aug 23 2011

Bajnokok Ligája: Az Odense soha nem adja fel!

Bajnokok Ligája playoff

Villarreal CF - OB Odense

A Bajnokok Ligája Playoff körének párharcai közül itt lehet a legnagyobb meglepetés, a továbbjutó kilétét illetően. A találkozóra az El Madrigalban kerül sor. Sportfogadás tippek! Folytatás...

A spanyoloknál a legnagyobb távozó Cazorla, aki újra Pellegrini együttesében, a Malagában játszhat. A klub ennek ellenére erősödőtt, sikerült megszerezni Camunast és Zapatét. Számos felkészülési találkozót vívtak, különböző országok együtteseivel, így megismerték a különböző futball kultúrákat is. Ellenfél volt többek között a Lazio, a Wolfsburg és az Everton is. A sárga tengeralattjárók hátrányból kezdik meg az idei selejtezők utolsó 90 percét. Az odensei 1-0 után a helyzetük még nem kilátástalan, hasonló helyzetben járnak, mint az Udine az Arsenal vagy az Apoel a Wisla ellen. A Villarealnak a tervek szerint bajnoki mérkőzést kellett volna játszani, de a sztrájk miatt Spanyolországban sem az első, sem a másodosztályú pontvadászat nem vette kezdetét. Ez az ibériaiak szempontjából annyi előnyt jelent, hogy minden kulcsjátékos kipihent lehet és így nem sérült meg senki a visszavágó előtt, annyiból viszont hátrány, hogy a taktikát csak élesben tudják kipróbálni, pedig hasznos lett volna a főpróba. A "sárga tengeralattjáró" a tavalyi pontvadászatban 4. helyen zárt (ezzel vívta ki a Bajnokok Ligája szereplés jogát) a mostani idényben is hasonló célokat tűztek ki.

Az Odense a spanyolokkal ellentétben már korábban bemutatkozott. A 3. körben a görög Panathinaikoszszal szemben esélytelennek tartották, de a Dániában elért 1-1-es döntetlen után, Görögországban (4-3) meglepetés győzelmet arattak, így a görög fanatikusok nem örömükben gyújtották meg a görög tüzeket. A dán bajnokság már a 6. fordulójánál tart, így már jócskán játékba lendültek. Jelenleg a 2. helyen állnak a másik Playoff résztvevő Köbenhavn mögött. A csapat egységes, masszív védelemmel, ami alapkövetelmény, egy olyan gárdánál, mely Európa legjobb 32 csapata közé akar bekerülni. A BL csoportkör elérése esetén hatalmas bevételre tesznek szert, amit pontok szerzésével további euró százezrekkel gyarapíthat.

A visszavágón nagy küzdelemre van kilátás, ami elvon a látványosságból, de itt a cél érdekében mindkét gárdának produkálnia kell, a vesztes számára sem ér véget a nemzetközi kupaszereplés, mivel folytathatja Európa második számú kupasorozatában az Európa Ligában.

A Villareal 1-0-ás győzelme esetén hosszabbításra kerül sor, majd itt a 2*15 perc után sincs döntés akkor 11-esek döntenek.

Tipp: Az Odense gólt szerez

Odds: 2,10

Fogadóiroda: UNIBET - Fogadj a Bajnokok Ligájára és szerezd meg a 10.000 Ft bónuszod!

További Bajnokok Ligája előzetesek!


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr383172577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laca91 2011.08.23. 15:22:03

Qpr H
Genk H
Malmö 1:0 H

ezek kellenének mára!!!!
süti beállítások módosítása