feb 25 2012

hírek, minden ami tippmix

riportok, kezdőcsapatok, meccs közvetítések, kacsák, igazolások, hírek és minden ami befolyásolhatja a tippmixet


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr554201730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

casso. (törölt) 2012.02.25. 23:27:20

Vasárnap délután a forduló rangadóján a Bayern München a Schalke 04 csapatát fogadja majd az Allianz Arenában. Sorsdöntő mérkőzéshez érkeztünk.

Minden téren kezd komollyá fordulni a helyzet a Bayern München számára: ezekben a hetekben szinte meccsről meccsre úszhat el egy-egy trófea, ahogyan történt az tavaly is a télből tavaszba átfordulva. Másfelől azonban most még nincs késő ahhoz, hogy a kellő motiváltsággal és lendülettel ismét a helyes vágányba tereljük a szezont. Kezdve rögtön egy igazi csúcsmérkőzéssel.

A Schalke elleni mérkőzések a mögöttünk álló évtizedben minden körülmények között rangadónak minősültek, akkor is amikor nem ment annyira a Schalkénak, s természetszerűleg akkor is, amikor e két csapat közvetlen versenyben állt egymással a tabellán.

Jelenleg versenyhelyzetben állnak a felek, de a közelmúlthoz képest szokatlan módon nem közvetlenül az élen: a vasárnapi mérkőzés leegyszerűsítve arról is dönthet, melyik csapatnak marad még komoly esélye arra, hogy végül bajnoki címet ünnepelhessen, a vesztesnek esélyes, hogy erre már nem lesz reális esélye. Persze Európa legizgalmasabb topligájában néhány hét alatt a feje tetejére fordulhat minden. Egyelőre annyit tudunk, hogy a Mönchengladbach csak döntetlent ért el hazai pályán a Hamburg ellen. Aki vasárnap győz, feljön a második helyre a tabellán. A Dortmund a forduló zártalálkozóját játssza majd a Hannover ellen.

A Schake hozzánk hasonlóan nemzetközi kupamérkőzés után érkezik a csúcsmérkőzésre: ők az Európa Ligában a cseh Viktoria Plzen ellen játszottak visszavágó mérkőzést csütörtök este. Mikor már azt hihettük, hogy a Schalke 1-0-lal behúzza a mérkőzést és ezzel a továbbjutást, a csehek egy helyezkedési hibát kihasználva mentettek hosszabbításra. Amelyben aztán a Schalke magabiztosan nyerte meg a meccset és jutott a nyolcaddöntőben, ahol a holland Twente lesz az ellenfele.

Akik abban bíztak, hogy a szerdai baseli vereséget követően személyi változások fognak történni, elsősorban az edző személyében, hamar kijózanította a klub vezetősége. Így marad az abban való reménykedés, hogy kinek-kinek a cserepadon ülő kedvence végül bekerül a kezdőbe, illetőleg az alapemberek is azt az arcukat mutatják majd, amiért megszerettük őket. A fogadkozás mindenestre megvan mind edzői, mind játékos szinten. Vasárnap 15.30-tól meglátjuk, mi valósul meg mindebből.

A hiányzók névsora nem változott: Daniel van Buyten, Bastian Schweinsteiger és Breno sérültek, Diego Contento már teljes értékű edzést végez, kerettagságára még nem kell számítani. Toni Kroos négy sárgalapnál jár a forduló előtt, egy sárgalappal kiírhatja magát a Leverkusen elleni következő bajnoki alól.

A Schalke oldalán Fährmann és Unnerstall is sérült, így minden bizonnyal Timo Hildebrand kezd majd. Jermaine Jones pedig még mindig hosszú eltiltását tölti. A Bayern hivatalos oldala szerint Papadopoulos, Obasi és Fuchs játéka kérdéses.

A mérkőzésre vasárnap 15.30-tól kerül sor, az eurosport 2 közvetíti.

Forrás: www.fcbayernmunchen.hu/

casso. (törölt) 2012.02.26. 09:18:33

A Norwich City-Manchester United várható kezdőcsapatai:

Norwich:
1. John Ruddy
25. Kyle Naughton
2. Russell Martin
6. Zak Whitbread
3. Adam Drury
12. Anthony Pilkington
15. David Fox
4. Bradley Johnson
11. Andrew Surman
9. Grant Holt
10. Simeon Jackson
Manager: Paul Lambert

Manchester United:

1. David De Gea
21. Rafael da Silva
6. Jonny Evans
5. Rio Ferdinand
3. Patrice Evra
17. Nani
16. Michael Carrick
11. Ryan Giggs
18. Ashley Young
10. Wayne Rooney
19. Danny Welbeck
Manager: Sir Alex Ferguson

Sérültek:

Norwich:

23. Marc Tierney
13. Declan Rudd
. Daniel Ayala
24. Jonathan Howson

Manchester:

15. Nemanja Vidic
8. Anderson
34. Anders Lindegaard
25. Luis Antonio Valencia
7. Michael Owen
30. Ritchie De Laet
24. Darren Fletcher
23. Tom Cleverley

VörösÖrdög. 2012.02.26. 09:49:17

Na szóval!
Borussia Dortmund 09 -Hannover 96
Az első a hetedik ellen. A két csapat most a liga leghosszabb veretlen csapata. BVB nem veszített 16 játékok meccse. Hannover veretlen kilenc mérkőzés óta. Ami itt dortmundi részről rossz lehet, hogy a Hannover jó, szervezett védekezése van és láthattuk, hogy a Dortmundnak nem ment a szekér a Hertha ellen sem a hiányzóik miatt. Hannover továbbjutott az Európa-Ligába a Bruges ellen. Ha már itt tartunk sérültek:
Götze, Kagawa, Gundogan.
Hannoverbe nem találtam hiányzót.

Egymás elleni:
41-szer találkoztak a csapatok és 18 Dortmund siker 13 döntetlen és 10 vereség.
Nagyon érdekes párharc lesz mert ők soha nem játszottak még egymással 0-0-ás eredmény(talán most??). Gólok szinte garantáltak, átlagosan 3,7 gól esik. Utolsó 10 meccsen 4,2 volt átlagosan.

Nézőszám:
Dortmundba közel 2900 Hannover drukker fog érkezni.

Játékvezető:
Manuel Graefe Berlin, úgy tudom tavaly is ő vezette.
17:30-tol indul a meccs a Eurosport2 csatornán.

VörösÖrdög. 2012.02.26. 09:54:30

Várható kezdők
Dortmund:
1.Roman Weidenfeller
26.Lukasz Piszczek
4.Neven Subotic
15.Mats Hummels
29.Marcel Schmelzer
22.Sven Bender
5.Sebastian Kehl
16.Jakub Blaszczykowski
23.Shinji Kagawa (őt nem tudom, sok helyen sérültnek írják, máshol meg azt írják, hogy visszatérhet. Ha játszik akkor a Dortmund örülhet mert Kagawa nagyon jó)
19.Kevin Grosskreutz
9.Robert Lewandowski

Hannover:
1.Robert Zieler
6.Steve Cherundolo
5.Mario Eggimann
4.Emanuel Pogatetz
19.Christian Schulz
33.Manuel Schmiedebach
7.Sergio Pinto
13.Jan Schlaudraff
24.Christian Pander
39.Mame Biram Diouf
25.Mohammed Abdellaoue

casso. (törölt) 2012.02.26. 14:46:54

SSC NAPOLI

-Hogyan,mikor csatlakoztál a Tippmix Blog közösséghez? Van valami története?

Nem nagyon csatlakoztam sosem inkább szemlélöje vagyok a dolgoknak nem vagyok egy gépelős tipus de a vitákba beleszoktam szolni.:) Tavaly más néven voltam fenn de a kezdeti sikereim hamar elhalványultak mert egyszerüen semmi nem jött amit megraktam igy egy idöre felhagytam a fogadással.
Aztán csak elkezdtem nézegetni ujra az oldalt és más külföldi elemzéseket is és ujra játszottam és jöttek a nyeremények is.3 honap játék után ujra reggeltem és be be nézek néha sok jo tipp et találok föleg amiota kicsit összeszedetebb a blog. A történet az pedig hogy elkezdem fogadni az hogy 2 évig éltem egy ázsiai országban ahol voltak magyarok is már hosszab ideje. Megkérdeztem a barátomat hogy ök mit csinálnak miböl élnek majd azt a választ kaptam hogy fogadnak. El kezdett érdekeli a dolog beszélgettem több emberrel is ök teljesen profit orientáltak és szinte majdnem mindig nyernek és abszolút pluszosak,semmit nem értettem hozzá de irigyeltem öket hogy ilyen meloval igy meg tudnak élni mondjuk nagy téttel játszanak. Kérdezgettem öket tanácsokkal láttak el de mindeggyik azt mondta kezdjek bele és saját börömön kell megtanulni eztJ.Hazajöttem elkezdtem az elsö megrakott szelom 170 000 ft ot hozott 10000 pakoltam rá. Szépen nyeregettem ugy két honapig aztán elkezdtem elhinni hogy megy ez nekem na onnann 4 honap zuhanás szinte semmi nem nyertem buktam vagy fél miliot.akkor álltam le.Kihagytam pár honapot és elkezdtem a blogot nézegetni utána járni nézni dolgoknal meghallgattam tanácsokat aztán rájöttem csak az én saját megérzésem a jó senki után nem szabad menni .De mindent kiprobáltam. Aztán beszélgettem casso val aki rábeszélt hogy kezdjem ujra.
-Melyek a kedvenc sportágaid amiket szeretsz megfogadni és miért?

Természetesen a foci a kedvencem.De nagyon szeretek minden sportot mert teljesitmény megszállott vagyok.Fogadni mindenre szeretek ha érzem hogy jön és ha jön akkor az nagyon jo mindenkinek nekik is nekem is mert hoz a konyháraJ
-Mely csapatokkal szimpatizálsz legjobban és miért?

Szeretem a jo meccseket bármi legyen is az 3 osztály vagy első ha jó az jó .Mérgezett egereket látni a pályán azt nagyon élvezem. Nagyon szerettem a barazil Ronaldot .Tenisz is tud nagyon jo lenni.De ha bármire fogadsz és ugy nézed nagyon lehet szurkolni az is jó benneJ
-Milyen taktika szerint fogadsz? Kicsi oddsok vagy a nagy oddsok híve vagy?Mindig keresem a tökéletes megbizható kiszámitható mérküözéseket de ezidáig nem sikerült megtalálniJ Középen szeretek járni.
-Mennyire vagy sikeres a sportfogadásban?

Szerintem egy közepes fogadó vagyok nem nagy szakértelemmel de lehet hogy éppen ez az ami nem tesz sokszor görcsössé. Nehéz mostanában betalálni de néha összejön és az is jó hogy joval pluszba vagyok mondjuk most a február nem az igazi de még nincs végeJ Mindennap játszok egy nagy tétet és 2 -3 mixet ami mindig hajszálon mulik.
-Mi alapján választod az eseményeket amiket megfogadsz?

Ráérzek kicsit kutakodom de csak magamra hallgatok na meg néha cassora ö hozott a konyhára márJ
-Milyen volt a kicsi SSC Napoli?

Lakotelep foci egész nap mint a többi uttörőJ
-Milyen most SSC Napoli?

Amilyen mindig is szerettem volna lenni olyan.
-Mivel foglalkozol?Mik a hobbijaid van valami szenvedélyed?Üzletelek sokat utazom ezáltal. Edzegetek futogatok a szenvedélyem a jo meccsek amit sokat nézek de nem itthonJ
-Életcélod?

Mindent megadni a családomnak amit csak lehet.
-Mi a véleményed a blogról?Kiket szeretsz a legjobban?

JO blogh sok szenvedély beteg van de jol áll nekik kezd alakulni és van benne tudás is.És egyre több tapasztalat is lesz.de ez egy olyan út amit mindenkinek magának kell kijárni. Mert ha nem vagyunk higgatak akkor ami jön az másnap megy is és elindul a minuszba az ember na az nem jo senkinek se a családnak se a kutyának de méga szomszédnak seJ
A legjobban Cassot szeretem ot itt ismertem meg fiatalabb mint én de tud ha nem lenne ilyen forrófejü nem lenne aki utolérje de öt ez nem érdekli ö egy játékos. Vele szemékyesen is kapcsolatban vagyok más dolog miatt is. De vannak jo srácok akik hasznosak nagyon nem tudom felsorolni de vörös ördög bilya is kiemelkedö.

casso. (törölt) 2012.02.26. 20:43:47

A Liverpool tizenegyesekben megverte a Cardiff City csapatát ezzel ő lett az idei Angol Liga kupa nyertese.

casso. (törölt) 2012.02.27. 13:05:15

"Nem fogjuk megnyerni a bajnokságot, nem tudjuk befogni a Real Madridot" - nyilatkozta Pep Guardiola a tegnap esti mérkőzés után.

Forrás: www.madridista.hu/web/index.php

casso. (törölt) 2012.02.27. 13:18:00

"Nem fogok lemondani ,hiszek a csapatban."-Claudio Ranieri a Napoli-Inter 1-0-ás győzelem után.

casso. (törölt) 2012.02.28. 15:00:50

"Boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában játszhatok. Természetesen kellett idő amíg beilleszkedek, megtanulom a nyelvet és megismerem a kultúrát, de az emberek segítettek nekem." - nyilatkozta Özil

Forrás: www.madridista.hu/web/index.php

casso. (törölt) 2012.02.28. 15:01:47

Andre Villas Boas saját bevallása szerint fél ,hogy kirúgják.

"Ugyanott tart a csapat, mint tavaly ilyenkor - kezdte a menedzser. - Ugyanott. Úgy gondolom, Abramovics úr támogat, igaz, korábban, jobb helyzetekben is menesztett már edzőket. Ez elgondolkodtató."-nyilatkozta a Chelsea trénere.

casso. (törölt) 2012.02.28. 15:03:15

Spanyol ellenfelet kapott a Veszprém kézilabda csapata.A Reale Ademar Leonnal kell megküzdenie a tovább jutásért.

Itt vannak a kézilabda BL párharcai:

MKB Veszprém KC - Reale Ademar Leon
Cimos Koper - KS Vive Targi Kielce
Zagreb - Szkopje
Savehof - Koppenhága
HSV Hamburg - Füchse Berlin
FC Barcelona - Montpellier
THW Kiel - Wisla Plock
BM Atletico Madrid - Kadetten Schaffhausen

casso. (törölt) 2012.02.28. 15:31:32

Novak Djokovic aki 2011-ben végig söpört a világon jelenleg elképzelni nem tudja ,hogyan tudná megismételni a 2011-es évet.

"Csodálatosan sikerült a tavalyi szezon. Pályafutásom legszebb éve, nem vitás. Hogy meg lehet-e ezt ismételni? Nem tudom, az biztos, hogy nem lesz könnyű" - nyilatkozta a találkozó után.

casso. (törölt) 2012.02.28. 18:30:34

Szerdán Brémában és Londonban történnek az igazán fontos események az európai futballban; a németek Franciaországot, az angolok Hollandiát látják vendégül barátságos mérkőzésen. A spanyolok könnyebb ellenfelet választottak maguknak, de az olaszoknál is lesz lehetőség a kísérletezésre.

A fogadóirodák az Európa-bajnokság legnagyobb esélyesének kiáltották ki a németeket, akiknek most barátságos meccsen, a franciák ellen kell bizonyítaniuk.

Joachim Löw szövetségi kapitánynak okoz néhány izzasztó percet a csapat összeállítása, elvégre a kulcsemberek közül Philipp Lahm csapatkapitány, Bastian Schweinsteiger csapatkapitány-helyettes, Lukas Podolski és Per Mertesacker sem lesz bevethető Brémában. Négyen összesen 349-szer viselték eddig a Nationalelf mezét.

A rutint ennek megfelelően a fiatalsággal elegyítené a szakember, a Mönchengladbach Dortmundba tartó csillagát, Marco Reust mindjárt a kezdők közé jelölheti.

A franciáknál is fájhat a kapitány feje, Karim Benzema, Loic Rémy és Younes Kaboul is csak lélekben lesz ott társaival.

A németek ráadásul tíz meccse veretlenek, de legutóbbi 19 összecsapásukból is csupán egyet vesztettek el. Ebben a tekintetben a gallok sem állnak rosszul, előző mérkőzésüket 2010 szeptemberében bukták el.

A Weser-stadionban debütálhat a Marseille középpályása, Morgan Amalfitano, aki abban bízik, remek formája Európa-bajnoki meghívót ér majd.

A játéknap másik presztízsmeccsének a londoni Wembley ad otthont, és a Háromoroszlánosok kezdőtizenegyét immár az átmeneti kapitány, Stuart Pearce jelöli ki.

Szerencséjére John Terry sérült, így nem volt gondja arra, hogy meghívja-e a Chelsea védelmének oszlopát, aki miatt Fabio Capellónak mennie kellett.

Rossz hír az angoloknak, hogy Darren Bent három hónapra kidőlt, így arra sem vehetünk mérget, hogy egyáltalán a kontinensviadalon látjuk-e futballozni.

A hollandoknál Rafael van der Vaart kiválása miatt foghatják a fejüket, de legalább Arjen Robbennel számolhat Bert van Marwijk.

A találkozót eredetileg nyáron rendezték volna, de a londoni zavargások miatt el kellett halasztani. A két szövetség már akkor megállapodott, hogy későbbi időpontban bepótolják – február lett belőle.

Legutóbbi összecsapásukig 2009 augusztusáig kell visszamennünk, akkor a britek 0-2-ről mentették a meccset 2-2-re, a csereként beállt Jermain Defoe-nak hálálkodhattak.

Az argentinok Svájc vendégei lesznek, az olaszok az Egyesült Államokkal találkoznak. A világ- és Európa-bajnok spanyolok Venezuelával hangolnak a remélt címvédésre.

Érdekesebb barátságos meccsek szerdán:
MAGYARORSZÁG-Bulgária 18:00 óra
Románia-Uruguay 19:30
Törökország-Szlovákia 19:30
Dánia-Oroszország 19:45
Svájc-Argentína 20:30
Lengyelország-Portugália 20:45
Németország-Franciaország 20:45
Olaszország-Egyesült Államok 20:45
Anglia-Hollandia 21:00
Spanyolország-Venezuela 21:30

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 18:49:13

MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED 2012.02.28. 18:47:08
holnap rendezik meg a dánia-oroszország barátságos labdarúgó mérkőzést koppenhágában.

a mérkőzés helyszíne a parken stadion lesz.

az oroszok nagyon ütős kerettel utazott el a dán fővárosba.

Hapusok: (klub)
Vyacheslav Malafeev (Zenit)
Vladimir Glabulov (Anzhi)

Hátvédek: (klub)
Alexandr Anyukov (Zenit)
Alexei Berezutsky (Cska Moscow)
Vasiliy Berezutsky (Cska Moscow)
Sergei Ignashevich (Cska Moscow)
Jurij Zhirkov (Anzhi)
Roman Shishkin (Lokomotiv Moscow)

Középpályások:
DINIYAR BILYALETDINOV (Spartak Moscow)
Dmitri Kombarov (Spartak Moscow)
Denis Glushakov (Lokomotiv Moscow)
Igor Denisov (Zenit)
Konstantin Zyrianov (Zenit)
Roman Shirokov (Zenit)
Alan Dzagoev (Cska Moscow)
Igor Shemsov (Zenit)

Csatárok (klub)
Andrei Arshavin (Arsenal)
Alexandr Kerzhakov (Zenit)
Alexandr Kokorin (Dinamo Moscow)
Roman Pavlyuchenko (Lokomotiv Moscow)
Pavel Pogrebnjak (Fulham)

Вратари: Вячеслав Малафеев («Зенит»), Владимир Габулов («Анжи»).

Защитники: Александр Анюков («Зенит»), Алексей Березуцкий, Василий Березуцкий, Сергей Игнашевич (все – ЦСКА), Юрий Жирков («Анжи»), Роман Шишкин («Локомотив» Москва).

Полузащитники: Динияр Билялетдинов, Дмитрий Комбаров (оба - «Спартак» М), Денис Глушаков («Локомотив»), Игорь Денисов, Константин Зырянов, Роман Широков (все – «Зенит»), Алан Дзагоев (ЦСКА), Игорь Семшов («Динамо» Москва).

Нападающие: Андрей Аршавин («Арсенал» Англия), Александр Кержаков («Зенит»), Александр Кокорин («Динамо»), Роман Павлюченко («Локомотив»), Павел Погребняк («Фулхэм» Англия).

rus.rfpl.org/index.php/news/index/nazvan_sostav_sbornoj_rossii_na_match_protiv_danii/6822

mindössze 2 darab nem oroszországban játszó ember került be a keretbe.

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 18:58:43

a dánok hivatalos kerete is bekerül ide:

Holdet bliver udtaget på et pressemøde onsdag den 22. februar klokken 12.30 i Fodboldens Hus i Brøndby.

Truppen mod Rusland

kapusok: (klub)

Stephan Andersen (Evian Thonon Gaillard)
Thomas Sørensen (Stoke City FC)

hátvédek: (klub)
Andreas Bjelland (FC Nordsjælland)
Daniel Wass (Evian Thonon Gaillard)
Jores Okore (FC Nordsjælland)
Lars Jacobsen (FC København)
Simon Busk Poulsen (AZ Alkmaar)
Simon Kjær (AS Roma)

Középpályások: (klub)
Christian Bjørnshøj Poulsen (Evian Thonon Gaillard)
Christian D. Eriksen (AFC Ajax)
Jakob Poulsen (FC Midtjylland)
Lasse Schöne (NEC Nijmegen)
Michael Silberbauer (BSC Young Boys)
Niki Zimling (Club Brügge KV)
William Kvist Jørgensen (VfB Stuttgart)

Csatárok:
Dennis Rommedahl (Brøndby IF)
Mads Junker (Roda JC)
Michael Krohn-Dehli (Brøndby IF)
Nicklas Bendtner (Sunderland)
Tobias P. Mikkelsen (FC Nordsjælland)

www.dbu.dk/oevrigt_indhold/Media/Presskit%202012/Squad.aspx

VörösÖrdög. 2012.02.28. 19:02:25

MAGYARORSZÁG-BULGÁRIA
Az MLSZ közleménye szerint teltház előtt játszik a magyar válogatott Győrben, ugyanis minden jegy elkelt a válogatott szerdai mérkőzésére.

A Magyarország - Bulgária mérkőzést az ETO Parkban, 18:00-kor rendezik és már a helyszínen sem lehet jegyet kapni.

"A Magyar Labdarúgó Szövetség szeretné megköszönni, hogy válogatottunk ismét telt ház előtt futhat ki a pályára, ezért a szerdai meccsre kilátogató összes szurkoló, a találkozó szünetében, egy pohár teára és egy adag virslire/főtt kolbászra az MLSZ vendége lesz a győri stadion büféiben.

Anglia-Hollandia
Torokgyulladása miatt nem léphet pályára szerdán az angol válogatottban a hollandok elleni barátságos mérkőzésen Wayne Rooney. Sir Alex Ferguson vezetőedző bejelentése szerint a Manchester United csatára - aki már egy hete harcképtelen - várhatóan csak hétvégére jön rendbe, amikor az MU rangadót vív a Tottenham Hotspur pályáján. Rooneyen kívül Bentre sem számíthat a szövetségi kapitány.

És még egy kis infó:

A teljes olasz keret:

Kapusok:

Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo)

Védők:

Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit St. Pétervár), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino)

Középpályások:

De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus)

Támadók:

Borini (Roma), Giovinco (Parma), Matri (Juventus), Pazzini (Inter)

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 19:16:08

OLEH BLOKHIN KIJELÖLTE A 20 EMBERT A HOLNAPI IZRAEL ELLENI MECCSRE.

AZ UKRÁN KERET:

Ukraine squad
Goalkeepers: Andriy Dykan (FC Spartak Moskva), Olexandr Shovkovskiy (FC Dynamo Kyiv).

Defenders: Bohdan Butko (FC Illychivets Mariupil), Olexandr Kucher (FC Shakhtar Donetsk), Vitaly Mandziuk (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Taras Mikhalik (FC Dynamo Kyiv), Yaroslav Rakitskiy (FC Shakhtar Donetsk), Yevhen Selin (FC Vorskla Poltava), Yevhen Khacheridi (FC Dynamo Kyiv).

Midfielders: Olexandr Aliyev (FC Dynamo Kyiv), Denys Garmash (FC Dynamo Kyiv), Oleh Gusev (FC Dynamo Kyiv), Yevhen Konoplyanka (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Serhiy Nazarenko (SC Tavriya Simferopol), Ruslan Rotan (FC Dnipro Dnipropetrovsk), Anatoliy Tymoshchuk (FC Bayern München), Andriy Yarmolenko (FC Dynamo Kyiv).

Forwards: Andriy Voronin (FC Dinamo Moskva), Marko Dević (FC Metalist Kharkiv), Artem Milevskiy (FC Dynamo Kyiv).

sheva sérülés miatt nem került be.

a mérkőzés helyszíne: petach-tikva

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 19:36:22

uruguay hivatalos keret:

SELECCIÓN NACIONAL

RUMANIA - URUGUAY (29/02/2012)

LISTADO DE FUTBOLISTAS CONVOCADOS

NOMBRES CLUBES
MUSLERA, Fernando (Galatasaray - Turquía)
SILVA, Martin (Olimpia - Paraguay)
PEREIRA, Maximiliano (Benfica - Portugal)
LUGANO, Diego (Paris Saint Germain - Francia)
GODIN, Diego (Atlético de Madrid - España)
CACERES, Martín (Juventus - Italia)
COATES, Sebastián (Liverpool - Inglaterra)
FUCILE, Jorge (Santos - Brasil)
GONZALEZ, Alvaro (Lazio - Italia)
AREVALO RIOS, Egidio (Tijuana – México)
GARGANO, Walter (Nápoles - Italia)
EGUREN, Sebastián (Sporting de Gijón - España)
PEREZ, Diego (Bologna - Italia)
RAMIREZ, Gaston (Bologna - Italia)
LODEIRO, Nicolas (Ajax - Holanda)
RODRIGUEZ, Cristian (Porto – Portugal)
FORLAN, Diego (Internazionale - Italia)
SUAREZ, Luis (Liverpool - Inglaterra)
CAVANI, Edinson (Nápoles - Italia)
ABREU, Sebastián (Botafogo - Brasil)
FERNANDEZ, Sebastian (Málaga - España)

forrás:
www.auf.org.uy/futextresrum.doc

egy word dokumentum letöltési ablak fog megjelenni,de egy szimpla megnyitással is elő lehet varázsolni,szükségtelen a letöltése.

egyedi megoldás.

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 19:48:23

újabb keret! argentín vs svájc.

a meccs helyszíne bern svájc.

a liista:

Higuaín, Gonzalo (Real Madrid – España)

Messi, Lionel (Barcelona – España)

Mascherano, Javier (Barcelona – España)

Diaz, Daniel (Getafe – España)

Romero, Sergio (Sampdoria – Italia)

Campagnaro, Hugo (Nápoli – Italia)

Fernández, Federico (Nápoli – Italia)

Gago, Fernando (Roma – Italia)

Lamela, Erik (Roma – Italia)

Palacio, Rodrigo (Genoa – Italia)

Zabaleta, Pablo (Manchester City – Inglaterra)

Agüero, Sergio (Manchester City – Inglaterra)

Rodríguez, Maximiliano (Liverpool – Inglaterra)

Monzón, Luciano (Niza – Francia)

Garay, Ezequiel (Benfica – Portugal)

Sosa, José (Metalist – Ucrania)

Andújar, Mariano (Estudiantes de La Plata - Argentina)

Braña, Rodrigo (Estudiantes de La Plata - Argentina )

Salvio, Eduardo (Atlético de Madrid - España)

messi ottvan,ahogy higuaín is,agüero is felkerült a hajóra.
egy szó mint száz,a keret nagyon gyilkos.

forrás:

www.afa.org.ar/index.php?option=com_content&view=article&id=15923:arribo-de-los-jugadores-de-la-seleccion-argentina-a-berna-suiza&catid=164:seleccion-mayor&Itemid=66

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 20:05:47

a francia keret 23 fő!

Gardiens

CARRASSO Cédric
Né le 30/12/1981 à Avignon
F.C. Girondins de Bordeaux

LLORIS Hugo
Né le 26/12/1986 à Nice
Olympique Lyonnais

MANDANDA Stève
Né le 28/03/1985 à Kinshasa (RD Congo)
Olympique de Marseille

Défenseurs

ABIDAL Eric
Né le 11/09/1979 à Lyon
FC Barcelone (Espagne)

DEBUCHY Mathieu
Né le 28/07/1985 à Fretin
LOSC Lille Metropole

EVRA Patrice
Né le 15/05/1981 à Dakar (Sénégal)
Manchester United (Angleterre)

MEXES Philippe
Né le 30/03/1982 à Toulouse
Milan AC (Italie)

RAMI Adil
Né le 27/12/1985 à Bastia
F.C. Valence (Espagne)

REVEILLERE Anthony
Né le 10/11/1979 à Doué-la-Fontaine
Olympique Lyonnais

SAKHO Mamadou
Né le 13/02/1990 à Paris
Paris Saint-Germain F.C.

Milieux

AMALFITANO Morgan
Né le 20/03/1985 à Nice
Olympique de Marseille
Nouveau

CABAYE Yohan
Né le 14/01/1986 à Tourcoing
Newcastle F.C. (Angleterre)

DIARRA Alou
Né le 15/07/1981 à Villepinte
Olympique de Marseille

M'VILA Yann
Né le 26/06/1990 à Amiens
Stade Rennais

MALOUDA Florent
Né le 13/06/1980 à Cayenne (Guyane)
Chelsea FC (Angleterre)

MARTIN Marvin
Né le 10/01/1988 à Paris
F.C. Sochaux-Montbéliard

NASRI Samir
Né le 26/06/1987 à Marseille
Manchester City F.C. (Angleterre)

Attaquants

GAMEIRO Kevin
Né le 09/05/1987 à Senlis
Paris-Saint-Germain F.C.

GIROUD Olivier
Né le 30/09/1986 à Chambéry
Montpellier H.S.C.

MENEZ Jérémy
Né le 07/05/1987 à Longjumeau
Paris Saint-Germain F.C.

RIBERY Franck
Né le 07/04/1983 à Boulogne-sur-Mer
Bayern Munich (Allemagne)

SAHA Louis
Né le 08/08/1978 à Paris
Tottenham Hotspurs (Angleterre)

VALBUENA Mathieu
Né le 28/09/1984 à Bruges
Olympique de Marseille

www.fff.fr/individus/selections/der_selection.php?id_selection=1

a német keret: 22 fő

Gardiens de but
Manuel Neuer (Bayern Munich)
Tim Wiese (Werder Brême)

Défenseurs
Dennis Aogo (Hambourg)
Holger Badstuber (Bayern Munich)
Jerome Boateng (Bayern Munich)
Benedikt Höwedes (Schalke 04)
Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Philipp Lahm (Bayern Munich)
Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)
Christian Träsch (Wolfsburg)

Milieux de terrain
Lars Bender (Bayer Leverkusen)
Sven Bender (Borussia Dortmund)
Sami Khedira (Real Madrid/ESP)
Toni Kroos (Bayern Munich)
Thomas Müller (Bayern Munich)
Mesut Özil (Real Madrid/ESP)
Marco Reus (Mönchengladbach)
Simon Rolfes (Bayer Leverkusen)
André Schürrle (Bayer Leverkusen)

Attaquants
Cacau (Stuttgart)
Mario Gomez (Bayern Munich)
Miroslav Klose (Lazio Rome/ITA)

casso. (törölt) 2012.02.28. 20:16:53

b1lya intejú:

-Hogyan,miképp kezdtél el tippmixezni?

Az én sportfogadói pályafutásom jó pár évre visszanyúlik már.
napra pontosan 2008.03.23-án kezdtem el a sportfogadói pályafutásomat egy szolíd tippmixxel.még a lyon-psg meccsre fogadtam soloban.és mivel az jött szerencsére 4-2-re így úgyéreztem hogy ez jó.és tényleg jó :D
tehát 47 hónap van már bennem :D
mostanság már onlain tolom a sportfogadást

-Hogyan csatlakoztál a Tippmix Bloghoz van valami különös története?Minek köszönhető ,hogy ezt az oldalt választottad?

A blog közösségéhez 2010.06.16.-án csatlakoztam,egy szép nyári napon.
már ajánlva lett nekem régebb óta ez a blog,de valahogy a kipróbálásához az addigi napig nem jutottam el.aztán a google segítségével rákerestem erre.
a környezet eléggé tetszett,így regisztráltam.az elején nagyon idegen volt ez az egész nekem,de aztán kezdtem megszokni a közösséget,és megéreztem rajta a hazai pályát.

-Hogy érzed miben vagy a legjobb a sportfogadás terén?

Hát,ez egy jó kis fincsi kérdés.a legjobban én a labdarúgáshoz értek.
a legtöbb rutinomat is a focimeccsek kielemzésével,kiherélésével szereztem meg,ami a mai napig megvan.a csúszó hokihoz is értek egy kicsit,de abban sajnos nem vagyok mágus.az igazi területem a labdarúgás.ezt is bizonyítja a többszáz keret,meg több tucat elemzés amit bemutatnom aligha kell.

-Áruld el az olvasóknak ,hogy,miképp választod ki az eseményeket amiket megfogadsz? Van valami taktikád,elved?

Általában fogadásnál a papírosabb eredményekre megyek rá,mivel azokon lehet a legkönnyebben "nyerni",bár az esélyek ugyanúgy ott is 33-33-33%.
Nagyon taktikám nincs,mivel feleslegesnek tartom hogy valamit alkalmazzak.
Csak pakolom amit érzek hogy leeshet és nyerhetek vele,aztán a többi a pályán derül ki és bizakodom abban hogy pozitívan alakulnak a dolgok.

-Mesélj egy kicsit a gyerekkori énedről.
Hát :D a jóság nem nagyon volt nálam.a gyerekek szeretnek komiszok lenni és csinálni egy két tréfaságot :D
berúgott labdák a szomszédba,hangoskodások :D

-Mesélj egy kicsit a mostani önmagadról.
Már megváltoztattam magam valamennyire,a csínytalanságot félretettem egy távoli helyre :D régen még jó móka volt.bár most is az tud lenni.

-Van valami szenvedélyed,hobbid?
Sportfogadás :D szerencsére ez nem vált szenvedélyemmé mivel sikerült magam kontrollálnom magam,így a hülyeségem nem vitt el.Pókerezés barátokkal,interneten.interneten jobban szeretem mert ott kiadhatom az örömömet ha a flopnál leesik egy flopsor,még ezt asztalnál nem nagyon lehete elkövetni.hobbim még a futás,testmozgás mindig jól jön,zenehallgatás,meg tud nyugtatni ha rossz kedvem van.bár ha justin bibarel megy a tvben akkor az nagyon fel tud cseszni :D , labdarúgás.

-Milyen gyerek voltál az iskolában?Melyik tantárgyat szeretted a legjobban és melyiket utáltad?

Jó is meg rossz is :D voltak órák amik egyáltalán nem érdekeltek,nem is tanultam rájuk egy betűt sem,mert úgyse tudták volna a tanárok megszerettetni velem.ilyen volt a fizika.földrajz is ilyen volt,abból húztak is meg félévkor :D
amit szerettem az az idegen nyelv angol,jól beszélem a mai napig.
a történelem és az irodalom állt még nagyon közel hozzám :D
ezt a 3 tantárgyat nagyon szerettem

-Melyik csapatnak drukkolsz és kivel szimpatizálsz?

A kedvenc kérdés ezek közül.Nálam a legelső csapat az olympique lyonnais.ez a gárda nálam mindenek felett áll.nincs még egy gárda náluk akiket jobban szeretek.2003 óta vagyok lyon szurkoló.már lassan 9 éve :D.a sportfogadói páyafutásom is a lyonnal kezdődött.
Még sok csapat van akiket nagyon szeretek,ebből 2 kiemelendő még az olympiacos piraeus és a diósgyőr.mindkét csapatot imádom,ráadásul mindkettőben benne van az a szín ami nekem a legtöbbet jelenti.a piros és a fehér.ez a két szín nálam sokat ér. :D
a diósokat már majd 10 éve szeretem,bár meccsrekre nem régóta járok.az olympiacost azért szeretem mert jó a szurkolói kultúrájuk,és a mi diósgyőri szurkolásunk erősen hasonlít az olympiacoshoz.ők is fanatikusak,mi is azok vagyunk.szeretem még a benfica,barcelona,river plate,fluminense,lokomotiv moszkva nevezetű futballcsapatokat is :D
A focicsapatokon kívül még szeretek hokicsapatokat is.a legjobban a yaroslavli mozdonyt.sajnos velük történt a tavalyi szörnyűséges katasztrófa ami után az is felmerült hogy megszűnik a mozdony.de szerencsére nem így lett és a mozdony tovább zakatol.kedvenceim még a verva litvínov,a davos.
Kedvenc NFL csapatom a san francisco 49ers.

-Ki az általad vélt legjobb focista a világon?
Juninho Pernambucano.Egy legenda a szememben,ahogy az összes lyoni szemében. :D
A szabadrúgások királya.

-Kérlek állítsd össze a mostani álomcsapatodat:
Peter Schmeichel-Daniel Passarella,Cafu,Roberto Carlos,Paolo Maldini-Javier Zanetti,Rivaldo,Beckham,Zidane-Ronaldo (BR),Batistuta
4-4-2

-Mit üzensz a kezdő mixeseknek?
Játszatok felelősségteljesen,és fosszátok ki a csúnya erőkből álló fogadóirodákat.

casso. (törölt) 2012.02.28. 20:17:34

VörösÖrdög interjú:

-Hogyan,miképp kezdtél el tippmixezni?

Még anno egy jó barátommal beszélgettünk, hogy pénzt kéne rakni egy-két csapatra akit esélyesnek találunk. Nem egy nagy dolog volt.

-Hogyan csatlakoztál a Tippmix Bloghoz van valami különös története?Minek köszönhető ,hogy ezt az oldalt választottad?

Ez úgy történt, hogy olyan oldalt kerestem a neten, ahol meg tudjuk osztani a tippjeinket és kibeszélni sok meccset. Pár hétig figyeltem a történéseket majd regisztráltam. Megtetszett nekem.

-Hogy érzed miben vagy a legjobb a sportfogadás terén?

Nagyon sok sportágat figyelek, kedvelek és űztem is gyerekként. Talán a foci amiben legjobb vagyok. De a többihez is értek.

-Áruld el az olvasóknak ,hogy,miképp választod ki az eseményeket amiket megfogadsz? Van valami taktikád,elved?

Csupán megérzésből játszok. Próbálok pozitívan állni a dolgokhoz. Nem mondok olyanokat, hogy ma se nyerek, meg felesleges raknom úgy is elmegy. Akkor el is fog menni. Bízok önmagamban és abban, hogy meg tudom találni a nyertes meccseket. Segíthet ebben tabella, mások véleménye és a csapatok formája is. Sorozatmegszakításokra is szoktam utazni nagy százalékban.

-Mesélj egy kicsit a gyerekkori énedről.

Jó tanuló voltam aki sokat sportolt. Néha lusta, de tudtam, hogy tanulnom kell mert a jövőmet alapozom meg ezzel. Sokat bosszantottam szüleimet is, de próbáltam nem gondot okozni.

-Mesélj egy kicsit a mostani önmagadról.

Kicsiként meg most is imádom a vicceket és viccelődni is szeretek. Segítek másokon akár itt a blogon tippjeimmel, akár hátrányos helyzetű gyerekeket stb. Azon dolgozok, hogy legyen biztos állásom(ami a mai világban nem biztos), legyenek gyerekeim és majd unokáim. Próbálok olyan lenni akikre a gyerekei, unokái felnéznek majd. Meló mellett konditerembe járok, úszok, haverokkal focizok és kocsmába járunk a törzshelyünkre.

-Van valami szenvedélyed,hobbid?

Hobbim Cassot piszkálni, amúgy meg úszás és foci a haverokkal. És nagyon szeretek olvasni is.

-Milyen gyerek voltál az iskolában?Melyik tantárgyat szeretted a legjobban és melyiket utáltad?

Jó tanuló voltam és néha lusta is ahogy említettem feljebb. Kedvenc tantárgyaim a Testnevelés és történelem volt. Amiket nem szerettem: Kémia, Fizika, Matematika.(gondolom sokan vagyunk így vele).

-Melyik csapatnak drukkolsz és kivel szimpatizálsz?

A kedvenc csapatom fociba a Manchester United legyen bármi. Jégkorongba a Boston Bruins. Egyébként a Real Madridnak is drukkolok.

-Ki az általad vélt legjobb focista a világon?

Fúú hát nagyon jó sok focista van a világon és volt is. Ezt így nem tudom és nem is lehet megmondani.
Már nem aktívak közül: Puskás, Maradona, Pelé, Baggio, Zoff, Zidane, Ronaldo.
Aktívak közül is mindegyiket másért szeretem. Mindegyikbe van valami plusz és zsenialitás ami megragad. Ide sorolnám C. Ronaldot, Messit, Rooneyt, David Silvat, Maicont de még sorolhatnám.

-Kérlek állítsd össze a mostani álomcsapatodat:

Petr Cech
Maicon-Vidcs-Ramos-Marcelo
Valencia-David Silva-Xavi-Ronaldo
Rooney-Agüero
Cserék: Young, Messi, De Gea, Thiago Silva, Balotelli, Di Maria

-Mit üzensz a kezdő mixeseknek?

Srácok! Csak ésszel és ne hévvel. Fogadjátok meg a jó tanácsokat a rutinos "öreg rókáktól". Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz és ilyen Török 2 meg Olasz 3. osztályra nem éri meg rakni. Sok sikert és jó fogadást nektek.

casso. (törölt) 2012.02.28. 20:18:08

Derbi interjú:

Hogyan,miképp kezdtél el tippmixezni?

Az egyik szomszédom vett rá a tippmixezésre 2010 novemberében.Bementem vele a lottozos irodába,de csak mint megfigyelő.
Láttam,hogy bele van merülve a szelvény töltögetésbe,megkérdeztem tőle,hogy szoktak ezzel nyerni a fogadók?Mondta,hogy
elég sokan nyernek,és tegyek egy próbát én is.Eleinte haboztam,de mondom egy próbát megér.Azt se tudtam hogyan kell kitölteni
a szelvényt.És a szorzókat se értettem,meg azt se,hogy hogyan kell kiszámolni a lehetséges nyereményt.Szóval akkor teljesen idegen
volt számomra a sportfogadás világa.

-Hogyan csatlakoztál a Tippmix Bloghoz van valami különös története?Minek köszönhető ,hogy ezt az oldalt választottad?

A google-n keresztül találtam rá. Úgy éreztem mindenképp szükségem van egy olyan oldalra,ahol sok embernek olvashatom
a véleményét.Amikor megláttam,hogy itt mennyi sok hozzászoló van,és rengeteg szakértő elemzés,akkor már tudtam,hogy ez az oldal,
amit én kerestem.El is mentettem a könyvjelzők közé. Még annyit,hogy ott is fog maradni.

-Hogy érzed miben vagy a legjobb a sportfogadás terén?

A foci az én szakterületem.Kicsi koromtol követem,alig akadt olyan meccs,ahol ne szurkoltam volna valamelyik csapatnak.
Már akkor ismertem rengeteg csapatot.Emellett tisztába voltam és vagyok a szabályokkal.Na meg ebben a sportágban van a legtöbb
és legjobb ajánlat.

-Áruld el az olvasóknak ,hogy,miképp választod ki az eseményeket amiket megfogadsz? Van valami taktikád,elved?

Mindig olyan csapatra fogadok,amelynek igazán érdeke,hogy nyerjen.Emellett nyilván az erősebb csapatokat favorizálom.
A focibajnokságokat teszem az első helyre,azok közül is a nagyobbakat,emellé jön a román bajnokság,mivel Erdélybe élek és
rengeteg informáciohoz jutok hozzá igy. Egy szelvényre nem rakok többet 3 eseménynél. A fő elvem,hogy minden sorozat megszakad 1x
és ha egy csapat valamilyen nyerő,vagy vesztő sorozatba kezdett,akkor azt szakitom kegyetlenül.Azért vigyázok arra,hogy milyen csapatnál
kezdem a sorozat szakitását,reális esélyt is kell lássak ebben.Jelen esetbe nem merem veretni a Juventust,hiába nem vesztett már rég.
A sorozat megsyakitását a golok számánál is figyelembe veszem.Ha egy csapat meccsein rég nem volt 3 gol,akkor előbb-utóbb az jönni fog.
És szeretem a portugáloknál ezt a taktikát mivel ott jó szorzók vannak erre,emellet nagyon reális az esély rá.Holland és belga bajnokságba kizárólag golokra teszek,
mert ott rengeteg a meglepi,viszont nagyon golgazdag meccsek vannak.

-Mesélj egy kicsit a gyerekkori énedről.

Gyerekkoromba elég visszahúzodó tipus voltam.De azért volt egy jó pár csinytalanságom.Rengeteget fociztunk a barátaimmal,
főleg a tömbházak között.Egyszer úgy alakult,hogy én voltam a kapus,golt kaptam és egy kővel bevertem egy földszinti ablakot.
Már akkor annyira bele voltam bolondulva a fociba,hogy ha nem nézhettem meg egy meccset a tv-be,akkor cirkuszoltam,kivertem a hosztit.
Emlékszem 94-be,amikor volt a vébé,beállitottam az ébresztőt éjjel 3 órára,hogy meg tudjam nézni a Románia-Kolumbia meccset.Gyűjtöttem a
lehúzósokat a focistákrol,már már bálványoztam a focit.

-Mesélj egy kicsit a mostani önmagadról.

Nagyon szeretek új embereket megismerni.Nem dicsekedni akarok,de segitőkész ember vagyok,ha meg kell szenvedjek azért,hogy máson segitsek,akkor
megszenvedek,de akkor is segitek. Igyekszem betartani az igéreteim. De van elég hibám is,hamar megsértődök,nehezen bocsájtok meg.És sokszor megsértek
embereket,van hogy akarva,van,hogy véletlenül.

-Van valami szenvedélyed,hobbid?

A netezés egy nagy szenvedélyem. Hobbim a sakkozás,a fogadás,és a foci követése,de most már csak tv-be.
Emellett nagyon szeretek bicilizni,és utazni,világot látni.

-Milyen gyerek voltál az iskolában?Melyik tantárgyat szeretted a legjobban és melyiket utáltad?

Általába nem volt panasz rám az iskolába,mindig közepes tanuló voltam.Szerettem nagyon a földrajzot,és a magyar nyelvtant.
A fizika,kémia számomra nagyon elvont tantárgyak voltak,és ezeket utáltam is ezért.

-Melyik csapatnak drukkolsz és kivel szimpatizálsz?

Kicsi koromtol drukkolok a Barcelonanak,amikor megláttam a hatalmas stadionjukat először,rögtön elbűvölt.Na meg itt mindig a szép,támadó foci volt az elv.
És nem az,hogy visszahúzodni nyuszi módjára ha már egyszer vezet a csapat.És itt mindig hatalmas egyéniségek voltak,és vannak.
Szimpatizálok az Athletic Bilbao csapatával,szinte egyedi a világon,hogy itt mind helyi nevelésü játékosok vannak mindig,akik szivvel lélekkel küzdenek minden meccsen.

-Ki az általad vélt legjobb focista a világon?
Jelenleg számomra a legjobb focista Andres Iniesta,elképesztő,ahogyan irányit,mértani pontos passzai vannak,számomra ő olyan,mint a sakkba a vezér.

-Kérlek állítsd össze a mostani álomcsapatodat:
Kapus:Iker Casillas.
Védők:Barzagli,Puyol,Pepe,Rio Ferdinand
:Xavi,Özil,Iniesta,Nocerino
Csatérok: Cristiano Ronaldo,Edison Cavani
Edző: Alex Ferguson.

-Mit üzensz a kezdő mixeseknek?

Ne rakjanak sok meccset egy szelvényre,mert törvényszerű,hogy legalább eggy elmegy. Inkább a sok kicsi nyeremény,mint a sok semmi. Ne azt nézzék,hogy
mennyi a virtuális nyeremény,hanem,hogy mennyi az esély arra,hogy be is jöjjenek a meccsek.

casso. (törölt) 2012.02.28. 20:19:06

PoorLittleJohnny interjú:

-Hogyan,miképp kezdtél el tippmixezni?

5-6évvel ezelött kezdtem komolyabban mixelni.Akkoriban volt egy ismerősöm aki ezres tétre százezres pénzeket szakított,na mondom ez nekem is megy,mivel értek a sporthoz.Persze azóta kitanultam a 'szakmát' és tudom ez nem így megy,de a szenvedély az nagy úr.

-Hogyan csatlakoztál a Tippmix Bloghoz van valami különös története?Minek köszönhető ,hogy ezt az oldalt választottad?

Teljesen véletlenül kerültem ide,aztán itt ragadtam.Volt kb.1 év amíg a másik fórum aktív tagja voltam,de sajnos ott nem demokrácia van és törvényen kívülinek találtattam.Persze a visszatérésem nagy százalékban annak is köszönhető,h az 'ultrák' is csatlakoztak újból.

-Hogy érzed miben vagy a legjobb a sportfogadás terén?

Szelvény gyártásban verhetetlen vagyok :D
Talán azt tudnám kiemelni,h valami különös oknál fogva elég jól szűröm ki a rizikós meccseket amire nem szabad ráfutnom.

-Áruld el az olvasóknak ,hogy,miképp választod ki az eseményeket amiket megfogadsz? Van valami taktikád,elved?

Az évek alatt kiforrott a taktikám és a meccseim miértje.
Teljes kizsákmányolója vagyok a blognak,sokat olvasok itt,gyűjtöm a hasznos infókat meccsekhez és a saját ötleteimet erősítem vagy gyengítem velük.
Nálam az első szempont,hogy ki mióta veszít,nyer stb.Tehát sorozatokban gondolkodok.Nem is nagyon írok be tippeket mert a taktikámból adódóan nem tippelek.
Én 2esélyeket játszok,és ezekhez szedem ki a sztem legbiztosabb pár meccset.
Szerintem majdnem minden bajnokságban a csapatok 70%a közel azonos játékerőt képvisel,így teljesen bizonytalan megtippelni.

-Mesélj egy kicsit a gyerekkori énedről.

Tulajdonképp jó kölök voltam,balhéim nem voltak soha.
A foci volt a mindenem,és grund volt reggeltől estig.

-Mesélj egy kicsit a mostani önmagadról.

Egy lusta,tippmixfüggő munkás vagyok..

-Van valami szenvedélyed,hobbid?
-Zene
-Foci (sajnos ezt 3 bokaszalag szakadás után most pihentetnem kell,de visszatérek...)

-Milyen gyerek voltál az iskolában?Melyik tantárgyat szeretted a legjobban és melyiket utáltad?

Az iskolában is jó gyerek voltam,sőt jól is tanultam..egy pontig,aztán kamaszként teljes züllés volt,de kinőttem.
Minden tantárgyat utáltam,sose szerettem tanulni..

-Melyik csapatnak drukkolsz és kivel szimpatizálsz?
Erről sajátos véleményem van,sokan azt mondják,h csapatot 1x választ az ember.Én inkább játékosokat szeretek mintsem csapatokat.
pl.Zidane madridját a magaménak éreztem,de miért drukkoljak most egy olyan madridnak ahol a játékosok zöme utálatot vált ki belőlem.
Jelenleg a villarealnak drukkolok,de ez is addig tart amíg el nem adják a számomra szimpatikus játékosokat.

-Ki az általad vélt legjobb focista a világon?
GERA ZOLI A LEGNAGYOBB.És ezt nem én állítom,ez így van !!!Sose rajongtam olyan szinten focistáért mint Zolikáért.A maradona fanatikusokhoz tudnám hasonlítani ezt az érzést..
-Kérlek állítsd össze a mostani álomcsapatodat:
Kapus:
-Casillas
Védők:
-Alves
- Vertonghen
-Vidic
-Bastos
Kp:
-Borja Valero
-Iniesta
-David Silva
-GERA
Cs:
-Rooney
-Cavani/Torghelle
-Mit üzensz a kezdő mixeseknek?
Apóval kezdjék,amíg kialakulnak a saját maguk szabályaik és sok hasznos infó lesz a buksijukba,amiket betartva sokat fejlődhetnek.

Köszönöm ,hogy rendelkezésemre álltál.

Számomra a megtiszteltetés :D

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 20:21:02

a portugálok hivatalos kerete lengyelország ellen:

Eis a lista de convocados:

Guarda-redes: Beto (Cluj), Eduardo (Benfica) e Rui Patrício (Sporting).

Defesas: Bruno Alves (Zenit), Fábio Coentrão (Real Madrid), João Pereira (Sporting), Pepe (Real Madrid), Nélson (Bétis), Ricardo Costa (Valência) e Rolando (FC Porto).

Médios: Carlos Martins (Granada), João Moutinho (FC Porto), Manuel Fernandes (Besiktas), Miguel Veloso (Génova), Raul Meireles (Chelsea) e Ruben Micael (Saragoça).

Avançados: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Besiktas), Hélder Postiga (Saragoça), Nani (Manchester United), Nélson Oliveira (Benfica), Ricardo Quaresma (Besiktas) e Varela (FC Porto).

a mérkőzés helyszíne varsó lesz.
a meccset az EB stadionban fogják játszani.
es.wikipedia.org/wiki/Estadio_Nacional_de_Polonia

forrás:
www.fpf.pt/portal/page/portal/PORTAL_FUTEBOL/SELECCOES/NOTICIA?notid=12268581

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.02.28. 20:47:05

a törökök kerete szlovákia ellen:

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk kez sahaya çıkacak A Milli Takımımızın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Cenk Gönen (Beşiktaş), Sinan Bolat (Standard Liege), Tolga Zengin (Trabzonspor A.Ş.).
Defans Oyuncuları: Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Gönül, Serdar Kesimal (Fenerbahçe A.Ş), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş A.Ş.), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Serdar Aziz (Bursaspor), Semih Kaya (Galatasaray A.Ş.).
Orta Saha Oyuncuları: Alper Potuk (Eskişehirspor), Arda Turan (Club Atletico de Madrid), Caner Erkin (Fenerbahçe A.Ş.), Mehmet Ekici (SV Werder Bremen), Mehmet Topal (Valencia), Necip Uysal (Beşiktaş A.Ş.), Nuri Şahin (Real Madrid), Olcan Adın (Trabzonspor A.Ş.), Olcay Şahan (1. FC Kairserslautern), Selçuk Şahin (Galatasaray A.Ş.), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği),
Hücum Oyuncuları: Tunay Torun (Hertha BSC Berlin), Umut Bulut (Toulouse), Mevlüt Erdinç (Stade Rennais), Mustafa Pektemek (Beşiktaş A.Ş.), Burak Yılmaz (Trabzonspor A.Ş.).

www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=14602

a mérkőzést bursaban rendezik.
a helyszín a Bursa Atatürk Stadyumu lesz.

casso. (törölt) 2012.03.02. 22:28:05

Novak Djokovic kikapott Andy Murraytől a Dubai tenisz versenyen miután a brit 6-3,7-5,-re verte a szerb világ elsőt.

casso. (törölt) 2012.03.02. 22:29:12

Öngyilkos lett Kutasi Róbert a REAC klubigazgatója aki életét a bundák ellen szentelte. Miután klubja bunda gyanúba keveredett az öngyilkosság mellet döntött.

NYUGODJON BÉKÉBEN!

casso. (törölt) 2012.03.02. 22:30:56

Nyert a Honvéd a Vasas ellen Iváncsics Gellért 2-szeres büntető végrehajtásával. A Vasas gólját Szabó szerezte a 85 percben.

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.03. 14:55:49

lyon keret.

Les 18 joueurs retenus

Lloris, Vercoutre, Dabo, Réveillère, Cissokho, Umtiti, B.Koné, Cris, Fofana, Gonalons, Källström, Bastos, Ederson, Grenier, Lacazette, Briand, Lisandro, Gomis.

lovren és gourcuff sérült,ahogy mensah és valverde is.
grenier felépült a sérüléséből.

www.olweb.fr/fr/Actualites-sportives/100005/En-bref/58730/Le-groupe-lyonnais

VörösÖrdög. 2012.03.05. 17:57:23

MILAN HADSEREG:

Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma,
Védők: Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes,
Középpályások: Aquilani, Calvano , Emanuelson, Innocenti , Nocerino, Van Bommel,
Támadók: El Shaarawy, Ganz , Ibrahimovic, Robinho.

Seedorf, Boateng továbbra sem bevethető.

www.acmilan.hu/2012/03/05/bl-az-arsenalnak-nincs-veszitenivaloja/

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.05. 22:31:41

benfica hadsereg

Benfica – Zenit
Jorge Jesus convoca 19 jogadores

O treinador da equipa de Futebol Profissional do Sport Lisboa e Benfica, Jorge Jesus, divulgou, esta segunda-feira, a lista dos 19 futebolistas convocados para o jogo da 2.ª mão dos oitavos-de-final da Liga dos Campeões, frente ao Zenit.

O jogo entre o Benfica e a formação russa está agendado para as 19h45 desta terça-feira, dia 6 de Março, no Estádio da Luz.

Lista de convocados
Guarda-redes: Artur Moraes, Eduardo;
Defesas: Maxi Pereira, Luisão, Jardel, Miguel Vítor, Capdevila, Luís Martins e Emerson;
Médios: Javi García, Matic, Witsel, Bruno César, Nicolás Gaitán e Nolito;
Avançados: Cardozo, Rodrigo, Nélson Oliveira e Saviola.

Ezequiel Garayra nem számíthat holnap jorge jesus,a portoi meccsen szenvedett sérülést

aovivo.slbenfica.pt/noticias/detalhedenoticia/tabid/790/articleid/21625/language/pt-pt/jorge-jesus-convoca-19-jogadores.aspx

casso. (törölt) 2012.03.05. 23:10:35

1.Mikor,hogyan lettél sportfogadó?

Nagyon régen, amikor még 3,30 volt egy lottó szelvény :) Vonzott a sárga újság, a Sportfogadás. Totóval kezdtem, végig mentem a kombinációs, vezetéses szisztémán, aztán elértem a "komplex toto szisztámáig". Sikerült nyereségesen csinálnom, többször is volt 13+1-esem. Ahogy megjelent a tippmix áttértem arra, majd az online irodákra. A Sprtinbettel kezdtem, de mára megismertem szinte mindegyiket. A játék kedvéért a Bwinen és a Sportingbeten játszom, komolyan pedig a Betfair-en.

2.Hogyan csatlakoztál a tippmix bloghoz van valami különleges története?

Szinte a kezdetektől olvasom, aktívan a tippvadász eredményeinek bepötyögésében segítettem és segítek ma is. Tavaly nyár óta vagyok admin a blogon, nehéz döntés volt, nekem tetszett az az ellenőrzés nélküli sokszínű civil közösség is.

3.Milyen taktika,elv szerint választod ki a fogadott mérkőzésidet?

Az én szisztémám elsősorban a gólokra épül, így én nem válogatok, csak azt kell belőni lesznek gólok vagy nem. Ez az online iroda előnye, nem muszáj kimenetelre fogadni! Lesz gól vagy nem lesz gól, kettőből választok és ennek megfelelően alakítom ki a fogadást. Én online játékos vagyok.

4.Melyik sportágban mozogsz leginkább otthon?

Egyértelműen a labdarúgás a kedvencem. Fogadás szempontjából szeretem még a teniszt, mivel nagyjából kiszámítható. Sokat fogadok kosárlabdára is, itt általában élőben szoktam játszani és pontszámra (alatta-felette). Kedvencem az NBA és a fülöp-szigeteki sok pontos meccsek.

5.Mi a véleményed miért vannak a sportfogadásban egyre több "groteszk" eredmények?

A bajnokságok lebonyolítási rendszere magában hordozza a váratlan eredményeket, a dobogóra esélytelen és a kiesésben sem érdekelt csapatok szinte motiváció nélkül játszanak, kiszámíthatatlanná téve a tippelést. Régen is voltak előre megbeszélt meccsek, nem kell ahhoz fogadó iroda.
Személyes véleményem szerint a fogadó irodáknak teljesen mindegy milyen eredmények születnek, ők a minél nagyobb mennyiségű fogadásban érdekeltek, jutalékra dolgoznak.

6.Mellőzük kicsit a szakmai kérdéseket és evezzünk izgalmasabb vízekre! Milyen volt bakker a suliban?

Otthon nem sokat tanultam, inkább órán figyeltem. Kedvenc tantárgyam a matek volt, meg suli után sötétedésig fociztunk.

7.Gondolom neked is volt egy-két zűrös ügyed! Meg mersz osztani párat velünk?

Volt. Nem :)

8.Mesélj egy kicsit a mostani bakkeről.

Komoly családapa vagyok. Egy nagyfiam van. Dolgozom, jól érzem magam.

9.Van valami hobbid,szenvedélyed?

Szeretek kertészkedni és meccsre járni.

10.Van valami életcélod?

Ami fiatal koromban volt, már elértem, család, stabilitás. Jelenlegi életcélom, ennek az állapotnak a fentartása.

11.Ha lehetne 3 kívánságod mit kívánnál?

Az egészség a legfontosabb, meg a család , meg egy lottó 5-öst is kipróbálnék, hogy milyen lehet :)

12.Most ,hogy kicsit jobban beengedtél az életedbe bátorkodom megkérdezni kit takar a bakker név?

Van egy oldal, sajnos már nem aktív, de még olvasható : ne fogadj bakker! szerettem nagyon, humoros volt és tömör, ennek emlékére lettem bakker

13.Mit üzensz a kezdő tippmixeseknek?

Nincs biztos meccs. Játék az élet, próbálják élvezni a sportfogadást. Alakítsanak ki saját stílust. Hallgassanak a saját megérzésükre. Kis tétekkel kezdjenek játszani, a játék öröméért.

14.Köszönöm ,hogy rendelkezésemre álltál! Az egész blog nevében köszönjük ,hogy a nap 24 órájában rendelkezésünkre állsz és egészséges környezetet teremtesz nekünk!

casso. (törölt) 2012.03.06. 11:06:18

„A legutóbbi két hazai bajnokinkon tizenkét gólt szereztünk. Ismerem a játékosaimat, tudom, hogy nagyon rosszul érintette őket az első meccs eredménye, de ismerem a büszkeségüket is. Holnap teljesen más arcukat mutatják majd – nyilatkozta hétfőn az „ágyúsok” menedzsere. – Van még esélyünk. A futball az futball. Négy nullra kikaptunk Milánóban, de úgy, hogy az ellenfélnek összesen öt kapura lövése volt, és ötvenöt százalékban mi birtokoltuk a labdát. Miért ne sikerülne, legalább megpróbáljuk.”-nyilatkozta Arséne Wenger a mai BL mérkőzés kapcsán.

casso. (törölt) 2012.03.06. 11:13:28

1.Mikor és miért lettél sportfogadó?

Nagyon régóta szeretek tippelni sporteseményekre, régebben csak totóztam, tippmixet kb. 3 éve játszok, egyik barátom „Mirmur” szokatott rá.
Legelőször azt sem tudtam, hogy hogyan kell be ikszelni egy szelvényt, azóta már sikerül bele jönnöm.
Elsősorban nem a plusz pénz kereseti lehetőség motivál, hanem a helyes kimenetelek megtippelése a célom.

2.Hogyan csatlakoztál a tippmix blog közösségéhez van valami története?

2010 nyarán csatlakoztam a blog közösségéhez, erre a blogra véletlenül találtam rá.
A Google keresőbe írtam be különféle kulcs szavakat és egyszer ezt dobta ki, azóta itt vagyok.
Rendszeres látogatója vagyok több blognak is, de kommenteket illetve a tippjeimet csak ide szoktam írni.

3.Érzésed szerint miben vagy a legjobb a tippmix területében?

Semmiben, minden téren van még fejlődni valóm.
Olyan elemzéseket, amit a blogon nap, mint nap olvasok soha nem leszek képes készíteni.

4.Van valami elv ami szerint játszol?

Nincs.
Képes vagyok kis összeggel nagy oddsú eseményekre vadászni, ha ez nem jön be, akkor sem vagyok elkenődve.
Szoktam kombi szelót is rakni, főleg hétvégenként használom ezt a módszert, mert a sok esmény közül nehéz kiválasztani azokat az eseményeket, ahol nem borul a papírforma, már ha létezik egyáltalán ilyen.
Itt is max. csak 4 vagy 5 meccset rakok.
Ha van olyan esemény amit nagyon érzek, akkor azt önmagában játszom meg.
Nagyobb összeggel általában 3 eseményt játszom, ami összesen 3-as odds felett van.
Itt előszeretettel használom a gólokra való fogadást.

5.Most ,hogy a szakmai kérdéseken túl vagyunk mesélj egy kicsit milyenek voltak az általános iskolás és középiskolás
éveid?

Nem volt túl yó gyerek a kis sebig, ha a mai eszemet oda adnám neki, akkor biztosan sok mindent másképpen csinálna.
Annak ellenére, hogy nem voltam rossz tanuló elég sokat lógtunk a suliból, ami az órán rám ragadt az elég volt ahhoz, hogy az erős közepes teljesítményt hozzam.

Sokat jártam az akkori barátaimmal, meccsekre az akkori Előre SC-ben nagyon jó játékosok fociztak, elég csak ha Pásztor Józsi nevét említem meg abból az időkből.
Azokból az időkből egy esemény a mai napig élénken él bennem, ez a 86 –os Magyar – Brazil volt, mely felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg.
Bár Mexikó nem úgy sikerült, de nekem az volt az utóbbi 30 év legjobb csapata.

Ifjú Rocker voltam, a szokásos image - vel.
Hullámos barna hosszú haj, olyan mint Kalapács Józsié a Pokolgéből, motoros bőr jakó tele piramis alakú szegecsekkel, Iron Maiden póló, farmer, Tisza sport cipő és derékszíjnak Lada vezérmű lánc le chrom – ozva és az elmaradhatatlan csukló szorító.
Nagyon szeretem a Rock és a Metal zenét, magyarok közül, Edda, Hobo, P.Mobil, Pokolgép, Tankcsapda tetszenek a legjobban, külföldiek közül az említett Maiden, Scorpions, Metallica, Slayer és egyéb hasonló kaliberű bandák.
Nagyon sokat jártunk koncertekre, a fenti zenekarok koncertjein is részt vettem.
Mindig vittük a túlélő csomagunkat a szimat táskába, aminek házi pálinka, alma bor, sör volt a tartalma.

6.Biztos neked is voltak már zűrös ügyeid meg mersz osztani egy kettőt?

Gyerekkori csínytevéseknek nevezném, de egyik sem volt eget rengetően kirívó.

7.Mesélj egy kicsit a mostani sebigről! Van valami hobbija,szenvedélye?

Több hobbim ill szenvedélyem is van.
Ezek közül talán a két legjellemzőbbet írom le.
Az egyikkel szinte nap mint nap találkoztok, ez nem más mint itt a blogon lógni és fogadni az eseményekre.

A másik hobbim az a régebbi munkámhoz köthető, mert eléggé stresszes meló volt nap mint nap embereket irányítani és a vásárlók igényeit kielégíteni, ezért kezdem el kertészkedni.
Nagyon szeretek kertészkedni, kertépítéssel, növénygondozással foglalatoskodni.
Nagyon jóleső érzés tölt el, amikor a fárasztó kerti munka után a teraszon elnyúva iszom 1 hideg sört, közben pedig a noti az ölemben csücsül és olvasom a nap híreit.

A fenti két hobbin kívűl szeretek a barátokkal elmenni lazulni egyet, közben belefér egy-egy biliárd parti vagy elhívok néhány embert és a bográcsban főzök nekik egy kis marha pörit.

8.Mi az életcélod?

Semmi különös nincs, csak annyi, hogy a családom ne szenvedjen hiányt semmiből, lehetőségeimhez képest mindent megadjak nekik.
A munkahelyemet meg tartsam, mert yó munkahelyet találni mostanában nehezebb, mint a „zöld újságba” bekerülni.

9.Most ,hogy kicsit jobban beengedtél minket az életedbe bátorkodom megkérdezni kit takar a sebig nicknév?

Egy fiatalember vagyok közel a negyvenhez.
Házas vagyok, feleségemmel és két nagylánnyal élek harmonikus családi kapcsolatban.
Vidéken lakom a Viharsarokban.
Családi házban élünk, amit két kutyus (Morzsi és Csibész) és két nyuszi (Fifi és Kárcsi) őríz.
Munkámmal kapcsolatban.
Egy sok száz főt foglalkoztató cégnél voltam CNC gépkezelő, nemrég új beosztásba kerültem, most már szerszám bemérő lettem.

Korábban műszaki cikk eladó és boltvezetőként tevékenykedtem közel 20 évig.
A gazdasági világválság miatt sok műszaki bolt bezárt, ezért munkanélküli lettem.
Ekkor sem adtam fel, mert jobb híján elhelyezkedtem egy építőipari cégnél, mint segédmunkás, amikor jött a fentebb írt lehetőség azonnal léptem.

Elégedett vagyok a mostani munkámmal, bár a boltvezetőséghez azért ezt sem lehet összehasonítani, de sokkal jobb, mint az időszakos építőipari meló.
Jellemzően vidám alap természetű vagyok, de eléggé megszűröm, hogy kivel barátkozom, mert „bor barát” sok van, de aki a bajban is barát abból kevés.

10.Mit üzensz a kezdő tippmixeseknek?

Nehéz dologra vállalkoztak, hogy az esetek többségében a párszáz Ft-ot megszaporítsák.
Ha csak egy kis plussz pénzre gondolnak, hogy pl. hétvégére el tudjanak menni a barátnőjükkel szórakozni, akkor azt általában nem a tippmixből fogják össze gyűjteni.
Sokkal jobban járnak ha a szülőktől kapott zsebpénzt össze gyűjtik vagy valahová elmennek dolgozni valamilyen diákszövetkezeten keresztül, ezzel tudják növelni a bevételüket.

Ha pedig szereted a kihívást és egy kis adrenalinra vágysz, akkor nyugodtan tegyél meg annyi mixet annyi összeggel, ami nem befolyásolja az egzisztenciádat .
Sikeres sportfogadó pedig akkor leszel, ha van megfelelő önkontrolod és a nyertes szelvény után nem akarod egyből vissza játszani a nyereményt.
Képezz a nyereményből egy biztonsági tartalékot, ha pedig folyamatosan elbukik a szelód, akkor állj le vele egy darabig.
Amikor úgy gondolod, hogy ismét belevágsz, akkor is csak 1 meccset és egy szelvényt adj fel.
Én is így csinálom, ha a több meccses szelók nem jönnek.
Sajnos én sem vagyok sikeres sportfogadó, bár amit bukni szoktam azt vissza is hozom pár napon belül, de akkor nem csak az aznapi események közül választom ki azt az egyet amiben megbízom, hanem a teljes kínálatot veszem alapul.

11.Köszönöm ,hogy rendelkezésemre álltál.

Én Köszönöm , hogy megoszthattam néhány gondolatot a sportfogadásról és magamról.
Bocs mindenkitől ha kicsit hosszúra sikeredett a fenti írás.

Üdvözlettel. sebig

casso. (törölt) 2012.03.06. 11:29:59

Wenger:

"Elképzelhető, hogy rá leszek kényszerítve arra, hogy taktikát váltsak. Jelenleg csak Song és Rosicky vannak bevethető állapotban, szóval elméletileg négy csatárral kellene, hogy pályára küldjem a csapatomat."

"Az is meglehet, hogy Oxlade-Chamberlain fog középen játszani, nem tudom még egyelőre. Kevesebb mint 24 óra van arra, hogy eldőljön, hogy Rosicky egyáltalán fitt lesz-e a meccsre. Ha nem, akkor nagyon nehéz helyzetben leszek, mert ez esetben fogalmam sincs, hogy mit tennék."

"Nagyon bízom abban, hogy rendben lesz. Ő maga ezt mondta, de a csapat orvosai nem annyira biztosak ebben."

"Hat csatárral azonban tudnék játszani, abból van elég a csapatban, itt van Chamakh, Park, Van Persie, Gervinho, Walcott és Chamberlain. Igazság szerint még az is lehet, hogy kockázatok egyet, mert nincs sok választásom."

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.06. 13:23:56

RÉMI GARDE KIJELÖLTE AZ EMBEREKET A HOLNAPI LIGUES DES CHAMPIONS MECCSRE,AKIK MÁR EL IS UTAZTAK CIPRUSRA ÉS MEG IS ÉRKEZTEK NICOSIÁBA

a keret:

Les 21 joueurs retenus

Lloris, Vercoutre, Lopes, Dabo, Réveillère, Cissokho, Umtiti, B.Koné, Cris, Lovren, Fofana, Gonalons, Källström, Bastos, Pied, Ederson, Grenier, Lacazette, Briand, Lisandro, Gomis.

dejan lovren visszatért a keretbe miután már a szombati tartalékmeccsen pályára lépett a lyonban.
60 percet játszott azon a találkozón amit a lyon II nyert meg 4-2-re.a helyére seguin állt be.
jeremy pied is visszatért a keretbe,miután ő is pályára lépett a lyon II-ben az előbb felírt eredményű meccsen.
bár azon a meccsen kiállították.

www.olweb.fr/fr/Actualites-sportives/100005/En-bref/58756/58739

mensah és gourcuff viszont még mindig sérüléssel bajlódik,ahogy a kapus valverde is.

a keret forrása:

www.olweb.fr/fr/Actualites-sportives/100005/En-bref/58756/Les-Lyonnais-sont-a-Nicosie

casso. (törölt) 2012.03.06. 14:01:47

„Nincs vesztenivalónk, soha nem tudhatja az ember – tért át a menedzser keddre. – Lehet, hogy kicsit átalakítom a felállást, hogy teljes erővel a gólszerzésre koncentráljunk és nyomás alatt tartsuk a Milant. Elöl nincs baj, az elmúlt két hazai meccsünkön 12 találatig jutottunk, a lényeg, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a támadás és védekezés között. Úgy vélem, ha a Milan tud lőni négyet, akkor mi is, csak ki kell fogni egy jó napot-Arsene Wenger.

casso. (törölt) 2012.03.06. 14:02:43

Az Ágyúsok 4-0-ra kikaptak a San Siroban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, és sok szakértő már leírja őket.

De Wenger úgy gondolja, hogy nincs még minden veszve, és támadó felfogásban fogja kiküldeni az Emiratesbe csapatát.

"Megpróbáljuk a lehetetlent. Az első mérkőzés alapján lehetetlennek tűnik, de meg kell próbálnunk hittel játszani és azt hiszem, ezt meg is fogjuk tenni" - mondta.

"Sosem lehet tudni. Talán változtatni fogok a csapat szerkezetén, és majd meglátjuk, hogy mekkora nyomást tudunk rájuk gyakorolni és hány gólt tudunk szerezni."

"Nincs semmi vesztenivalónk. Meg kell találnunk a támadás és a védekezés közti megfelelő egyensúlyt, tudjuk, hogy nehéz lesz, mert jó játékosaik vannak."

forrás: Arsenal.com

casso. (törölt) 2012.03.06. 14:03:40

Benfica-Zenit mérkőzés hiányzói:

Benfica:
Suspended: Pablo Aimar (midfielder 19/2);
injured: Garay (Defender 19/2).

Zenit:
injured: Danny (midfielder 27/9);

casso. (törölt) 2012.03.06. 14:33:20

Clermont-Arles

Clermont:
Injured: Jouan (defender 0/0), Riviere (striker 19/10), Perrinelle (Defender 13/0), Robin (defender 0/0);
in recovery: Ekobo (difensre 17/1), Bockhorni (defender 17/0);
Suspended: Moreira (striker 3/0);
absent due to technical choice: Lubasa (striker 7/0).
Arles:
Injured: Laurenti (Defender 12/0), Landrin (midfielder 13/0), Abdelhamid (midfielder 9/1), Pieroni (striker 18/3), Roufosse (6 midfielder / 0);
in recovery: Germany (defender 9/0), Savagnier (striker 12/1);
Suspended: Soro (defender 20/2);
absent due to technical choice: Najih (striker 17/1).

csibotipp 2012.03.06. 16:15:15

Marseille:
Gardiens : Mandanda, Andrade
Défenseurs : Azpilicueta, Fanni, Diawara, N'Koulou, Morel, Traore
Milieux : Diarra, Kabore, Cheyrou, Amalfitano, A.Ayew, Osei, Abdullah
Attaquants : Brandao, J.Ayew, Gadi

tehát nincs: Gignac, Mbia, Valbuena, Remy, Bracigliano

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.06. 18:30:26

@csibotipp:

a márszellj keretet már belinkeltem a főblogon,csak direkt nem linkeltem be ide is.

casso. (törölt) 2012.03.06. 20:10:15

Az Arsenal hivatalos kezdőcsapata:

Szczesney Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs Rosicky, Song, Walcott, Gervinho, Chamberlain Van Persie

A Milan hivatalos kezdőcsapata:

Abbiati Abate, Mexes, Silva, Antonini Van Bommel Muntari, Nocerino, Emanuelson Ibrahimovic, Robinho

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.06. 22:29:28

MIELÖTT MÁS LELOPNÁ AZ ÍRÁSOMAT... ...

Kapusok:
Dionisis Chiotis
Urko Pardo
Tasos Kissas
Panos Constantinou

Hátvédek:
Paulo Jorge
Kaká
Marcelo Oliveira
Savvas Poursaitidis
Marios Elia
William Boaventura

Középpályások:
Constantinos Charalambides
Marinos Satsias
Aldo Adorno
Gustavo Manduca
Nuno Morais
Nektarios Alexandrou
Hélder Sousa
Athos Solomou
Marcinho

Csatárok:
Aílton
Esteban Solari
Ivan Tričkovski

A kezdő így állhat fel:
Dionisis Chiotis-Paulo Jorge,Kaká,Marcelo Oliveira,William Boaventura-Constantinos Charalambides,Nuno Morais,Marcinho-Aílton Almeida,Esteban Solari,Ivan Tričkovski

4-3-3

www.apoelfc.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6648&tt=graphic&lang=l1

elég ütős a kezdősor,a csatársoron a 15 gólos hármas kezdhet.
solarinak 9 gólja van,még a macedónnak 5 darab gólja,aíltonnak 1 darab gólja van.de az apoelnek kockáztatnia kell holnap és siimán lehet egy 4-3-3 a felállás.

casso. (törölt) 2012.03.07. 14:09:28

Eric Abidal és Carles Puyol lehet ,hogy kihagyják a mai találkozót.

casso. (törölt) 2012.03.07. 16:23:49

A ma esti Barcelona-Leverkusen mérkőzés várható kezdőcsapatai:

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta, Cuenca, Fábregas és Messi.

Bayer Leverkusen: Leno, Corluka, Schwaab, Friedrich, Kadlec, Rolfes, Reinartz, Bender, Castro, Schurrle és Augusto.

A játékvezető Svein Oddvar Moen (norvég).

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.07. 19:50:40

az athletic bilbao kerete

El entrenador Marcelo Bielsa ha convocado a los siguientes jugadores para enfrentarse al Manchester United: Iraizoz, Toquero, Aurtenetxe, San José, David López, Iturraspe, Llorente, De Marcos, Koikili, Raúl, Susaeta, Iraola, Iñigo Pérez, Muniain, Ander Herrera, Ekiza, Javi Martínez, Ibai y Arrizabalaga.

a kezdő így állhat fel:
Iraizoz-Aurtenetxe,San José,Iraola,Ekiza-David López,Iturraspe,Susaeta,Javi Martínez-Llorente,Muniain

4-4-2

amorebieta nem került be a keretbe,így a védőre nem számíthat bielsa.

www.athletic-club.net/web/main.asp?a=0&b=1&c=1&d=1000&berria=11781&idi=1

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.07. 20:01:53

az átlético madridé is megvan.

La lista de convocados está formada por los siguientes 18 jugadores:

PORTEROS
13. Courtois
25. Sergio Asenjo

DEFENSAS
2. Godín
6. Filipe Luis
18. Domínguez
21. Perea
23. Miranda

CENTROCAMPISTAS
4. Mario Suárez
8. Salvio
14. Gabi
19. Koke
20. Juanfran
26. Kader
48. Saúl

DELANTEROS
7. Adrián
9. Falcao
15. Pizzi
41. Pedro Martín

a kezdő így állhat fel:

Courtois-Godín,Filipe Luis,Perea,Domínguez-Mario Suárez,Salvio,Gabi,Juanfran-Falcao,Adrián

4-4-2

Akik nem kerültek be a keretbe.

diego,tiago,Arda Turan y Antonio López,sílvio,

"Salvo Tiago que, además de estar lesionado, fue padre de una niña en la mañana del miércoles, los otros tres lesionados saltaron al terreno de juego para trabajar a pie de campo con Oscar Pitillas, preparador físico recuperador, y Esteban Arévalo, fisioterapeuta. Diego fue la primera vez que trabajó en campo, mientras que Arda Turan y Antonio López continuaron con su trabajo específico sobre el terreno de juego, en tanto que Silvio se estuvo tratando y no salió al césped."

www.clubatleticodemadrid.com/Web/noticia/template_noticia/noticia1.php?idnoticia=31729&previo=0

casso. (törölt) 2012.03.07. 22:56:21

A Barcelona 7-1-el verte meg otthon a Leverkusent. Ezzel a Spanyol csapat jutott tovább.

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.08. 12:24:23

OLYMPIACOS PIRAEUS KERET!

kapusok:

Megyeri Balázs
Ivan Babovic

hátvédek:
Vasilis Torosidis
Francois Modesto
Avraam Papadopuolos
Anastasios Papazouglu
Iván Marcano
Olof Mellberg
José Holebas
Ionnais Potouridis
Giannis Maniatis

középpályások:
Pablo Orbaiz
Jean Makoun
Ljubomir Fejsa
David Fuster
Kazim Richards
Djamel Abdoun
Ariel Ibagaza
Ionnais Fetfaizidis

Csatárok:
Rafik Djebbour
Kevin Mirallas

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

a kezdő így állhat fel:

Megyeri-Torosidis,Modesto,Papadopoulos,Holebas-Marcano,Ibagaza,Orbaiz,Kazim Richards-Djebbour,Mirallas

www.olympiacos.org/article/9154/metalist-olumpiakos-2000

.торпедо.ηη.#.99. 2012.03.08. 13:02:32

Twente Enschede - FC Schalke 04

De Grolsch Veste Enschede, 2010.03.08. 19:00

Fc Twente

Keret:

13. Nikolai Mihailov
19. Douglas
15. Roberto Rosales
4. Peter Wisgerhof
2. Tim Cornelisse
22. Nacer Chadli
6. Wout Brama
8. Leroy Fer
14. Willem Janssen
24. Ola John
9. Luuk de Jong
1. Sander Boschker
5. Rasmus Bengtsson
29. Glynor Plet
11. Emir Bajrami
34. Thilo Leugers
33. Dwight Tiendalli
31. Nils Röseler
28. Wesley Verhoek
7. Denny Landzaat
25. Andrej Rendla

Fc Schalke 04 keret:

34. Timo Hildebrand
23. Christian Fuchs
14. Kyriakos Papadopoulos
32. Joel Matip
3. Sergio Escudero
12. Marco Höger
13. Jermaine Jones
19. Chinedu Obasi
31. Julian Draxler
8. Ciprian Marica
7. Raul
Vezetőedző: Huub Stevens
Cserejátékosok
33. Mathias Schober
18. José Manuel Jurado
11. Alexander Baumjohann
22. Atsuto Uchida
10. Lewis Holtby
6. Tim Hoogland
28. Christoph Moritz
25. Klaas Jan Huntelaar
4. Benedikt Höwedes
21. Christoph Metzelder
17. Jefferson Farfan
20. Teemu Pukki

Akikre nem számíthatunk ma:

Twente:

28. Wesley Verhoek
7. Denny Landzaat
25. Andrej Rendla

Schalke:

25. Klaas Jan Huntelaar
4. Benedikt Höwedes
21. Christoph Metzelder
17. Jefferson Farfan
20. Teemu Pukki

Várható felállás:/Nincsenek visszaigazolva/

Twente:

13. Nikolai Mihailov
19. Douglas
15. Roberto Rosales
4. Peter Wisgerhof
2. Tim Cornelisse
22. Nacer Chadli
6. Wout Brama
8. Leroy Fer
14. Willem Janssen
24. Ola John
9. Luuk de Jong

Schalke:

34. Timo Hildebrand
23. Christian Fuchs
14. Kyriakos Papadopoulos
32. Joel Matip
3. Sergio Escudero
12. Marco Höger
13. Jermaine Jones
19. Chinedu Obasi
31. Julian Draxler
8. Ciprian Marica
7. Raul

Forrás: www.soccerfame.hu/match/281096/twente/schalke-

.торпедо.ηη.#.99. 2012.03.08. 13:11:51

Atlético de Madrid - Besiktas Istanbul

Estadio Vicente Calderón, 2012.03.08. 19:00

Várható felállás:(Nincsenek visszaigazolva)

Atletico:

13. Thibaut Courtois
20. Francisco Torres Belén Juanfran
21. Luis Amaranto Perea
15. Diego Godin
6. Filipe
8. Eduardo Salvio
4. Mario Suarez
14. Gabi Fernández
19. Koke
9. Radamel Falcao
19. Adrian

Besiktas:

99. Cenk Gönen
5. Ibrahim Toraman
27. Sidnei
55. Egemen Korkmaz
3. Ismail Köybasi
8. Veli Kavlak
28. Fabian Ernst
20. Simao
18. Necip Uysal
4. Manuel Fernandes
7. Ricardo Quaresma

Akikre nem számíthatunk a mai összecsapáson:

Atletico:

5. Tiago
11. Arda Turan
22. Diego
3. Antonio Lopez

Besiktas:

9. Hugo Almeida
33. Edu

casso. (törölt) 2012.03.08. 17:25:27

A Chelsea drukkerei az életbe nem akarják látni Benítezt és Mourinhót követelik. Ezt dalba is öntötték:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DLgmMnGEzw

casso. (törölt) 2012.03.08. 23:11:14

Esteban Cambiasso nem lesz a keretben a holnapi Chievo mérkőzésen.

MirMur61 2012.03.09. 07:05:52

@'Casso: Olvastam Sebi interjúját.Tudod,Ő közel áll hozzám,hiszen egy városban élünk
és baráti kapcsolatot ápolunk.Csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy igazából ilyen rövid interjú a teljesség igénye nélkül készül el.Sebi talpig becsületes,szorgalmas,igaz ember.Úgy éreztem,hogy ezt le kellett írnom.Üdv.

casso. (törölt) 2012.03.09. 14:03:02

@MirMur61: Szia. Köszönjük ,hogy véleményezted.
Az állításodban nem is kételkedtem egy percet sem. :-)

Érdekesség lehet ,hogy ma 104 éves az Inter csapata. Eddig 13-szor volt mérkőzésük évfordulón és mind a 13-at megnyerte. 14-ik is meglesz?

casso. (törölt) 2012.03.09. 20:03:04

Mourinho a Real Madrid trénere holnap ül századszor a Real Madrid kispadjára.

casso. (törölt) 2012.03.09. 21:15:02

A Real Madridnál szerencsére újabb sérülés nem történt a héten, és Pepe is visszatérhet eltiltása után a védelem tengelyébe, sőt Benzema is újra a keretben van. Di María még mindig nem utazhat a csapattal, és reméljük a hétközi madridi látogatása után, Zac Efron sem lesz ott Andalúziában… Ott lesz viszont Lass és Altintop is, akik biztosan bevethetőek már, és Sahin is a csapattal utazik, de tudjuk, hogy ez még nem jelent semmit… Pepe Mel a Betis trénere igen érdekesen nyilatkozott: „Azt hiszem Hannibal mondta, hogy: ha vezet út keresztül az Alpokon, akkor én megtalálom. Én meg azt mondom, hogy ha le lehet győzni a Real Madridot, akkor én megtalálom a módját.” Egyszóval a hazai csapat mindenképpen meglepetést szeretne okozni.

Hogy ez ne történhessen meg, arról José Mourinho is gondoskodhat, aki 100. mérkőzésén irányítja majd a habfehéreket. Az eddigi mérlege egészen hihetetlen: 99 mérkőzésen 76-szor diadalmaskodott csapatával, 13-szor végzett döntetlenre és csak tíz mérkőzésen hagyta el vesztesen a pályát. Ebből a tíz vereségből kettő ebben a bajnoki szezonban volt, amikor is a Barcelona és a Levante csapata győzte le a madridiakat.

José Mourinho tehát centenáriumhoz érkezett és nem kaphatna szebb ajándékot, mint egy szombati győzelem. A motivációs tényező nem változott, továbbra is tíz pontos előnnyel vezetheti a bajnokságot a Real egy esetleges győzelem esetén. Problémát természetesen okozhat a Betis, de egy hazai pontszerzés nagy meglepetést jelentene. Szerdán már a Bajnokok Ligájában kell bizonyítani, ezért félő, hogy néhány játékos gondolatai már azon a meccsen járnak majd, ám Mourinho szerint mindig a soron következő mérkőzés a legfontosabb, ezért ez most sem lehet másképp. Hala Madrid!

Real Betis – Real Madrid
Estadio Benito Villamarín
2012.03.10, 22:00 TV: Sport2

Várható kezdőcsapatok(marca.com):

Real Betis: Fabrizio; Nelson, Paulao, Dorado, Nacho; Sevilla, Iriney, Benat, Jonathan, Castro, Montero.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Kaká, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín.

Forrás: Madridista.hu.

casso. (törölt) 2012.03.10. 12:46:56

A Real Madrid trénere José Mourinho a ma délben megrendezett sajtótájékoztatón közölte ,hogy új szerződése lesz.
Mourinho: "Új szerződést fogok aláírni a Real Madriddal. Szeretném ha én is bekerülnék a klub történelmébe. Real Madrid és én egy közös projekten dolgozunk, és véghez fogjuk vinni. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, és boldog vagyok itt. Úgy érzem bíznak bennem, és megkapom a teljes támogatásukat."

casso. (törölt) 2012.03.10. 17:53:59

Guillem Balagué, a SkySports spanyol szakértője szerint Mourinho soha nem állította, hogy új szerződést írna alá a Real Madriddal. Állítása szerint az angol lapok, elsőként a Daily Mail rosszul értelmezték a portugál tréner mondanivalóját, aki csak arra utalt, hogy soha nem bánta meg, hogy aláírt a blancókhoz.

casso. (törölt) 2012.03.11. 23:53:06

A holnapi Arsenal-Newcastle mérkőzést biztosan kihagyja:

Arsenal:

Injured: Andre Santos
Injured: Jack Wilshere

Newcastle:
Injured: Sylvain Marveaux
Injured: Steven Taylor

A mérkőzést Howard Webb fogja vezetni.

casso. (törölt) 2012.03.11. 23:58:02

Villareal-Getafe

Villareal keret és hiányzók:

Defence: Jaume Costa
Defence: Carlos Marchena
Defence: Gonzalo Rodriguez
Defence: Angel Lopez

Midfield: Marcos Senna
Midfield: Javier Camunas
Midfield: Borja Valero
Midfield: Cani
Midfield: Bruno Soriano

Forward: Nilmar

Injured: Jose Manuel Catala
Injured: Giuseppe Rossi

Coach: Jose Francisco Molina
Coach: Juan Carlos Garrido

Doubtful: Joan Oriol

Getafe keret és hiányzók:

Goalkeeper: Miguel Angel Moya

Defence: Jose Mane
Defence: Alexis
Defence: Cata Diaz
Defence: Juan Valera

Midfield: Francisco Javier Casquero
Midfield: Abdelaziz Barrada
Midfield: Pedro Léon
Midfield: Mehdi Lacen

Forward: Miku
Forward: Daniel Guiza

Injured: Oscar Ustari
Injured: Alberto Lopo

Coach: Luis García Plaza

Doubtful: Rafa Gomez
Doubtful: Tsepo Masilela

casso. (törölt) 2012.03.12. 00:04:19

Villareal-Getafe

Várható kezdőcsapat:

13. Diego Lopez
6. Angel Lopez
2. Gonzalo Rodriguez
5. Carlos Marchena
42. Jaume Costa
19. Marcos Senna
21. Bruno Soriano
10. Cani
20. Borja Valero
17. Javier Camunas
7. Nilmar

Getafe kezdőcsapat:

25. Miguel Angel Moya
20. Juan Valera
2. Cata Diaz
5. Alexis
3. Jose Mane
22. Francisco Javier Casquero
6. Mehdi Lacen
12. Pedro Léon
28. Abdelaziz Barrada
19. Daniel Guiza
7. Miku

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.12. 21:09:11

az olympique marseille 21 fős kerete:

gignac,mbia,valbuena,és andré ayew is visszatért a keretbe.

Les 21 Olympiens pour Milan
Gardiens : Mandanda, Bracigliano, Andrade
Défenseurs : Azpilicueta, Fanni, Diawara, Nkoulou, Mbia, Morel, Traoré, Sabo
Milieux : Cheyrou, Valbuena, A. Ayew, Diarra, Kaboré, Amalfitano
Attaquants : Remy, J. Ayew, Brandao, Gignac

a kezdőcsapat így állhat fel:

Mandanda-Azpilicueta,Diawara,N'Koulu,Fanni-Mbia,Cheyrou,Valbuena,Andre Ayew-Jordan Ayew,Rémy

4-4-2

www.om.net/fr/Saison/101005/Actualites

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.12. 21:14:15

az inter kerete a marseille ellen.

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

A kezdő így állhat fel:

1 Julio Cesar-4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon,55 Yuto Nagatomo-5 Dejan Stankovic,10 Wesley Sneijder,19 Esteban Cambiasso,20 Joel Obi-9 Diego Forlan, 22 Diego Milito,

4-4-2

www.inter.it/aas/news/reader?N=57017&L=it

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.12. 21:24:56

az internél eltiltás miatt chivu nem lesz,még ricardo alvarez sérülés miatt.

még Castaignos, Cordoba, Guarin, Juan nem kerültek be a keretbe

Suspendu : Chivu
Absent : Alavarez
Non qualifié en Uefa : Castaignos, Cordoba, Guarin, Juan

www.om.net/fr/Saison/101005/Actualites

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.13. 13:27:46

MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED · kepfeltoltes.hu/view/120226/E_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2012.03.13. 13:20:34
EGY KIS SEGÍTSÉG A LENGYEL POHÁRMECCSEL KAPCSOLATBAN...

A LECH POZNAN KERETE.

Kadra Lecha na mecz z Wisłą:

Bramkarze: Krzysztof Kotorowski, Jasmin Burić

Obrońcy: Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkowiak, Ivan Djurdjević, Manuel Arboleda, Marcin Kamiński, Luis Henriquez

Pomocnicy: Kamil Drygas, Rafał Murawski, Dimitrije Injac, Mateusz Możdżeń, Sergei Krivets, Semir Stilić, Aleksandar Tonev

Napastnicy: Artiom Rudnev, Bartosz Ślusarski, Vojo Ubiparip

a kezdőcsapat így állhat fel:

Krzysztof Kotorowski-Grzegorz Wojtkowiak,Marcin Kamiński,Luis Henriquez,Ivan Djurdjević-Sergei Krivets,Rafał Murawski,Semir Stilić,Aleksandar Tonev-Artiom Rudnev,Vojo Ubiparip

RUDNEVS KERETTAG ÉS KEZDŐ,ÍGY A 20 MECCSEN 18 GÓLT RÚGÓ,LENGYEL GÓLLÖVŐ LIISTÁT VEZETŐ EX ZALAEGERSZEGI MA READY TO START!

www.lechpoznan.pl/news/bez,wolakiewicza

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.14. 15:54:57

MANUDELMORAL HÍRMORZSÁK!

SIR ALEX FERGUSSON KIJELÖLTE AZ EMBEREKET A HOLNAPI MECCSRE.

20 EMBER LETT BEHÍVVA.

NÉVSZERINT:

United travelling squad: Amos, De Gea; Evans, Evra, Fabio, Ferdinand, Rafael, Smalling; Carrick, Cleverley, Giggs, Park, Pogba, Scholes, Young, Valencia; Berbatov, Hernandez, Rooney, Welbeck

nani,anderson és phil jones nem utazott el a kerettel.

A strong United team looks certain to take to the pitch in Bilbao on Thursday night, with only Nani, Anderson and Phil Jones left behind in Manchester. The trio are all believed to be carrying knocks, although Sir Alex will clarify his squad selection at his pre-match press conference on Wednesday afternoon (17:00 GMT).

a manchester kezdője holnap így állhat fel:

De Gea-Evra,Ferdinand,Evans,Smalling-Giggs,Park,Scholes,Valencia-Hernandez,Rooney

4-4-2

www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Mar/manchester-united-squad-for-athletic-club-in-bilbao.aspx

casso. (törölt) 2012.03.15. 23:15:12

Holnap délben rendezik a UEAFA Bajnokok Ligája negyeddöntő párosításainak sorsolását. A sorsolást az EUROSPORT élőben közvetíti.

casso. (törölt) 2012.03.16. 11:43:38

Élő közvetítés a sorsolásról itt a BLOGON!

casso. (törölt) 2012.03.17. 13:01:45

Injuries & suspensions

Everton v Sunderland
Everton: Gibson
Sunderland: Cattermole, Sessegnon, Westwood, Brown, Bramble

casso. (törölt) 2012.03.25. 17:42:21

Forma 1-es nyilatkozatok:

Sebastian Vettel: Leköröztem, már mögöttem volt, nem is volt a pályán, azt hittem, minden rendben van, erre nekem jött. A közutakon is van néhány uborka, úgy tűnik, ez az F1-ben sincs másképp – mondta mérgesen Vettel a német RTL televíziónak. – Nagyon bosszantó, hogy nem szereztem pontot, főleg úgy, hogy a verseny elején elromlott a rádióm, és a rengeteg fordulat ellenére így is a negyedik helyen haladtam a hajráig."

Vettel (aki rossz rádiója miatt nem tudott eleget tenni csapata kérésének, amely az utolsó körben a büntetés nélküli váltócsere reményében a boxba rendelte) hozzátette, az erőviszonyokról kialakult már benne egy kép: „Nem mi vagyunk a legjobbak, de az üldözők közé tartozunk. Alonso autója sem a leggyorsabb, de mindig a megfelelő pillanatban jött be a boxba, és ezzel meg is nyerte a versenyt. Nem kétséges, dolgoznunk kell még" – mondta Vettel.

Mark Webber:

„Az ilyen időjárási körülmények között nem az autó képességei döntik el a versenyt, hanem az, hogy a pilóta mennyire tud magabiztosan vezetni a vizes pályán, milyen az autó egyensúlya és a gumik nyomása – mondta Webber, aki Melbourne-ben is a negyedik helyen ért célba, és a 2010-es Abu-dzabi Nagydíj óta először áll Sebastian Vettel előtt a vb-pontversenyben. – A futam megszakítása előtt jobban éreztem a ritmust, mint azt követően, az intermediate gumikon nagyon nehezen vezettem. Ez volt a verseny legnehezebb szakasza és sajnos a leghosszabb is. A Formula–1-re nem jellemző, hogy ilyen kicsi a tapadás."

Michael Schumacher:

„Nagyon sajnálom, hogy csak egy pontot szereztünk, a csapat kemény munkája után többre számítottunk – mondta Schumacher, akinek a rajtot követően hátulról nekiment Romain Grosjean, íg mindketten megpördültek és a mezőny végére kerültek. – A koccanás és a megpördülés meghatározta a versenyemet, a középmezőnyből a rossz látási viszonyok miatt nem tudtam feljebb jönni. Még mindig sokat kell tennünk azért, hogy az időmérős sebességünket átmentsük a versenyre, de biztosak vagyunk benne, hogy sikeres futamok várnak még ránk ebben a szezonban. Jó döntés volt a verseny szüneteltetése."

casso. (törölt) 2012.03.26. 00:27:54

A holnap megrendezett Sporting Braga-Academia mérkőzésre a külföldi fogadók 85,89%-a a Braga győzelme mellé tenné le a voksát. Míg a Academia győzelmére 4.59% szavazat érkezett. Döntetlen esetén 9.51%-al számolhatunk.

casso. (törölt) 2012.03.26. 00:33:19

A ma megrendezett Manchester United-Fulham mérkőzés játékvezetője Howard Webb lesz.

casso. (törölt) 2012.03.26. 00:35:16

Manchester United-Fulham

Sérültek:

MU:

D.Fletcher
M. Owen
Anderson
N. Vidić

Fulham:

S. Sidwell
Z. Grygera

casso. (törölt) 2012.03.26. 00:35:48

Délután 3-4 óra körül még több információk lesznek. Részletek itt.

AkosTheGreat 2012.03.26. 09:53:23

Sziasztok!
Mára egy megérzésre alapozva az FC Lustenau-t hazaiba, illetve a MU-t hendibe játszom meg.
Az Mu elég egyértelmű nem is ecsetelem...viszont a két Lustenau csatájában látom a hazai reményt, a kiesés zóna elkerülése és a kezdődő "jó" forma nálam az FC Lustenau-t hozza ki nyertesként. Mit szóltok ehhez a meccshez?

AkosTheGreat 2012.03.26. 10:06:29

@AkosTheGreat: na ezt se ide akartam írni Oo

AkosTheGreat 2012.03.26. 10:07:03

@AkosTheGreat: casso töröld ki innen ne legyen zavaró.. =)

casso. (törölt) 2012.03.26. 16:05:38

A fogadóirodák mai nap legkedveltebb választásai:

1.Manchester United
2.Braga
3.Viktori Plzen
4.Terek Grozny
5.Eintracht Frankfurt
6.Maritimo
7.CFR Cluj
8.Steaua Bukarest
9.Austria Lustenau
10.Kamaz

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.26. 18:02:58

MOHAMED "LYONNAISFAN1 ALIAS Биля" EL HADJMA SAEED · kepfeltoltes.hu/view/120226/E_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2012.03.26. 17:53:37
A REAL MADRID ULTRA MEGA ATOM HIPER SZUPER CONVOCATORIAJA A HOLNAPI MECCSRE

CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Tomás Mejías.
Defensas: Varane, Arbeloa, Marcelo, Ramos, Albiol, Coentrão y Pepe.
Centrocampistas: Altintop, Sahin, Khedira, Özil, Granero y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.

Di Maria,Carvalho,Callejón és Lass nem lesz sérülés miatt,még xabi alonsot eltiltották.

Se quedan fuera de la lista por lesión Di María, Callejón, Carvalho y Lass, y Xabi Alonso por sanción.

www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/Actualidad_Primer_Equipo/1330093307337/noticia/Convocatoria/Mourinho_convoco_a_19_jugadores_para_el_partido_de_ida_de_los_cuartos_de_final_de_la_Champions_f.htm

Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov 2012.03.26. 18:38:20

AZ APOEL KERETE IS MEGVAN!

kapusok:
Dionisios Chiotis
Urko Rafael Pardo
Anastasios Kissas

hátvédek:
Paulo Jorge Gomes
Claudiano Bezerra da Silva
Marcelo José Oliveira
Savvas Poursaetides
Marios Ilia
William Boaventura

középpályások:
Constandinos Charalambides
Athos Solomou
Aldo Osmar Adorno
Nuno Morais
Márcio Ivanildo da Silva
Nectarios Alexandrou
Hélio Pinto
Hélder Sousa
Marinos Satsias

csatárok:
Ivan Tričkovski
Esteban Solari
Aílton José Almeida

www.apoelfc.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6731&tt=graphic&lang=l1

casso. (törölt) 2012.03.27. 15:29:25

A nagy mérkőzéseken Mourinho Coentrãót preferálja Marcelo rovására. Az ebben a szezonban lejátszott 13 fontos meccsből (8 a Bajnokok Ligájában és 5 a Barcelona ellen) a portugál kilenc alkalommal kezdett.

casso. (törölt) 2012.03.27. 15:30:03

Érdekesség: Az APOEL Nicosia kilencese, Esteban “Tano” Solari, az ex-reálos Santiago Solari testvére.

casso. (törölt) 2012.03.27. 15:32:32

Érdekesség: Az APOEL Nicosia kilencese, Esteban “Tano” Solari, az ex-reálos Santiago Solari testvére.

casso. (törölt) 2012.03.27. 15:38:10

A fantagazetta.com megosztott egy képet ,hogy mennyire várják már a Barcás "földönkívűlieket"

A képen Nocerino,Ibra,Boateng hármas tartózkodik a lövész*rokba.

A mérkőzés Szerdán kerül terítékre 20:45 kezdéssel.

www.kepfeltoltes.hu/view/120327/553653_326462324081290_123609784366546_920282_1312158483_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

casso. (törölt) 2012.03.27. 18:03:42

Bár korábban -az Inter szurkolók és a szakember megnyugvására- arról számoltunk be, hogy Claudio Ranieri nyárig biztonságban tudhatja magát a kék-feketék kispadján, a milánói vezetés mégis felmondott a szakembernek.

A döntésről a klub hivatalos honlapja számolt be nem sokkal ezelőtt.

A kispadot ideiglenesen Andrea Stramaccioni örökölte.

A nagy vesztes Ranieri fél évig húzta Milánóban, most ismét új munka után kell néznie.

FortuneBet 2012.03.28. 13:09:30

Milan - Barcelona keretek:

Milan:Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho

Nesta, Robinho és Maxi Lopez is felépült viszont biztosan nem lesz ott ma, sőt a visszavágón sem valószínű Thiago Silva, sajnos.

Barcelona:Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Fabregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Affelay, Cuenca, Muniesa, Montoya, Olazábal és Cristian Tello

Forrás: www.acmilan.hu
süti beállítások módosítása