka gólt visszavonnak lesre hivatkozva! A vendégek végigtámadták az egész meccset erre ez a gyenge zágráb megszerzi a 3 pontot :D

Panthera 1 2015.03.09. 19:47:17

@Lukács Attila Zsolt: Vendégségben a Sólet győzelmeit 1 kezemen meg tudom számlálni 1 évre visszamenőleg.

Lampard54 2015.03.09. 19:47:45

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!:
Oh köszi :)

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: @Lukács Attila Zsolt:
Köszönöm.
E-mailben elküldöm.Egyéb okokból nem írom be ide.

lololololo 2015.03.09. 19:50:33

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: szia Gepi, nincs valami élő tipped a most zajló tenniszekre?

2015.03.09. 19:52:25

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Még ha se kezük, se lábuk nem volna a Sóleteseknek, azért ha "kell" húsz ponttal behúznak egy utolsó negyedet a csápjaikkal, vagy a merev lemezükkel. De ha játszottad akkor pihenjenek még egy meccset, ebben az őrült hajszában amiben vannak. Ha a palánkot eltalálják már pontot kellene kapniuk.

Panthera 1 2015.03.09. 19:52:33

@Tippmix atya: Szia atyus!:)) Minnyáááá nézem...

5letes 2015.03.09. 19:53:01

Sziasztok!

Juve-Sassuo DV
Cordoba-Getafe DV
United-Arsenal V

500->11300

hétfő ennyi...

Maceo◥◤ 2015.03.09. 19:55:49

@5letes: Hol a cordoba félidő H ? :D

5letes 2015.03.09. 19:58:49

@Maceo◥◤: Pici odds,nem bántom :))

dinho*Nekemteneee!!AKPH*XIX 2015.03.09. 20:01:11

Még kell a cordoba-getafe x és a lazio-fio x !!

Panthera 1 2015.03.09. 20:04:22

@Tippmix atya:
- Babos Timi >> Ha jól operál,ahogy mostanság játszik,akkor 2-nyuszkó.
- Hradecka
- Radwa >> Ursula remek formában van,meglepne a veresége.
- Doi - Konta >> 3 szett
- Kozlova nyer és a formája miatt 2 szettet mondanék.
Sok szerencsét!:))

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:04:51

@Lampard54: Koszi szepen Lampikam! :-) Neked gratula!!
En meg javában szurkolok a szelvenyemert :D

lololololo 2015.03.09. 20:05:18

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: köszi Gepi, ha jön vendégem vagy egy sörre :)))

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:05:50

@5letes: Vagy mert nem is annyira tuti! :)

2015.03.09. 20:08:00

@Lampard54: Okés, válaszoltam. Nem vagyok normális, most nézek utána a meccseknek, úgy, hogy nem játszottam és régen tabelláztam utoljára és furcsa, hogy ennyire nem vagyok képben. Bár a tabellák alapján játszva régen sem termett túl sok babér.

Lampard54 2015.03.09. 20:08:27

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under:
Köszi :D
Még nekem kellene a görög X az egyik szelóra.

Hiramabif 2015.03.09. 20:08:33

Jó estét mindenkinek! Holnapra nézett már valki valmi értelmeset ki?

.Chr!s. 2015.03.09. 20:09:29

@Lakipeti Ezt most rendesen be találtad , köszi a tippet (lokomotiv zágráb 3.75).Még jó , hogy nem az olyanokra hallgatok , akik az ellenkezőjét írták a tippednek szinte majdnem azonnal ,még lehetőséget sem adva a tippnek. Sajnos nagyon nehéz kibogarászni egy nyerő tippet a blogon fleg úgy , hogy az empátia a másik meglátásaival szemben majdnem 0. Belehet magyarázni , hogy les gól vagy nem , de 2 ember van a sportfogadásban. Nyertes és vesztes. Sok sikert a többi tippedhez, remélem holnap is megosztod meglátásodat:)

Panthera 1 2015.03.09. 20:11:28

jelenleg tartó eseményeknél...
- Tatjana nyer 2-1 >>> 1.66-ért.

5letes 2015.03.09. 20:12:45

@Maceo◥◤: Zsinórban 6 vereség egyszer kijön nekik a lépés,csak kérdés mikor?
Hétvégén jól jöttek a 3-as kötéseim,főleg X-ek ami máskor nem szokott...

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:12:53

@.Chr!s.: Te nagyon okos ember lehetsz!!! Biztos több éves rutin van mögötted :)

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:13:58

@5letes: Én hagyom az ilyet! az fix,hogy szezon végéig biztos hogy fognak nyerni :D

.Chr!s. 2015.03.09. 20:15:17

@Maceo◥◤: Ahhoz meg van az eszem , hogy ne csak a papír formákat keressem :) és még nyerjek is néha , de ami a legfontosabb nem szólom le a másikat , még ha más is a véleménye ;)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:17:30

@Lampard54: Jonni fog!! Kiszurkoljuk!!!
@glammi76: szia Baratom! Igen minden okes, minden rendben ment. Azert a katetert sikerlt rosszul feltenni neki es egesz delutan szenvedett. Szolt mindenkinek, de elhajtottak, hogy csak kepzelodik. Jott az esti nővér aki nagyon kedves es o megnezte hat kiderult hogy rosszul volt felrakva... magyar egeszsegugy. Na de mindegy a lenyeg h minden okes. Kepzeld el 10:10kor toltak ki a mutobol es 10:56kor hivott bar eleg komasan, utana pedig fel1kor hivott ismet de akkor mar maganal volt:)
Ha minden jol megy, akkor holnao jon haza
@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: szia Gepi! Anyukamat mutottek ma :)

.Chr!s. 2015.03.09. 20:17:55

@Maceo◥◤: Hiába van tele jó tippekkel a blog, ha nem vagyunk rá nyitottak...nem győzhet mindig a favorit csapat.

.Chr!s. 2015.03.09. 20:19:02

@Maceo◥◤: Szerintem erre a hétvége is jó példa volt...

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:23:02

@.Chr!s.: Ugyan úgy marad a 2. helyen a Rijeka függetlenül az eredménytől... Ezt írtam is!!!! De ha nézted volna a meccset akkor a gyönyörű szép fogalmazásodba odabiggyesztetted volna a SZERENCSE szócskát... 1 kapura lövése volt a csapatodnak az is tíziből! :) De igazad van kétféle fogadó van vesztes és nyertes!

Lampard54 2015.03.09. 20:24:37

Ezt jól megszívtam..
Hania - Apollon Szmirnisz helyett ezt tettem X-be:

Plataniasz - Levadiakosz

A fene vinni el :/

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:26:43

Eleg necces lesz a szelvenyem, ha egyaltalan jon...
Arles 2.5 under kell de mar 24.-ben 0:2
Lazio is under kell ott is 2:0
..

.Chr!s. 2015.03.09. 20:26:52

@Maceo◥◤: Igen semmi kétség , ezt is írtad , de most nem a tabellára fogadtam , hanem a végeredményre:))

MKrisz12 2015.03.09. 20:28:13

@.Chr!s.: Nem tipp volt az, csak a vitibet.hu

Panthera 1 2015.03.09. 20:28:21

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: Jól sikerült a műtét? Jobbulás és mihamarabbi kórház elhagyást!:))

glammi76 2015.03.09. 20:29:39

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: mondtam hogy nem lesz semmi gond.Puszilom!

.Chr!s. 2015.03.09. 20:31:34

@Maceo◥◤: Arra is felfigyeltél, hogy a Rijeka se fel se le nem tud mozogni a tabellán...a hazaiak pedig igen , ez elég indíték , hogy egy próbát megérjen látatlanba, a meccs előtt. Az már teljesen más téma ez mi módon valósult meg.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:32:14

@.Chr!s.: Én a Rijekat raktam,de nem bántam meg mert nem érdemeltek egyáltalán vereséget mivel végignyomták a meccset helyzeteket alakítottak ki rúgtak is gólt,de nem adták + sok helyzetet hárított a hazai kapus egyszerűen semmi nem jött össze és a meccs talán ha nem túlzok 80%-t végigbekkelő Zágráb elvitte a 3 pontot! ennyi :) Majd holnap nyerek.

.Chr!s. 2015.03.09. 20:35:30

@MKrisz12: Nem ismerem ezt az oldat , de még betölteni sem akarja telefonon most.

Maceo◥◤ 2015.03.09. 20:36:16

@.Chr!s.: Ui: Dinamonak se volt kötelessége a hétvégén nyerni mivel fölényesen vezetik a tabellát mégis Henriquez duplájával nyertek és ezzel 62 pontal fölényesen vezetik a horvát bajnokságot! Nem nagyon ismered a Horvát mentalitást látom,de mindenesetre Grat szépen megfogtátok ezt a Lokomotiv győzelmet :)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:37:48

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Jól sikerült hála Istennek! :-) Ha minden igaz, holnap jöhet haza.
Köszönjük a jó kívánságokat, kedves Tőled! :-)

@glammi76: Köszönjük Barátom! Tegnap mondtam, hogy beszélgettünk és mondtad, hogy jobbulást, azt üzente, hogy köszöni és üdvözöl :-)

.Chr!s. 2015.03.09. 20:38:42

@Maceo◥◤: Nem valóban nem ismerem , de most lehetséges ez az ami miatt sikerem volt , hehe.

MKrisz12 2015.03.09. 20:39:12

@.Chr!s.: Bocsi, vitibet.com és nem .hu csak régebben a hu-ra is bejött

glammi76 2015.03.09. 20:40:16

Hát nem gondoltam volna hogy a fio ilyen simán kikap...

Panthera 1 2015.03.09. 20:43:15

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: Ez remek hír!:)) Jó utat haza,MERT" mindenhol jó,de a legjobb otthon"!

Kurgan88 2015.03.09. 20:45:15

Köszi Klose hogy a kedves csapatod nem volt képesmegállni 3 gólnál. Igazán köszönöm hogy megfosztottál 22 rugótól

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:45:18

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Az biztos. Kórházban lenni, pedig mindig rossz. Mondjuk most elég gyengének érzi magát, de ha kipiheni magát reggelre, akkor hátha jobb lesz és tényleg jöhet haza. :-)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 20:46:52

Na buktam az overessel, úgyhogy ma ment egy utolsó izgulós papírforma szeló:
Juve, Brest

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 20:49:19

na breszt huzzá bele
gyanus hogy emelekeedett az odsz nemtán ezis..........mint pénteekn a JYYP meg szombaton a salzburger
a poult nem hibáztolon csak szimplán szerencsetlenek voltak tegnap

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 20:52:49

@25millió: figyeld tesó jóindulatu ember vgay dörzsöld a tenyered

Scraby RM 2015.03.09. 20:53:06

@Kurgan88: nekem is 2-3gol kellett volna, pedig az overt akartam tenni delutan

B0untyHunt3R 2015.03.09. 20:58:53

Manchester 2-3 gól
Partizan kosár
Nashville
Detroit
Sporting cp
500al ment, nagyon kéne hogy jöjjön.

!!!Aki tervez regelni Bet365-re vagy Unibetre az írjon köszi.!!!

Hiramabif 2015.03.09. 21:00:43

Holnapra senki nem ir tippet?

Z777 2015.03.09. 21:00:44

Szép estét mindenkinek!

A múlt hetem egész jól sikerült... az átlag heti 150ezer helyett kicsit több jött.

Hagyni kell a fenébe ezt a tippmixet mert akkor hendikeppel indul vele az ember az élőzéshez képest hogy jajj.
Kb egy hónapja rászántam egy hetet, kíváncsiságból megnéztem mit tudok kihozni belőle, de 100ezer forint hasznot tudtam összekaparászni egy hét alatt nem kevés ideg mellett, amit a sorozatosan egy eseményen/utolsó pillanatban elúszó 100ezres várható nyeremények okoztak. Nem nekem való...

Szóval a múlt hét... bár a legutolsót ma utaltam ki, hogy ne legyen olyan sűrű a pénzmozgás.

kepfeltoltes.hu/150309/365_www.kepfeltoltes.hu_.png

kepfeltoltes.hu/150309/440_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/150309/800_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hasonlókat mindenkinek!

Scraby RM 2015.03.09. 21:01:34

@BOUNTYHUNTER(SPORTFOGADASOKOSAN.HU): most hogy allnak ezek az oldalak? ha beregelek ki is fizetnek rendesen?

Az ATM a bajnok 2015.03.09. 21:03:53

@Z777: gratulálok! :)
kosárra fogadsz látom..

Ed_Boy 2015.03.09. 21:03:53

@Z777: szerbusz mire fogadsz?

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:03:59

sporting és juventude megkell tolni az elejét!!

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:04:56

@kérem kapcsojja ki!: Pontosan :D
A juvéra is egy juve gól és fújják le!

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:05:38

@kérem kapcsojja ki!: Brest és Juve kell ide is. Esti "javító", hogy pluszban zárjam a napot :D

dzsingisz kán 2015.03.09. 21:08:44

SZiasztok valaki megmondaná,hogy kell ide feltölteni képet megmutattnám az új segédszelvényt.

Z777 2015.03.09. 21:08:53

@Az ATM a bajnok: @Ed_Boy:

Köszi! Szinte csak kosár negyed vagy félidő under/over élőben. Abból is a női és a két "egybe"félidős meccseket figyelem szinte csak éjszaka. Kb egy éve kezdtem el és idáig szépen működik.
Néha becsúszik 1-2 foci gólos fogadás, de ez elhanyagolható...

Maceo◥◤ 2015.03.09. 21:08:58

@kérem kapcsojja ki!: Még hogy kikap a Sporting!!! :) Hajrá !!

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:09:42

@pindur2: ez neked jooooooooooooo

a solettes mustáér meg majd meglesssz

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:11:14

@Maceo◥◤:

kimontá kimontá???????
ha lemegyek mindet meg@@@@@@@@@

xdxdxxdxd

Ed_Boy 2015.03.09. 21:11:43

@Z777: nem hangzik rosszul. nézed a meccset és játék alapján teszed vagy statisztikát használsz?

glammi76 2015.03.09. 21:12:00

arssenallllllllllllll

5letes 2015.03.09. 21:13:12

ágyúgolyóóóóóóóóóóó

Az ATM a bajnok 2015.03.09. 21:14:10

@Z777: értem, és pontosan van valami taktikád, vagy figyeled a meccset és az alapján teszel?

glammi76 2015.03.09. 21:14:40

@Z777: Szia gratulálok nagyon szép eredmény!

Maceo◥◤ 2015.03.09. 21:15:12

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Lampard54 2015.03.09. 21:15:31

Mu-Arsenal kell a gól !
Még még még még még ennyi nem elég !

Z777 2015.03.09. 21:15:56

@Ed_Boy:

Figyelem, hogy az adőtt negyedben/félidőben melyik szakaszában van a meccs. Az első 1-2 percet általában megvárom.
Plussz ha nagyon figyelsz, a bet365 szinte meccsenként elkövet valami apró bakit, amit ha le tudsz időben reagélni akkor nagyban megnöveled az eséjeidet.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:17:33

Mennyi tehén lett a blogon: MÚÚÚÚ :DDDDDDDDDDD

Z777 2015.03.09. 21:18:24

@glammi76:

Köszi mester! :) Fosztogatni kell csak ki ne rakják a szűröm!

Ed_Boy 2015.03.09. 21:19:18

@Z777: további sok sikert kívánok hozzá : P

Barack virag 2015.03.09. 21:20:33

@Pindur3:
Már gólt is váltott a két balfa*zjóska brigád.
Remélem együtt nyerünk desike :-)

glammi76 2015.03.09. 21:21:52

@Z777: Mestertől én nagyon messze vagyok:-)Óvatosan fizetgess ki hátha úgy nem feltűnő.

Panthera 1 2015.03.09. 21:22:17

@dzsingisz kán: Szia Dzsingisz!
www.ivpicture.hu/

www.kepfeltoltes.hu/

Rányomsz a fájl kiválasztásra >>> kiválasztod a képet >>> feltölt gombra rányomsz >>> Ráklikkelsz a képre.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:22:54

Remélem ez a szelvényem bejön és akkor 15000 hasznom lesz a napon :D
kepfeltoltes.hu/view/150309/juve__brest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

pindur2 2015.03.09. 21:23:31

@kérem kapcsojja ki!: Remélem pirossal is meg lesz, a mustáros brigád meg csak be húzza.

2015.03.09. 21:25:28

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under:

mi szivesen fogadunk mindenkit aki "blogtalan" lett, de kíméletlenül moderálok ezt előre kijelentem

Lampard54 2015.03.09. 21:25:51

Szerdán Miskolc-ot szerintem majd tegyétek.
1,75-ért megéri szerintem.
Szurkolók és a játékosok 200%-on fognak pörögni ezek után.
Szerdán csökkeni fog a szorzó.

quaresma7 2015.03.09. 21:29:23

2-0 nal miert kell pirosat kapni. Kb dani alves szinten lehet a gyerek.. csak ő 5-0nal tette meg. Remelem nem fizet ra a sporting.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:29:52

@fonáktenyeres: Nagyon helyes! Minden olyan embert tilts ki könyörtelenül, akik elkezdik bomlasztani a társaságot!!!!

@Lampard54: Szerintem is nyerünk szerdán :-)
1,75-ért még jó választás lehet

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:31:54

Jóó! Breszt kettő-nyúúúl! Már csak a Juvénak kéne beindulni

Barack virag 2015.03.09. 21:32:34

Pindur kommentjét kitörölték.

Panthera 1 2015.03.09. 21:32:40

@Lampard54: Én már tegnap is tettem,de elmarasztalták a meccset. Akkor 1.90-et adtak érte....

Maceo◥◤ 2015.03.09. 21:32:46

@Lampard54: Megteszem! köszi hogy szóltál :)

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:34:15

Vitibeten a Tips of the Day nevezetű rovat mennyire megbízható?

Lampard54 2015.03.09. 21:39:16

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under:
Azt hittem kisebb szorzó lesz :)
Tegnap tippmixen 1,98-ról lement 1,48-ra.
A szurkolókat beengedték az üres csarnokba és szurkoltak egyet.Már nagyon várják.Szerintem korrekt bírók lesznek.
Most 1-0-ról indultok.Kaptatok még egy pályaelőnyt is.
Érsekújvár pénzbűntetést kapott: 2200 euró.
Max. a jó helyzetkihasználás miatt félek,mert Érsekújvár abban jó.Uram a legjobb náluk.Asszem volt valami geb.asz,amikor leigazolták.Jövőre szerintem nem indulhatnak a MOL ligában.

@Maceo◥◤:
nincs mit.Én holnap teszem a 2 naposra szerintem.

Lampard54 2015.03.09. 21:40:53

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!:
Én is tettem,de az érsekújvár miatt elmaradt.
Rendőrök készülhetnek szerdán.

glammi76 2015.03.09. 21:41:36

juventus mit szerencsétlenkedik már?

Maceo◥◤ 2015.03.09. 21:43:05

@Lampard54: Ha esetleg van még valami infód vagy lesz a meccsről ne habozz megosztani :)

Egy Gól 2015.03.09. 21:44:03

Sportingért lehet izgulni 1.15-ért és a Juventusért is 1.20-ér :DDD

Panthera 1 2015.03.09. 21:44:44

@Lampard54: Megy a Volán és a Miskolc 3.727 odds

Kurgan88 2015.03.09. 21:44:44

És ha nem lenne teljes az örömöm a lazio felesleges gólfesztiválja után akkor meg a sporting teszi rendbe a másik mixemet ezzel a piroslappal. Köszönöm. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Szeretlek hétfő.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:45:56

@Lampard54: Láttam a videót a neten, ahol kb 100-an szurkolnak :DD
A bírókra tényleg nem lehet panasz, jókat írtak : Babic Vladimir, Halassy György, Haszonits Miklós, Kincses Gergely
vonalon már érdekesebb a helyzet :D
Ott van Kis-Király, aki anno a Kaposvárban játszott sokszor ellenem. Soós Dani Ő jó, Pálkövi is, a másik kettőt nem ismerem.
Nyugodtan, rápihenve várhatjuk a szerdai meccset, ahol itthon kötelező a győzelem. Hazai közönség előtt egy fáradt Érsekújvár ellen tényleg nem elfogadható semmi.
Ettől függetlenül 1.50 alatt nem adnék jégkorongcsapatra. Akárhogy is nézzük ez egy döntő és jégkorong. 1.40 az már megalázó és irreális :D

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:45:59

@pindur2: hát sztem nem lessz meg most 2.2 örüjjünk ha simába meglessz!

Panthera 1 2015.03.09. 21:46:06

Sporcsi 2-0 >>> 2-2 francba azzal a lappal! Ha így mennek,akkor ez buktavári!:((

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:47:53

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: Halassyt annyira nem bírtam, de a másik 3 vezetőbíró jó választás egy döntőre :-)

pindur2 2015.03.09. 21:49:26

@kérem kapcsojja ki!: Nem találok szavakat!!! NORMÁLIS?

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 21:49:34

Ez a Juve eddig nagyon gyenge. Összeteszem a két kezem, ha nyernek... :D

HobbyFogado 2015.03.09. 21:50:09

Sporting remélem behúzza piros lap ellenére is , eléggé nagy múlik rajta... már csak az kellene...

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:50:17

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!:

sztem bhuzzák 10 en is jobbak de hendis lehet felejtös és pindur 2 nak hendivel kell

pindur2 2015.03.09. 21:52:34

@kérem kapcsojja ki!: Még van egy félidő talán meg lesz, így volt meg beszélve xdxdxd

pindur2 2015.03.09. 21:53:59

@kérem kapcsojja ki!: Igen, lehet neked lesz igazad, ha így lesz ez volt az utolsó.

Panthera 1 2015.03.09. 21:55:22

@kérem kapcsojja ki!: Az lehet nem lesz meg és a győzelem is necces,ha így majomkodják el az egészet. Egy sima védekező játékkal kibekkelhették volna a meccset.

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 21:57:35

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!:

az undert nagyon elkaptad még 0.0
de soleték lehet dönncire mennek
4. negyed 0.9

Panthera 1 2015.03.09. 21:59:32

@kérem kapcsojja ki!: Hát jah! Az összes negyedet majd megnyerték és az uccsó negyedben 0-13.... Döbbenet!

Panthera 1 2015.03.09. 22:01:03

@kérem kapcsojja ki!: Ilyen rövid idő alatt nem felejthették el,hogy hol van a kosárpalánk.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 22:02:20

Na tippeket kérek :D
Nyer a Juve?

Lampard54 2015.03.09. 22:03:07

Érsekújvár ma megnyerte a szlovák harmadosztályt,így a MOL liga döntőjére 1 napot pihenhetnek.
Elérték a céljukat.Miattuk 2-szer módosúlt a döntő időpontja.
Remélem szerdán megpakolják őket.

pindur2 2015.03.09. 22:04:11

@Gepárd X~MEN INDUL A MANDULA!: Az utolsó negyedbe nem találnak kosarat, na ez tényleg kinevetni való!

Barack virag 2015.03.09. 22:06:23

@pindur2: Ne keseredj el ha nem jönne, egy hendi mindig kockázatos még piros nélkül is.
Pindur1-ről tudunk valamit?

glammi76 2015.03.09. 22:06:34

@Csak a Diósgyőr!*1910* Over Under: nyer de ritka sz..ul játszik.ha nyer véglegesen eldőlt a scudetto szerintem.

Lampard54 2015.03.09. 22:07:10

GÓÓÓÓÓÓÓÓL Arsenal..Ott az over.
Juve-ra kellene még a 3 gól,de már lemondtam róla.
Lazio-n mivel meg volt,így itt már akkor lemondtam.

Lampard54 2015.03.09. 22:10:58

Mi van?
Pindur támadás történt a blogon?:D

Barack virag 2015.03.09. 22:13:29

Én azt hittem, hogy volt. Kellene legyen mert a pindur pandúrok 3-an vannak. :-)

pindur2 2015.03.09. 22:13:51

Kosár x-re játszik!!

andros 2015.03.09. 22:15:35

űdv,attól fűggetlenűl,hogy ma nyer vagy sem a juve,el lehet ketdeni a motiválatlan nagycsapatok ellen fogadni,s ez érvényes más ország nagycsapatára is,a profitippnézést meg asszem ma VÉGLEG abbahagyom

Panthera 1 2015.03.09. 22:17:19

Azt hiszem nézek egy filmet lenyugvásként,mert ezt most valahogy meg kell emésztenem. Akinek van még nyerő szelója,annak sok szerencsét kívánok!:))

Lampard54 2015.03.09. 22:17:26

@Maceo◥◤:
Ez már beteges,de lehet rajta röhögni :D

lololololo 2015.03.09. 22:17:41

Ez a man. united nagyon gyenge egy csapat. Csoda,hogy az Arsenal csak 1-el megy

andros 2015.03.09. 22:17:42

a levszki-vardar,bulgár -makedón kosárremi nem meglepő,tétnélkűli meccsen ki más prémezne?
korongban meg a mai 5 játszott meccsen 3 remi is lett,ezek is felírandók még időben

Egy Gól 2015.03.09. 22:20:03

Roma X,akkor Juve is X?? :DD

lololololo 2015.03.09. 22:21:57

Man united piros XDDD HEHEHEHE

andros 2015.03.09. 22:22:49

sajnos a juve sem szupermotivált,ahogy a sporting sem az,itt a sereghajtó jól felkészűlt,ha nem olvasom a profitippet,eszembe sem jut hétfőn hendicappes papírra fogadni,még a sima győzelem is kérdéses,most megérdemlem a tanulóleckét és ezennel zárom be a profitipp.oldalt végleg,saját szempontbol több bosszúságot nem fognak okozni

glammi76 2015.03.09. 22:23:26

juve ne bohóckodjál már vaze.

Egy Gól 2015.03.09. 22:23:56

Ha Sporting és Juve nem nyer,akkor szerintem mindenki egy hétig abba kéne haggya a fogadást,függetlenül hogy fogadott erre a két meccsre vagy sem.

pindur2 2015.03.09. 22:24:40

@Lampard54: Van egy amerikai buldog kutyám 53kg nagy kutya azt hívják pindurnak, nem a meséből jött a név én már azon túl vagyok.

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 22:25:08

@glammi76: megnyeri nem kérdés csak a sportig a kérdés

andros 2015.03.09. 22:25:18

annyit még a profitippesekről-majd több szót nem érdemelnek-hogy a bevállalod rublikájuk eddig sem jött,azonban a papírtippeik zöme jó volt,ha ez sem jön,akkor igazán nem érdemelnek több figyelmet

Maceo◥◤ 2015.03.09. 22:26:08

@Egy Gól: Akkor el lehet tekinteni az 1.20 és az 1.15-s szorzóktól ? :D Ha ez így maradna azért az elég kemény lenne :D

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 22:26:21

@Egy Gól:

ÁÁÁ MMM EEE NNN

ÁÁMMEENN!!!!!!!!!!!!!

glammi76 2015.03.09. 22:27:27

di maria is mehetne vissza oda ahonnan jött.szerencsétlen h.ü.l.y.e.

andros 2015.03.09. 22:28:54

a cordoba-getafe meccsnél,igaz,hogy a cordoba nagyon régóta nem nyert,de azt senki nem írta itt,hogy a getafe meg legutóbbi 4 meccsén kikapott sorozatban,most 1-1,úgy néz ki-ezúttal jó ez a kiegyensúlyozási-számítás

Maceo◥◤ 2015.03.09. 22:28:58

3:2 Sporting
Januzájt mi a fszért erőltetik!? Mata kell ide

Maceo◥◤ 2015.03.09. 22:29:54

@andros: Baromi nagy undere tettem a meccset de mivel a Rijeka nem nyert és a Mu ugye félidő X pipa volt ezért cseszhetem hogy miket tettem :D

pindur2 2015.03.09. 22:31:35

@kérem kapcsojja ki!: Nem tudom mire lehetne már fogadni? Igazad volt a Sporting meg van már csak a Juve kell neked, szurkolok!

glammi76 2015.03.09. 22:32:36

na a cordoba védő se kap jutalmat ma az biztos.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 22:34:46

Juve istenem.... Nehogy már ne nyerjenek

tönk 2015.03.09. 22:38:01

Sassuolo gól kell :)

glammi76 2015.03.09. 22:39:23

pápá united....arsenal fa kupát fog nyerni.

Lampard54 2015.03.09. 22:39:49

GÓÓÓÓÓÓÓÓL Juve...
Így sem lesz meg már az over :/

glammi76 2015.03.09. 22:39:58

na végre juve....de nehéz szülés volt.

tönk 2015.03.09. 22:40:25

Juve hozza a formáját, 80 után lő egyet aztán annyi

glammi76 2015.03.09. 22:43:25

reméljük a sassuolo nem most lő gólt mert így szokták.

Csak a Diósgyőr!*1910* 2015.03.09. 22:51:40

Na hát ma is érdekes pályát futottam....

Kombis szelvényem úgy elszállt, hogy "öröm" volt nézni. Be kell látnom, hogy a döntetlenek nem az én világomba tartoznak. -2100 Ft

A Kazan meccsen pont visszanyertem a kombis szeló árát. 3000-ből jött 5100, így nullszaldó.

Volt a gólos szelóm, ami szintén csúnya véget ért, -1400 forint

Kuban underem viszont jött, ami 3000-ből hozott 4800-at, így 400 forint pluszban voltam a Brest, Juve fogadás megkötése előtt.

A Juve nagy nehezen kiszenvedte a győzelmet, így 8209-ből jött 14.521 forint, ami azt jelenti, hogy 15.000 pluszban zártam a napot :-)
Soha rosszabbat!

Nyertes szelóm:
kepfeltoltes.hu/view/150309/juve__brest_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Éjszakára dobtam egy ilyet,
Real Madrid - Schalke 1X2 Real Madrid 1,21 Nyitott
LA Clippers - Minnesota A mérkőzés győztese LA Clippers 1,30 Nyitott
Atlanta - Sacramento A mérkőzés győztese Atlanta 1,12 Nyitott

Sok sikert mindenkinek és jó éjszakát!! Sziasztok!

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.09. 22:53:01

DUPPLEXXX® DUPPLEXXX® DUPPLEXXX®

végre mááááááááámegtört a jég!!!!!!!!

kordoba félidö HHHHH ja egy esemény nagy odsz jajaja

gratuálok

5letes 2015.03.09. 22:55:53

500->11300 8perc kellett volna juve X-hez

Nem baj azzal vigasztalódok hogy az Arsenal továbbjutott :)

Barack virag 2015.03.09. 22:58:14

@kérem kapcsojja ki!:
Bár én nemraktam mert kockázatosnak éreztem,gratulálok!

kérem kapcsojja ki! (törölt) 2015.03.10. 08:10:13

DUPPLEXXX® DUPPLEXXX® DUPPLEXXX®

randgers

porto tovább

2.04

10 e

20 e

lépni kell mütétere
na csacscacssca

kifele az agybol lusta népség!!!!!!!!!!!!!!!!

DUPPLEXXX® DUPPLEXXX® DUPPLEXXX®

Tamás Fehér 2015.03.10. 09:58:34

@airxonix alias x.x.x.x.x: köszi és milyen lesz 2 esélyes fogadás?
süti beállítások módosítása