feb 05 2015

Hétvégi tippek, elemzések

elemzes2.PNG

Lampard54 ötlete alapján indult ez a poszt, ahová a hétvégi tippeket, elemzéseket gyűjtjük össze.


A bejegyzés trackback címe:

https://tippmix.blog.hu/api/trackback/id/tr347145293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi 32 2015.02.06. 16:34:42

Sziasztok!

Bastia-Metz H

Ez a Bastia szépen ível felfelé. Csipegeti a pontokat. Szerintem sok meglepetést hozhatnak.

Atl. Madrid-Real Madrid V

Most a real nyerni fog, jól futnak.

1. FC Köln - Paderborn H

Forma és tudás alapján nem lehet más.

Vasárnapi dolgok

Empoli - Cesena V

6,05 ös szorzó a V? Ez becsapás. A két csapat között nincs ekkora különbség.

West Ham - Manchester Utd. V

Vendégek menni fognak.

Bremen - Leverkusen H

Semmi esetre sem várok vendég győzelmet. Ez minimum X, vagy hazai. (megérzéses)

Lampard54 2015.02.06. 17:13:00

Itt van a többnapos mix.Köszönöm,hogy sokan részt vettetek ebben!

Lampard54 2015.02.06. 17:14:44

Dryfit32

Freiburg - Dortmund V 1,6

A Dormundnak mostmár el kell kezdenie nyeregetnie. Nagyon jókor jön ez a Freiburg elleni meccs mert itt vissza lehet szerezni az önbizalom egy részét ami nagyon fontos lenne a közelgő Juve elleni BL nyolcaddöntő miatt. Utolsó 9 egymás ellenijükön 9 BVB siker született. Szerintem most is az lesz.

Lampard54 2015.02.06. 17:16:20

gyurmamix

Fc koln- paderborn. H 1,88

Egyértelmű hazai. Jó erősítés sikeres felkeszules.két meccs 4 pont kapott gól nélkül duzzadó önbizalom. Paderborn gyenge.kezdés és még gyengébb folytatás két meccs nulla pont 8 kapott 0 rúgott gol.

Lampard54 2015.02.06. 17:17:56

Szabi Dö Puu

West-Man United V 1,8

Bajnokság 3. helyén álló csapat látogat a 8.hoz.Manchester United egyre jobban kezd összeállni a sérültek is hellyel közzel felépülnek amire rég volt példa a United háza táján.

Itt a hazaiak problémáira alapoznék.
James Tomkins(védő 16/1),
Carl Jenkinson(védő 18/0)
Cheikhou Kouyate(középpályás 16/1)
Diafra Sakho(támadó 14/8 legjobb góllövő)
Reid(védő 22/1)
Collins(védő 16/0)

Carroll (att 13/5) kérdéses a játéka ,de rajta múlik a legtöbb a West Ham játékában mert rá ívelgetik a labdát.

Egyetlen 1 ép felnőtt középhátvéd van a csapatban aki új igazolás és eddig 0 mérkőzést játszott a 21 évesDoneil Henry és a társa a Oxford lesz (16 éves fiú).

Talán ami félelemre adhat okot a lassú United védelme mellett Valencia aki a premier liga egyik leggyorsabb és legjobban passzoló játékosa a West Hamben található.
Downing még a másik sztár a csapatban.
Ketten véleményem szerint minimum 1szer mattolják a hétközben kupát játszó Manchester-t.
United oldalán Valencia és Carrick fog hiányozni.Valencia pótolható játékos viszont Carrick a csapat motorja a védekező térfélen ez nagyobb baj.

Sok gólos mérkőzésen az egyre jobb formába lendülő csatársor az Mu. részéről 2-3szor mattolni fogja a minimum 1 gólt szerző West Ham-et.1-2,1-3 lehet a végeredmény eme derbin .Manchester United Extra motivált lesz hisz feltorlódtak a csapatok mögötte és ha jövőre kiakarja köszörülni az idei Bl nélküli éves Blamát ilyen helyzetben kötelező győzelem akár idegenben akár otthon.

Lampard54 2015.02.06. 17:19:47

Sebulba

Rizespor-Besiktas V 1.9

A csütörtöki kupameccs után,(ami igazából nem érdekelte a Besiktast mert se le se fel nem mozdulhattak el)én győzelmet várok el a Besiktastól.A kupameccsen a "B" csapat szerepelt,a kezdő játékosok közül alig játszottak.
Nagyon szoros a török bajnokság,csak 1 ponttal van lemaradva az első helytől,utoljára 3 meccsel ezelőtt kaptak ki pont attól a fenertől aki megelőzi őket.Idegenben is jók 8-0-1 mutatóval 14-6 gólkülönbséggel első az idegenbeli táblázaton.A hiányzók:Hutchinson 16/0 középpálya,Tosun 10/3 csatár,Pektemek 7/1 csatár.A csapat lefőbb gólfelelőse Demba Ba egészséges és jó formában van.

A Rizespor pont az ellenkező irányból lóg ki a tabellán a kiesés ellen menekül,csak a jobb gólkülönbségével nincs kieső helyen.Otthoni mérlegük 0-4-4,csak a tabella hátsó részén lévő csapatokkal bírtak döntetlent játszani,az elején lévőktől kikaptak.A sérültek:Viera 14/1 védő,Adnan7/0védő,Ovacikli 14/0 védő,Duruer 10/1 középpálya.Tehát 2 fontos védő hiányzik.Otthon még nem nyertek,de nem is ez a legjobb alkalom hogy nyerjenek.

Tudom hogy a török bajnokságban sok a prém,de ebben a szakaszban pláne úgy hogy van még esélye a bajnokságra a Besiktasnak(és üldözik is keményen)nem hinném hogy eladják a meccset.

Lampard54 2015.02.06. 17:21:33

glammi76

Az egyik a Norwich győzelem,számomra nem kérdés hogy lenyomják otthon azt a semmirekellő Blackpoolt.Már csak azérr is mert szerintem vissza akarnak mászni abba a tálba,ahonnan esteleg a PL-be lehet feljutni.

A másik meccs a Villareal.Már sokszor mondtam hogy primerában nagy lesz a tülekedés a BL EL helyekért az idő pedig megy,az ilyen meccseket otthon kötelező hozni.

Lampard54 2015.02.06. 17:22:12

Lampard54

Tottenham-Arsenal

Egy gólerős Arsenal látogat a Tottenham-hez.A hazai sapat védelme nem valami fényes ez látható a kapott gólok számából.Meglepő módon idén a rangadókon is jól szerepelnek.A támadójátékuk sokat javult az elmúlt időszakban,így tőlük várom holnap a gólt hazai pályán.Arsenal egy kis hullámvölgy után magára talált.Idegenben verték a City-t és a barbár Stoke ellen is sikerült 3-szor a kapuba találniuk.Aston Villa ellen 5 gólt rúgtak,ami még több önbizalmat adhat ekik erre a meccsre.Pikáns londoni derbire számítok egy pár góllal.A tippem így 2,5 over.

Hiányzók:
Tottenham: -
Arsenal: Arteta,Wilshere,Diaby,Debuchy,Sanchez,Chamberlein

Aston Villa-Chelsea
Aston Villa-nak egy csúnya vereség után újra egy nagyobb klubb ellen kell pályára lépniük...Ami valljuk be nehéz lesz...Sőt nem sok esély szól mellettük.
Chelsea egy komoly meccs után érkezik a Villa parkba.A City ellen nem sok közük volt a meccshez.Mourinho-nak nehéz dolga volt,mivel sérüléshullám érte el a csapatot.A legnagyobb érvágás Costa eltiltása jelentette,ami még mindig tart.Mivel a Premier League-ben az 5 pont nem életbiztosítás,ezért az ilyen meccseket be kell húzni.A City elleni 1 pont most nem érne semmit,ha nem nyerne a Chelsea.Új igazolás is történt Cuadrado személyében.Szerintem kezdeni nem fog,de majd valamikor kap egy kis lehetőséget.Willian-ek most van vetélytársa,így neki bele kell húznia.
Chelsea győzelem várható.

Hiányzók:
Aston: Kozák,Senderos
Chelsea: Luis,Mikel-Fabregas kérdéses,Costa eltiltott.

Lampard54 2015.02.06. 17:29:17

133 Tottenham - Arsenal 2,5 over V 1,65
134 Aston Villa - Chelsea V 1,30
119 1. FC Köln - Paderborn H 1,88
121 Freiburg - Dortmund V 1,60
151 Norwich - Blackpool H 1,26
161 Villarreal - Granada H 1,30
250 Rizespor - Besiktas V 1,90
225 West Ham - Manchester Utd. V 1,95

Össz.:30-s odds

Lampard54 2015.02.07. 11:22:06

Egy kis hiba !
Össz.: 39,15 !

Tutifix 2015.02.13. 12:17:43

Hali jo irás bár fa kupa
Promotion favourites Derby County go into this FA Cup tie in good spirits after a valiant 2-2 away draw to rivals Bournemouth on Tuesday night. Reading currently sit in mid table position in the Championship after an indifferent season so far.
The main reason Derby are big favourites here is due to their home form. The iPro Stadium has been a fortress so far this season with 5 wins in their last 6 and 13 wins altogether. They don't just edge past teams either, in their last 6 home wins, 5 of them have been by more than 1 goal. Before this run they had other impressive home wins such as 5-0 vs. Wolverhampton, 3-0 vs. Brighton, 2-0 vs. Bournemouth and an early season 2-0 home win over their opponents in this match.
Derby have strength and depth at the moment with goals coming from many different players. They also have a great manager in Steve McLaren and everyone expects them to be promoted this season.
The only thing stopping me putting a handicap on this is the absence of top scorer Chris Martin and Johnny Russell. The experienced Darren Bent will step in for Martin and summer signing George Thorne will play a part after recovering from injury.
Reading come into this match off a disappointing 2-0 home defeat to 17th placed Leeds United. Hardly the form of a team who is going to stop Derby County.
Jem Karacan, Chris Gunter, and Anton Ferdinand will be missing again but Midfielder Danny Guthrie (6/0) should be fit. New signing Yakubu should feature but he is not as young as he used to be so it remains to be seen if he can still do the business on the pitch
Derby c nyer

Lampard54 2015.02.14. 11:32:42

Sebulba

Hertha-Freiburg H 2,09

A Herthanak új edzője van a "mi Palink" személyében.Nyilván nem a magyar edzőgárdánál nevelkedett,hanem a német precizitást,munkásságot tanulta ki.Ebben nagyon jó,láthattuk a válogatottnál is hogy rendet tud tenni a fejekben,és motíválni tudja az embereket.Igazi kiesési rangadó ez,a Hertha megindulhat felfelé,ezzel a meccsel akár három helyet is mehet fel,de vereség esetén kieső helyre is juthat.
A Herthanál hiányozni fog az előző meccsen kiállított Lustenberger(védő),és Ben Hatira(középpálya11meccs/3gól),viszont visszatér az afrika kupáról Salomon Kalou,aki a második legtöbb gólt szerezte.A legtöbb gólt szerző Schieber is ott lesz,ketten együtt 11 gólt szereztek.Dárdainak kevés ideje volt az előző meccs előtt,nem is játszottak jól,én azt várom hogy még jobban összekapja a csapatot.
A Freiburg idegenben nem egy acélos csapat 1-4-5 9 gólt rúgott idegenben,utoljára tavaly novemberben nyert.Az idén meglepetésre legyőzte otthon a Frankfurtot,de utána kikapott kétszer.Legutóbbi meccsüket láttam a Dortmund ellen,mindössze 1 kaput eltaláló lövésük volt,ez elég kevés,ráadásul otthon.3 fontosabb sérültjük van(Mehmedi,Petersen csatárok,Kempf védő,ők hárman hat gólt rúgtak).Az utolsó két meccsükön gólt sem rúgtak szerintem most sem fognak,szoros meccsen nyer a Hertha.

Lampard54 2015.02.14. 11:35:09

gyurmamix

Torino - Cagliari H 1,75

Torino nyer.ez nem érdemel sok varialast bomba forma hiányzó alig otthon 5 öt rugtak a sampdorianak most sem állnak meg négyig.az ellenfél menekulne de nincs szerencséjük sem
Szoros vereségek vannak de azokért nem jár pont.az egyik kiesojelot ez lehet hendis hazai is

Lampard54 2015.02.14. 11:41:33

glammy76

*(0-2) Real Madrid - Deportivo H

Real Madrid Depor(0-2*)H Én azt gondolom hogy úgy elverik a deport hogy öröm lesz nézni,az utolsó 2 meccs idegenben is 2-8 éa 0-4 a Margitnak.Ráadásula múlt heti zakót feledtetni kell,CR7 szerintem rendben van,reméljük az uj csajszi kiszívta már a felesleges méreganyagokat.Khedira sérült-nem mintha számítana ha játszik is olyan mintha nem is lenne-Csaillas meg nem biztos hogy véd,elcsapta a hasát.Nem mondom hogy nem találhat gólt a Depor,de nálam minimum 3-0 4-1 ez a meccs.Ha valaki netenm tolja,a 3.5 gól felett szerintem egészen nyugodtan vállalható.

Lampard54 2015.02.14. 11:57:53

Lampard54

Rapid Wien - Ried H 1,57

Mai napon folytatódik tovább az Osztrák bajnokság.
Ennek a találkozónak egyértelmű esélyese a Rapid Wien.A holt szezonban mindkét csapatnak jól sikerült a felkészülés.Azonban az nem mindegy,hogy ki ellen játszottak.A hazaiak például a Schalke ellen mérkőztek meg,amit meg is nyertek.
Egymás ellen a Wien dominált eddig,ha megnézzük.
Hazai pálya előnye és a többi csapat loholása miatt a Rapid-ra teszem a voksomat.
Akár célba vehetik a Bajnokok Ligája érő helyet is.

Lampard54 2015.02.14. 12:17:57

Lampard54

Celta Vigo - Atl. Madrid V 1,98

Mit érne az a 4-0-ás győzelem a Real Madrid ellen,ha vasárnap nem nyernyek?Persze értékes az a 3 pont,amit egy top csapat ellen szereztek,de az ilyen meccseket is hozni kell.Azonban kellemetlen ellenfél vár rájuk a celta Vigo személyében.Viszonylag kevés gólt kapnak,így azt lehet mondani,hogy a védekezésre fektetnek nagyobb hangsúlyt.
Ha nem is lesz gálameccs,de az Atl.Madrid 1 góllal nyerni fog.

Hiányzók:
Vigo: Oubina,Mallo,Radoja
Atl.Madrid: -

Lampard54 2015.02.14. 12:22:39

215 Hertha-Freiburg H 2,09
215 Celta Vigo-Atl.Madrid H 1,98
175 *(0-2) Real Madrid-Deportivo H 1,67
178 Rapid Wien-Ried H 1,57
220 Torino - Cagliari H 1,75

Össz.:18,98

Feladási Határidő: 15:45

Lampard54 2015.02.14. 12:26:40

Javítás!!!!!

233 Hertha-Freiburg H 2,09
215 Celta Vigo-Atl.Madrid V 1,98
175 *(0-2) Real Madrid-Deportivo H 1,67
178 Rapid Wien-Ried H 1,57
220 Torino - Cagliari H 1,75

Össz.:18,98

Feladási Határidő: 15:45

Lampard54 2015.02.21. 14:27:07

Sebulba

Villareal-Eibar H 1.38

A Villarealnak van esélye legalább az El-re,de valami csoda folytán még akár a Bl selejtezős helyre is odaérhet.Ehhez az ilyen meccseket hoznia kell.Jó formában van,csak legutóbb csúszott be egy furcsa vereség a Vallecano ellen.(A Barca elleni veresége azért érthető)Otthon 8-0-3, 21-9 gk, csak a Real Madrid-Valencia-Barcelona hármas verte őket.Nagyon tudnak otthon védekezni,gólt tavaly novemberben kaptak(ezt fel sem bírom fogni:D) Egy fontos sérült van a csapatnál Bruno Soriano kp. 2gól 1 gpassz.

Az Eibar tavaly jutott fel,és a benntmaradást tűzte ki célul.A 10. helyen vannak,de csak 8 pont előnyük van a kieső hellyel szemben,és a kezdeti lendület elfogyott.A legutóbbi 5 meccsből 4 zakó és csak az utolsó helyezett Cordobával xeltek.Idegeneben 4-3-5 (11-14) tudnak ez azért nem olyan rossz egy újonc csapattól.De:3 fontos sérült
Errasti 19 meccs kp,Minero 19meccs védő,Del Moral támadó(second top scorer) 14 meccs 3 gól 1 gp,és egy eltiltott Piovaccari (top scorer) 5 gól.Amúgy sem nagyon megy a góllövés ,de két csatár nem játszhat.

Ezek miatt úgy gondolom hogy az Eibar nem most fog megtáltosodni,és simán kikap a Villarealtól.Aki neten játszik akár egy hendit is próbálhat.

Lampard54 2015.02.21. 14:40:44

Lampard54

152 Blackburn - Blackpool H 1,48

A Play Off-os helytől 10 ponttal van lemaradva a hazai csapat.Ami még beérhető,de akkor ma be kell húzniuk ezt a meccset.Blakpool már egy ideje gondokkal küzd,így ma nem lesz sok esélyük a pontrablásra.Idegenben pocsék formát mutatnak.Egyszer sem sikerült nyerniük.Remélem nem ma szakad meg ez a sorozat.Blackburn jó formában vág neki a meccsnek.Meglepetésre Stoke ellen 4 gólt rúgtak,ami szép teljesítmény egy kőkemény védelem ellen.

Lampard54 2015.02.21. 14:44:28

gyurmamix

222 Southampton - Liverpool H 2,50

A szentek megverik a Liverpolt.pihentebbek plusz hazai pálya.a Liverpol két napja játszott egy fárasztó mecset és most utaznia kell. Jó formába van de vasárnap kevés lesz a szentek mindenkire veszélyesek hazai pályán.Liverpolban a tizenegyes körüli vita miatt feszültség is van

Lampard54 2015.02.21. 15:07:26

Lampard54

Everton - Leicester H 1,70

Érik egy Everton győzelem,mivel egy gyenge Leicester utazik hozzájuk.A hazaiak egy 4-1-s győzelemmel hangolódtak erre a mérkőzésre.Sajnos van egy pár sérültjük is.Azonban a várható kezdő így is jól hangzik.Elől ostromol a "fekete ló" vagyis Lukaku.csütörtökön Európa ligás meccsen 3-szor is betalált az ellenfél kapujába.Talán most elkapta a fonalat,így tőle várok 1-2 gólt.
Tippem: 2-0
Lényeg,hogy nyerjenek.

Hiányzók:
Everton: Osman,Pienaar,Hibbert,Barry(eltiltott),Baines és Ovideo játéka kérdéses.

Leiester: Wood kérdéses,Schmeichel

Lampard54 2015.02.21. 15:14:11

Chelsea - Burnley H 1,18

Szorzónövelés miatt tettem ezt a hétvégi mixbe.
Remélem nem ez köp majd bele a levesbe.Egyértelműen a hazaiak esélyesek a mai napon.A héten a chelsea játszott a BL-ben,de úgy gondolom,hogy ott nem adták magukból a maximumot.Ma kijöhet belőlük ez,mivel nem egy világverő csapat ellen játszanak.Ezután egy kis pihenőjük is lesz,mivel jövőhét vasárnap lépnek pályára a Ligakupa döntőben.

Hiányzók:

Chelsea: Mikel

Burnley: Ward,Long,Taylor,Marney

Lampard54 2015.02.21. 15:18:48

Feladási határidő: 15:45 !

163 Chelsea - Burnley H 1,18
210 Villarreal - Eibar H 1,38
152 Blackburn - Blackpool H 1,48
222 Southampton - Liverpool H 2,50
221 Everton - Leicester H 1,70

Össz.:10,24

Mária Benedek 2015.02.21. 15:39:37

@Lampard54: De szurkolok Neked ami csövön kifér!

Uis nem játszok ma semmit

Lampard54 2015.02.21. 15:41:47

@Mária Benedek:
Köszi.
De a többieknek is :)
Odaírtam,hogy ki melyik tippet írta.Többen hoztuk ezt össze.

Lampard54 2015.02.27. 14:41:53

Sebulba

205 Valencia-Real Sociedad H 1.6

A Valencia szépen csendben odaért a 3 nagy mögé.Nincsenek még olyan szinten,de nagy szerencsével odaérhetnek dobogós helyre.Viszon mindenféleképp kell a Bl selejtezős hely nekik.A Sociedad középcsapat,de csak 5 pontra van a kieső helytől.
Valenciában 2 sérült Gomes kp (20 m,2 gól) a másik kicsit érzékenyebb pont Alcacer csatár(20 m 5gól 5 gólpassz)
Hazai pályán nagyon jók:10-1-1 27-8,csak a Barca tudott nyerni 1-0-ra,a két Madrid megégett ott.

A Sociedadnál vannak problémák:idegenben haloványak 0-6-5 8-19 gk.De ha ez nem volna elég hét sérültjük van:
Geronimo Rulli kapus 8 m
Gonzalo Castro kp 19 m
David Zurutuza kp 12m
Gorka Elustondo kp 11m
Mikel Gonzalez védő 8m
Carlos Vela csatár top scorer 20m 7gól
Carlos Martinez védő 10m

Ezek alapján én hazaira húzom azt hiszem 1.6 ért megéri.

Lampard54 2015.02.27. 14:59:08

Lampard54

081 Köln - Straubing H 1,50

Talán még van egy kis esélye a Köln-nek,hogy a rájátszásba jusson.Azonban ma csak a győzelem elfogadható számukra,mivel egy döntetlen sem elég.Straubing lesz az ellenfelük,akik elég rossz formában vannak.Igaz nincs miért hajtaniuk már.

Lampard54 2015.02.27. 15:24:03

227 Chelsea - Tottenham 2,5 over V 1,77

Hamar eljött a Ligakupa döntő méghozzá egy londoni derbivel fűszerezve.Januárban meglepetésre a Tottenham nyert 5-3-ra.Gólokban nem lehetett hiányunk.Ha vasárnap nem is lesz 8 gól,de min. 3 gólra számítok.
Mindkét csapat viszonylag jó formában van.Szerencsére mindkét együttes rendelkezik olyan védőkkel,akik sokszor hozzájárulnak a gólszerzéshez.Gondolok itt Ivanovic-ra vagy Rose-ra.Azonban ennek is megvan a hátránya.Sokszor fentragadnak így az ellenfélnek kicsit könnyebb dolga van gólt szerezni.Mostanában le lehetett szűrni a meccseikből.Ha az elején valamelyik csapat betalál,akkor jó eséllyel jöhet az over.
Egy kis utánanézés után megállapítottam,hogy az eddigi ligakupa meccseken,ha 1,77-s szorzót adtak az overre,akkor az jött.(Bolton-Liverpool;Sheffield-Tottenham).

Hiányzók:

Chelsea: Mikel(sérült),Mati(eltiltott)

Tottenham:-

Itt egy kis előzetes videó a döntőre:

www.youtube.com/watch?v=a_sYLlgfzzk

Lampard54 2015.02.27. 16:05:01

gyurmamix-->Lyon-ra is van elemzése.Elküldi szerintem,ha írtok neki.

240 Dunaújváros - FTC V 1,48

Az első az ujjraindulo nb 1 bol a Fradi győzelme Dunaújvárosban.a Fradi a felkeszulest nagyon jól zárta 10:2 Golaránnyal 3 nyert meccs és egy x a Dunaújváros ezzel szemben két edzomeccsen sem nyert.a felkeszulest is komolyabban vették a Fradinál és csak kellemes gondjai vannak Dollnak míg hazai oldalon a bentmaradasert kell óriási csatát vivniuk. Haza pályán kellenek pontokat szerezniük de nem most és nem ezellen a Fradi ellen.

Lampard54 2015.02.27. 17:44:24

Morli Holect

135 Alba Fehérvár - Kecskemét H 1,96

Alba otthon elég jó, nemrég verte a Paksot (hosszabbítás után) és ami a lényeg, nekik fontosabb a meccs a playoffba jutás miatt, a Kecskemét már nem nagyon juthat se előre se hátra a 3. helyről.

Lampard54 2015.02.27. 17:45:11

205 Valencia-Real Sociedad H 1.60
081 Köln - Straubing H 1,50
240 Dunaújváros - FTC V 1,48
227 Chelsea - Tottenham 2,5 over V 1,77
135 Alba Fehérvár - Kecskemét H 1,96

Össz.:12,32

Lampard54 2015.02.28. 09:32:43

glammy76

145 West Ham Crystal Palace H 2.00

Szerintem a West Ham otthon van olyan erős hogy lenyomja kristályosokat.Az utolsó 4 fordulóban nem tudtak nyerni,3 döntetlen és egy vereség a számlán,de mind vállalható,hiszen nehéz ellenfelekkel játszottak.
A CP nekem elég hullámzó csapat,hol megrázzák magukat hol pedig a nagy semmi amit nyújtanak.Hiányzók,akiktől a feje tetejére állna a csapat egyik oldalon sincsenek.Gólváltásra és ezzel együtt a hazaiak 1 gólos győzelmére számítok.

Lampard54 2015.02.28. 09:34:25

205 Valencia-Real Sociedad H 1.60
081 Köln - Straubing H 1,50 OK
240 Dunaújváros - FTC V 1,48
227 Chelsea - Tottenham 2,5 over V 1,77
135 Alba Fehérvár - Kecskemét H 1,96

+ 145 West Ham Crystal Palace H 2.00

Aki nem tudta tegnap tenni a Köln hoki miatt az ma teheti a West Ham győzelmével.

Lampard54 2015.03.07. 14:13:43

Sajnos nem volt időm elemzést írni,de még kérni sem így most ez elmarad.Viszont összeállítottam egy kétnapos szelvényt:

150 Derby County - Birmingham H 1,53
158 Zenit Szentpétervár - Urál Jekatyerinburg H 1,18
203 Miskolc - Érsekújvár H 1,98
206 Dinamo Moszkva - Ufa H 1,33
224 Ajax - Excelsior H 1,25
251 Liverpool - Blackburn H 1,30
255 Sparta Praha - Dukla Praha H 1,25

Össz.: 10,42
Feladási határidő: 15:45
süti beállítások módosítása