aug 27 2011

Honvéd - Videoton: "Rangadó" a Bozsik stadionban!

 OTP Bank Liga

Budapest Honvéd - Videoton FC

A magyar bajnokság ötödén már túl vannak az együttesek, a 7. fordulóban közvetlen az élmezőny mögött álló felsőházas csapatok találkoznak egymással, a 4. helyezett Honvéd valamint az 5. pozícióban szereplő Videoton. A találkozóra a Bozsik Stadionban kerül sor, ahol Szabó Zsolt bíráskodik. A 2 gárda között 2 pont különbség van a hazaiak javára, tehát vendéggyőzelem esetén a sorrend megcserélődhet. Sportfogadás tippek! Folytatás...

A Honvéd meglepően jól kezdte a bajnokságot, pillanatnyilag a legjobb fővárosi csapat. Csak a nyitófordulóban és az elmúlt körben szenvedtek vereséget, a többi találkozón begyűjtötték a győzelemmel járó 3 pontot. Az együttes ereje abban rejlik, hogy a középpályán lévő gyors játékosok könnyen szétfutják az ellenfél védelmét, így több alkalommal is egy az egy elleni szituációt tudnak kialakítani. A KTE viszont remekül hatástalanította a támadó középpályásokat, szoros emberfogással léptek fel a Honvéd támadói ellen, ez az Ereconak 3 pontot ért. A múltheti játékkal esélytelen lesz a Bp. Honvéd, már a találkozó elejétől fogva agresszívan kell fellépniük, letámadásokkal megzavarhatják a Vidi védelmét. Amennyiben beállnak védekezni és a kontra játékot erőltetik több gólos vereséget is szenvedhetnek. Abass jó szezont fut, a csapat hasznos tagja, de a góllövés idén nem megy (ennek ellenére a hazaiak a bajnokság legeredményesebb csapata!), helyette Danilo vállalja magára ezt a terhet, igaz a többségét büntetőből szerezte, majdnem minden egyes 90 perc során kap egy 11-est a Honvéd! A rendkívüli hőség miatt a hazaiak vannak előnyben, mivel több afrikai játékosuk is van, akiknek nem jelent gondot a kánikula. A címvédő ellen itt a lehetőség, hogy új győzelmi sorozatba kezdjen a kispesti alakulat, de eddig meggyűlt a baja a vidéki együttesekkel.

A címvédő vendégek otthon hibátlanok, de idegenben még nem sikerült nyerniük, sőt csak 1 pontot szereztek a Siófok elleni gólnélküli döntetlen során. Paulo Sousa egyre több spanyol és portugált tesz be a kezdő 11-be, mely egyáltalán nem segíti elő a csapatnál lévő magyar játékosok fejlődését. Egyre jobb formába lendül a címvédő, de az igazi játék még mindig váratt magára. Az elmúlt fordulóban az újonc Pécsett látták vendégül és a meccs hajrájára magabiztos játékkal nagy különbségű diadalt arattak. A támadásokat a szélről beérkező ívelésekkel segítik elő, de a hétvégi bajnokin a gyors rövid passzos futballal is megverhetik a vendéglátókat. A pontrúgásokat rendszerint Brachi végzi el, de ezek általában nem jelentenek veszélyt. Brandaonál az akciók nagy része elhal, viszont ha Alves kerül helyzetbe akkor joggal reménykednek a vendég szurkolók. A bajnokság során először találkoznak fővárosi együttessel.

A csapatok célja a győzelem, a döntetlen mindkét oldalon vereséggel ér fel. A tavalyi esztendőben a Honvéd 4 pontot szerzett a későbbi címvédő ellen. A két klub találkozásai az utóbbi időkben több alkalommal is gólszegény párharcokat hoztak és most sem várható sok gól.

Tipp: Hazai győzelem - Kevesebb mint 2,5 gól a mérkőzésen

Szorzó: 2,90 - 1,90

Fogadóiroda: UNIBET - 10.000 Ft bónusz új tagoknak!

Tipp erőssége: 5/10 - 6/10

Tovább sportfogadás tippek a mai napra!


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr423183217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bakker99 2011.08.27. 20:52:33

Ez szép volt! Jött mindkét tipp.
süti beállítások módosítása